Horoszkóp

Ezek a csillagjegyek előszeretettel húzzák a párjukat

Ezek a csillagjegyek nagyon viccesek tudnak lenni. S ők bizony hajlamosak húzni a párjukat különböző megjegyzésekkel. Persze, mindig szeretetből teszik, ennek ellenére néha a társuk idegeire mennek. A horoszkópból kiderül, hogy a te párod közéjük tartozik-e.

Többeket szórakoztat a vitázás. Persze korántsem olyan nézeteltérést kell elképzelni, mint amilyen az igazán komoly problémák során kerül a felszínre. Amolyan játékos civódásról, évődésről van szó, ahol nem világmegváltó dolgok jelentik az ellentét tárgyát, hanem olyan jelentéktelenek, mint például az, hogyan kell a narancsos csirkét elkészíteni, vagy melyik a legjobb reality-show. Ennek a vitának nincs nyertese, nem szabad komolyan venni, s alapvető összetevője a humor. Mely csillagjegyek élvezik ezt a szellemes évődést a legjobban? Íme a lista.

1. Az Ikrek imádja a szóvicceket

Senki sem élvezi jobban a szójátékokat és a szóbeli civakodást, mint az Ikrek. Talán azért, mert hihetetlenül intelligens és szellemes csillagjegy. Mindenféle vitáért odavan, s mivel nagyon gyors észjárású, mindenről megvan a saját véleménye. A játékos évődés nagyszerű dolog, hogy megtörje a jeget a párkapcsolatban.

2. A Nyilas sziporkázik

A Nyilas imád beszélgetni másokkal, ösztönösen megérzi a legjobb és leghatékonyabb módját annak, hogy megtalálja az utat a többiekhez. A játékos évődés pedig nagyszerű lehetőség, hogy magára hívja a figyelmet. Valójában könnyű dolga van, mert sziporkázó a humora.

Ezek a csillagjegyek imádják húzni a párjukat (fotó: Getty)

Ezek a csillagjegyek imádják húzni a párjukat (fotó: Getty)

3. A Mérleg szellemesen flörtöl

A Mérleg szereti megmutatni, verbálisan milyen ügyes, s a lehető legbűbájosabb módon vitázik a többiekkel. Ez nem túl rémisztő módja annak, hogy megmutassa, milyen jól forog az esze, s egyúttal milyen ügyesen flörtöl. A szellemes évődés szerinte a legjobb módja annak, hogy tesztelje, működik-e két ember között a kémia…

4. Az Oroszlán imádja a drámát

Mi élteti az Oroszlánt? A dráma! A játékos civódás lehetővé teszi számára, hogy kedélyes hangulatú drámai helyzeteket szítson fel anélkül, hogy bárki is személyeskedésnek venné, vagy bárkit is megbántana ezzel. Ő amúgy sem méltányolja azokat az embereket, akik mindig igazat adnak neki mindenben.

5. A Szűz szereti a szellemi kihívásokat

A Szűz okos, s szereti ezt a képességét próbára is tenni anélkül, hogy úgy jöjjön ki mindebből, mintha ő lenne az „okostojás”. A játékos civódás lehetővé teszi, hogy megmutassa, intellektuális értelemben milyen kiváló. S egyébként ő jóval huncutabb és tréfásabb, mint sokan feltételezik róla…

6. A Vízöntő szívesen mond ellent a párjának

A Vízöntő olykor csupán a szórakozás kedvéért mond ellent a párjának: szeret ellentétes nézetet vallani, s kíváncsi, mi fog történni. S ha bizonyítania is kell az igazát, az még izgalmasabb. Független gondolkodó, imád olyat mondani, ami felháborítónak tűnhet a többiek szemében. Ezeket a vitákat nem veszi komolyan, s érzelmileg sem érintik őt mélyen.

(via your tango)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top