Horoszkóp

Íme a csillagjegyek 5 legszerethetőbb tulajdonsága

Ha egyszer is felmerült a gondolat, vajon mit szeretnek benned a leginkább a többiek, vess egy pillantást a csillagokra. A horoszkópból pontosan megismerheted az 5 legszerethetőbb tulajdonságodat. Ha kell egy kis önbizalomtuning, olvasd el máris a csillagjegyedhez tartozókat.

Kos (március 21-április 19.)

  1. legszerethetőbb tulajdonság horoszkóp kos csillagjegyKarizmatikus: tűzjegyről lévén szó, a Kos nagyon meggyőző tud lenni, amivel könnyedén magához vonzza az embereket.
  2. Szenvedélyes: amikor a Kos valamit vagy valakit meg szeretne szerezni, megállíthatatlan lesz, ami persze azzal is járhat, hogy fejest ugrik a kapcsolataiba, a munkájába, vagy bármilyen más szituációba.
  3. Odaadó: egy romantikus kapcsolatban ez a tulajdonsága kifejezetten szerencsés.
  4. Magabiztos: karizmatikus és szenvedélyes személyisége mellett magabiztos is. Olyan energia árad belőle, ami nem hagyja észrevétlenül a körülötte lévőket.
  5. Keménykezű vezető: felelősségteljes viselkedésének köszönhetően hamar elnyeri az egész csapat bizalmát és tiszteletét.

Bika (április 20-május 20.)

  1. legszerethetőbb tulajdonság horoszkóp bika csillagjegyElkötelezett: szilárd földjegyről lévén szó, a Bika mindig hosszú távban gondolkodik. Ha egyszer eldönt valamit, nem tágít, amíg el nem éri. Ez a tulajdonsága teszi őt igazán megbízható társsá, ami a barátságokra épp úgy igaz, mint a szerelemre.
  2. Érzéki: számára nagyon fontos szépség, a szerelem, az érzékiesség, ezért nem véletlen, hogy imádja meglepni a szeretteit. Persze a neki nyújtott figyelmességeket is épp így szereti, így bármilyen ajándékot, egy felséges vacsorát, pezsgőfürdőről nagyon tud értékelni.
  3. Stílusos: nagyra értékeli a luxust, egyedi a stílusa, és kimondottan jó ízléssel rendelkezi.
  4. Kulturált: ha múzeumi kiállításra vagy galériamegnyitóra keresel társat, nála megfelelőbbet nem is találhatnál. Imádja a kulturális és szépművészeti eseményeket, persze még jobb, ha mindezt a kulináris élvezetekkel is összekötheti.
  5. Gyakorlatias: gyakorlatiasan áll az élethez, a problémamegoldás terén verhetetlen. Ő biztosan mindenkor a legjobb megoldást választja, legyen a kérdés bármilyen problémás is.

Ikrek (május 21-június 21.)

  1. legszerethetőbb tulajdonság horoszkóp ikrek csillagjegySzórakoztató: az Ikrek szellemese vidám, ami annak is köszönhető, hogy mindig új dolgokat szeretne kipróbálni. Alkalmazkodóképessége okán pedig minden bökkenőt könnyedén és lazán vesz.
  2. Kiváló kommunikátor: ő az, aki képes órákig beszélni bármiről, és még annak a veszélye sem áll fenn, hogy elalszol mellette. Ez a tulajdonsága a párkapcsolataiban is tetten érhető, nála a párbeszéd ugyanis fontos szerepet tölt be.
  3. Tele van energiával: olyan, mint egy energiabomba, emiatt pedig az sem véletlen, hogy ő minden buli nélkülözhetetlen tagja.
  4. Nyitottság: minden érdekli, ami új, legyen szó új étteremről, vagy új helyszín felfedezéséről, mindenben benne van.
  5. Értelmes: kíváncsisága nem ismer határokat, mindig forog az agya, ezért folyton-folyvást kutatja az új információkat.
erősségek csillagjegyek szerethető tulajdonságok horoszkóp

Íme a csillagjegyek legszerethetőbb tulajdonságai (Thinkstockphotos)

Rák (június 22-július 22.)

  1. legszerethetőbb tulajdonság horoszkóp rák csillagjegyOdaadó: nagyon hűséges a családjával, szerelmével. A Rák párkapcsolatban hosszú távra tervez, társa mindig, mindenben számíthat rá.
  2. Gondoskodó: örömét leli, hogy fészket építsen, vagyis meleg, családi otthont teremtsen a szeretteinek.
  3. Céltudatos: éppen a gondoskodásra való hajlama teszi őt igazán szorgalmassá. Ellentétben a Bakkal, a Rák azért hajt keményen, hogy biztonságot teremtsen a családja számára. A pénzügyekben kifejezetten otthonosan mozog.
  4. Kreatív: szeret alkotni, legyen szó otthona szépítéséről, vagy bármilyen művészeti alkotásról, szívesen csinálja saját maga.
  5. Érzelmes: ő csöppet sem fél, hogy valódi arcát, az érzéseit megmutassa, kifejezze.

Oroszlán (július 23-augusztus 22.)

  1. legszerethetőbb tulajdonság horoszkóp oroszlán csillagjegySzenvedélyes: az Oroszlán nagyon melegszívű, ő egyszerűen szeret szeretni.
  2. Hűséges: legyen szó bármilyen nehéz időszakról, nem feledkezik meg az elkötelezettségeiről. A szeretteihez kimondottan hűséges, a barátok, a párja mindig, mindenben számíthatnak rá.
  3. Optimista: ugyan a drámai megnyilvánulások nem állnak távol tőle, alapvetően optimista beállítottságú, ami pedig a körülötte élőkre is kihat. Ha úgy éreznéd, szükséged van egy kis biztatásra, keresd bátran Oroszlán ismerősödet.
  4. Bátor: nem restell bárkit meggyőzni az igazáról, ez a magabiztosság pedig lehetővé teszi, hogy mindig a szívére hallgasson.
  5. Divatos: laza, játékos típus, amely az öltözködésében is kiütközik. Imádja a különc, egyedi holmikat, nem hiába tartják őt sokan divatdiktátorként is számon.

Szűz (augusztus 23-szeptember 22.)

  1. legszerethetőbb tulajdonság horoszkóp szűz csillagjegySegítőkész: a Szűz nem sajnál időt, energiát, hogy segítsen a rászorulóknak, legyen szó bármiféle házimunkáról, vagy baráti szívességről.
  2. Kommunikatív: véleményének mindig hangot ad, ráadásul nagyon diplomatikusan teszi. A párbeszédet ő is fontosnak tartja kapcsolataiban.
  3. Szórakoztató: diszkrét típus, ám ez korántsem jelenti, hogy ne sütne el időnként egy-egy találó poént. Éles eszű, jó humorérzékű, időnként szarkasztikus, garantáltan megnevettet.
  4. Tájékozott: csalhatatlan megérzése mindig új és érdekes dolgok felfedezése felé irányítja őt.
  5. Elemző típus: kiváló az elemzőképessége. Lehet, ez nem olyan szexi tulajdonság, mint mondjuk a szenvedély, ám ez a csak rá jellemző összeszedettség nagyon is elismerésre méltó.

Mérleg (szeptember 23-október 22.)

  1. legszerethetőbb tulajdonság horoszkóp mérleg csillagjegy Nagylelkű: a Mérleg nagyvonalú és igazán nagylelkű csillagjegy. Ebből kifolyólag pedig szeretni is nagyon szeret, amit pedig gáláns különböző módon meg is mutat.
  2. Gyengéd: mindig jólesik neki az ölelés. Érzékeny és érzéki, nem mellesleg nagyon gyengéd tud lenni.
  3. Emberséges: figyelembe veszi mások igényeit, a párkapcsolatokban figyel a párjára.
  4. Társasági ember: imádja a társasági létet, szeret összejárni a barátaival éppúgy, mint új embereket megismerni.
  5. Imádni való: egyfajta belső szépség sugárzik, árad belőle, amellyel mindenkit elbűvöl.

Skorpió (október 23-november 21.)

  1. legszerethetőbb tulajdonság horoszkóp skorpió csillagjegyRejtélyes: a Skorpiót körüllengő titokzatosság kedvére van a környezetének is. Valójában mindig egy kicsivel többet árul el magáról, mindig egy kicsivel közelebb engedi magához a másikat, de csak azt követően, hogy a bizalmába férkőzött.
  2. Mélyen érző: egyúttal szenvedélyes is, ami persze a párkapcsolataira is igaz.
  3. Védelmező: barátai tisztában vannak vele, ő sosem hagyja őket cserben, megvédi és harcol a számára fontos emberekért.
  4. Csábító: árad belőle a szenvedély, a csábítás, nem véletlenül tartják őt sokan kimondhatatlanul szexi csillagjegynek.
  5. Megértő: érzelmi és lelki dolgokban nála jobb hallgatóságot keresve sem találni, képes beleélni magát a másik helyzetébe, könnyen átérzi a mozgatórugóit.

Nyilas (november 22-december 21.)

  1. legszerethetőbb tulajdonság horoszkóp nyilas csillagjegySzereti a kalandot: a csillagjegyek közül a Nyilas a legkalandvágyóbb, imád új dolgokat kipróbálni, és persze mindebbe a szeretteit is beavatni.
  2. Bölcs: többen is tanácsért fordulnak hozzá, ő szinte a személyes mentoroddá is válhat. Bölcsességéből adódóan képes más szemszögből, távolabbról is szemlélni a dolgokat, ami a problémásabb időszakokban különösen jól jöhet.
  3. Vidám: ő az egyik legpozitívabb kisugárzású csillagjegy. Vidámsága gyorsan átragad a közelében lévőkre is. Kerüljön bármilyen nehéz helyzetbe, ő mindig megtalálja annak pozitív oldalát is.
  4. Szerencsés: piszkosul mázlista, mintha minden az ő kezére játszana. Mindig jókor van, jó helyen.
  5. Társasági lény: szabadidejét ő is szívesen tölti a barátokkal, akik pedig vidám, pörgős természete miatt imádnak a közelében lenni.
pozitív tulajdonságok horoszkóp csillagjegyek

Ezekért a tulajdonságokért nagyon lehet szeretni a csillagjegyeket (Thinkstockphotos)

Bak (december 22-január 19.)

  1. legszerethetőbb tulajdonság horoszkóp bak csillagjegyCéltudatos: ha a Bak valamit el szeretne érni, meg is szerzi. Sikerorientált, ami nagyon impozáns tulajdonság.
  2. Eltökélt: célokat tűz ki, melyeket addig hajt, amíg el nem éri. Ez a párkapcsolatára éppúgy érvényes, mint az élet más területeire.
  3. Állhatatos: ha elhatározza, hogy meghódít valakit, addig nem nyugszik, amíg véghez nem viszi a tervét.
  4. Önzetlen: ő éppúgy szeret kapni, mint másoknak adni. Keményen dolgozik azért, hogy szeretteit szép dolgokkal lephesse meg.
  5. Elegáns: sokat ad a külső megjelenésére, az öltözködésén egyúttal a sikerei is lemérhetők. Divatos ruhákban jár, egyéni és kifejező a stílusa.

Vízöntő (január 20-február 18.)

  1. legszerethetőbb tulajdonság horoszkóp vízöntő csillagjegyElfogulatlan: a Vízöntő széles látókörű, mindenkor nyitott szemmel jár-kel a világban.
  2. Intelligens: levegő jegyről lévén szó, az esze bámulatosan gyorsan vág, nem mellesleg kiváló beszélgető partner.
  3. Nagylelkű: amikor egy barátja nehéz időszakon megy keresztül, rá biztosan számíthat. A Vízöntő megértő, segítőkész, egyúttal pedig nagyon elnéző.
  4. Becsületes: barátai és szerettei nagyra becsülik feddhetetlen jellemét.
  5. Társasági lény: számára is nagyon sokat jelentenek a barátok. A kapcsolatépítés nem jelent neki gondot, széles baráti körrel rendelkezik, akikkel igyekszik minél több időt együtt tölteni.

Halak (február 19-március 20.)

  1. legszerethetőbb tulajdonság horoszkóp halak csillagjegyEgyüttérző: a Halak megértő és empatikus másokkal, ezt a tulajdonságát mind a barátai, mind a szerettei elismerik.
  2. Ösztönösen ráérez dolgokra: empátiája összefügg ösztönös megérzésével, neki valójában szavakra sincs szüksége, hogy megértse, milyen folyamatokon mennek keresztül a többiek.
  3. Romantikus: hajlik a romantikára, örök álmodozó, ugyanakkor titokzatos is.
  4. Önzetlen: szeret segíteni másokon, szívesen adakozik, de önkéntes munkát is bármikor vállal.
  5. Szerény: jó tulajdonságai ellenére mindvégig megőrzi szerénységét. Alázatos, nem játssza meg magát mások előtt, és nem fél megmutatni valódi énjét sem.

(via bustle)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top