Horoszkóp

Ez a 4 csillagjegy hihetetlenül nagyvonalú a szerelmével

Ezek a csillagjegyek tényleg mindent megtesznek a szerelmükért. A horoszkóp szerint hihetetlenül nagyvonalú partnerek, szóval mellettük boldog pillanatokban és meglepetésekben sem lesz hiány...

Néhány csillagjegy imád ajándékozni. S persze ők meg is tehetik, hogy igazán nagyvonalúak legyenek mindenkivel, akik igazán közel állnak a szívükhöz. Szerencsésnek mondhatod magadat, ha a párod e jegyek egyikében született. Bizonyosan elhalmoz a figyelmével, a kedvességével, apróbb-nagyobb ajándékokkal, s természetesen végtelen mennyiségű szeretettel.

Az Oroszlán a legnagylelkűbb csillagjegy

Az Oroszlán valójában csak nagyban tud gondolkodni. Imádja, hogy körülrajonghatja a párját, és látványos gesztusokat tehet felé, ugyanakkor a feltétel nélküli elfogadást, szeretetet, tisztelet elvárja cserébe. Nagyon fontos, hogy boldognak, vidámnak láthassa a szerelmét. Rendkívül nagyvonalú típus, aki mindent tőle telhetőt megad a párjának. Imádja a dicséretet, amiből valójában sosem elég neki. De akkor a legboldogabb, amikor a párja mellett ragyoghat.

Ezek a csillagjegyek különösen nagyvonalúak a szerelmükkel (fotó: Pixabay)

A Mérleg mindent meg akar adni a szerelmének

A Mérleg hihetetlenül nagyvonalú és figyelmes, amikor valódi társára talál. Minden tőle telhetőt megad neki, miközben hajlamos a saját igényeiről megfeledkezni. A randikat a legkörültekintőbben szervezi, hogy minden tökéletesen alakulhasson. Udvarias, segítőkész, nagyon figyelmes csillagjegy, ezért gyakran szinte kitalálja a szerelme gondolatait is. Beszélgetés közben nagyon figyelmesen és türelmesen hallgatja őt, minden érdekli, ami a párjával történt és történik.

A Rák a szerelemben nem ismer határokat

A Rák szíve hatalmas, melyben mérhetetlen mennyiségű szeretet fér el. Talán mindenkinél gondoskodóbb, nagylelkűbb és figyelmesebb típus. Amikor igazán szerelmes, a párja nem kérhet tőle olyasmit, amit ne teljesítene. Szavakkal és tettekkel is kimutatja a szeretetét, az érzelmeit. Nagyon szívesen törődik a másikkal, s amikor szomorú, vagy stresszes időszakot él meg a párja, mindenben támogatja és segíti őt. Az érzelmei határtalanok, s ebben annyira nagyvonalú társ.

A Szűz a tettek ember a szerelemben is

A Szűz inkább cselekszik, mint beszél, ami persze nem jelenti, hogy ne lennek kiváló beszélgető partner. De vele a csend is nagyon sokat mondó. Párjának kérnie sem kell, ő ott van mellette, támogatja, amiben csak tudja. A szívéhez közelállóknak mindent megtesz, legyen szó költözködésről, vagy fuvarról a reptérre, rá mindenben lehet számítani. Nagyon szervezett az élete, rendkívül megbízható, s amit megígér, ahhoz mindenkor tartja is magát. Ő a szívességekben a legnagyvonalúbb a csillagjegyek között.

(via elite daily)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top