Horoszkóp

Ezek a csillagjegyek a legkülönlegesebb párok

Ezek a csillagjegyek látszólag nem igazán illenek egymáshoz, mégis ők bizonyítják a legékesebben, hogy az örök szerelem igenis létezik. A szerelmük szenvedélyes, amit senki és semmi sem szakíthat el. A horoszkóp szerint, ha egymásra találnak, egymás mellett élik le az életüket. Te és a párod köztük vagytok?

Vajon létezik tökéletes szerelem és tökéletes harmónia? A horoszkóp szerint egyértelműen! Első pillantásra nem ezeket a csillagjegyeket gondolnánk a legösszeillőbb pároknak, de hosszú távon kétséget kizáróan bizonyítják, hogy létezik az örök szerelem.

A kölcsönös vonzalom elengedhetetlen az ismerkedéshez, ám a kémia önmagában kevés a hosszú és sikeres párkapcsolathoz. Utóbbihoz hozzátartozik, hogy a párok meg tudják oldani a problémáikat, hasonlóan gondolkodjanak a legfontosabb kérdésekben, az életmódjukat is képesek legyenek összeegyeztetni egymással, s a kölcsönös harmóniára, szeretetre törekedjenek.

Ezek a csillagjegyek a legkülönlegesebb párok, szerelmük hosszú távra érvényes. Vajon mit tudnak, amit a többiek nem? A horoszkópból kiderülnek a részletek.

Ezek a csillagjegyek bizonyítják, létezik az örök szerelem

Ezek a csillagjegyek bizonyítják, létezik az örök szerelem (fotó: Getty)

A Szűz és a Vízöntő ismeri az örök szerelem titkát

A Szűz és a Vízöntő párkapcsolata benne van a csillagokban. A Vízöntőt lenyűgözi a Szűz vonzó kisugárzása, éles elméje, gyakorlatiassága, a rendezett és jól felépített életvitele. A Szűz pedig pontosan tudja, hogyan csavarja az ujja köré a Vízöntőt, aki az intelligenciájával varázsolja el őt. Kettejük kapcsolata valóban az ellentétek találkozása, hiszen amennyire különböznek egymástól, pontosan annyira ki is egészítik a másikat. Mindketten szeretnek beszélgetni, s ösztönösen inspirálják egymást. Nekik is lehetnek mélypontjaik, de mindig megtalálják a megoldást, s újra építik a kapcsolatukat. Az is igaz, hogy a Vízöntő hajlamos tanácsokat osztogatni, amit a Szűz ki nem állhat. De még ezek az ellentétek sem választhatják el őket egymástól. Sőt, csak még erősebbé teszik a párkapcsolatot.

Az Oroszlán és a Mérleg a legizgalmasabb páros

Az Oroszlán és a Mérleg párkapcsolata nagyon izgalmas és különleges. A büszke Oroszlán fürdőzik a Mérleg önzetlen szeretetében. Az is igaz persze, hogy a Mérleg nagyon jól kezeli az Oroszlán nem mindig könnyű természetét. Mindketten nagyon kedvesek és udvariasak, imádják a társasági életet, s szívesen lubickolnak a figyelemben. Nagyon feltűnő párost alkotnak, hiszen mindketten kifejezetten szép emberek. Elbűvölőek, nagyon kitartóak a kapcsolatukban, ezért ők is bizonyítják, hogy az örök szerelem valóban létezik. A Mérleg hajlamos lehet túlzottan is ragaszkodni a párjához, a domináns Oroszlán ilyen apróságok fölött ugyanakkor könnyedén elsiklik. Mindketten kiválóan szónokolnak, s mivel bármit meg tudnak beszélni egymással, ezért is kikezdhetetlen a kapcsolatuk.

(via horoscope daily)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top