Horoszkóp

Ez a 4 csillagjegy hihetetlenül nagyvonalú

Valóban nagyvonalúak ezek a csillagjegyek, de cserébe azért elvárják, hogy értékeld a szívességeiket. Te köztük vagy? A horoszkópból minden kiderül.

Senki sem tökéletes, ugyanakkor mindenkiben vannak nagyon pozitív tulajdonságok is. Ezek a csillagjegyek például hihetetlenül nagyvonalúak tudnak lenni. Még a legapróbb dolgaikat is örömmel megosztják a többiekkel. Percig sem gondolkodnak, hogy segítő kezet nyújtsanak. Néha a nagy szívük bajba sodorhatja őket, de ezzel nem igazán törődnek. Azzal viszont igen, hogy a szívességeiket elismerjék a többiek. Vajon te köztük vagy? A horoszkópból máris megtudod.

A Rák szíve mindig nyitott a szeretetre

Mindenkinek lehet mélypont az életében. A Rák ilyenkor biztosan ott van a szerettei mellett, akik elsírhatják bánatukat a vállán. Nagyon segítőkész, a szíve mindig tele van szeretettel. Mindegy, hogy őt épp milyen problémák gyötrik, a szerettei a legfontosabbak, értük bármit megtenne. Hihetetlenül nagylelkű, s inkább félresöpri a saját gondjait, átírja a naptárját, csak ott lehessen, amikor szükség van a támogatására. Empátiájával, a megértő hozzáállásával nagyon sokat segít.

 

Ezek a csillagjegyek nagyvonalúak, segítőkészek

Ezek a csillagjegyek nagyvonalúak, segítőkészek (Fotó: Getty)

Az Oroszlán nagylelkűsége messze földön híres

Az Oroszlánt a legtöbben arról ismerik, hogy szakadatlanul törekszik a népszerűségre, a megkülönböztetett figyelemre. Ám ő kétségtelenül a legnagyvonalúbb csillagjegy is egyben. Persze, nagyon szereti, ha értékeli, dicséri a környezete a tetteit, az önzetlenségét, de ő mindig szívből ad. Mellette sosem lehet unatkozni, pozitív kisugárzása, a jókedve egyszerűen ragadós. Biztos, hogy sokkal jobban érzed magad csak attól, hogy megiszol vele egy kávét, és elmondod a bánatodat. Ösztönösen tudja, hogyan vidítson fel.

A Szűz mindig tudja, mire van szüksége a többieknek

A Szűz tarsolyában biztosan mindig van B-terv is. Nagyon szervezetten éli az életét, az apró részletek fölött sem sikkad el, így valójában előtte semmi sem marad rejtve, és gyorsan rájön, ha problémával küzdenek a szerettei. Ilyenkor pedig ő az első, aki a segítségükre siet. Nagyon gondoskodó, támogató, s mindig remek javaslatokkal áll elő, hogy ő mit tenne az adott helyzetben. Nagyvonalúan és nagyon szívesen segít valójában bármiben. Mindig lehet rá számítani.

A Mérleg nyugalomra, harmóniára törekszik

Semmitől sem boldogabb a Mérleg, mint amikor boldognak láthatja a környezetét. Ha csak egyetlen mosolyt képes a többiek arcára csalni, az egész napja tökéletes lesz. Nagyon figyel a többiekre, minden tőle telhetőt megtesz értük, ha kell, kétszer is leellenőrzi, hogy minden a legnagyobb rendben van velük. Nagyvonalúan, önzetlenül cselekszik, nála mindig a többiek az elsők. Képtelen nemet mondani, de neki valóban örömet okoz, amikor segíthet. 

Ez is érdekelhet Megnézem

(via elite daily)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top