Horoszkóp

Ez a 4 csillagjegy nagyon sok szeretetre vágyik

Ezek a csillagjegyek nagyon sok gyengédségre, figyelemre, szeretetre vágynak a párkapcsolatukban. S ha megkapják a szerelmüktől, ők talán még többet adnak neki viszonzásul. Te köztük vagy? A horoszkópból mindenre fény derül.

A független és szabadságkedvelő csillagjegyeknek valódi rémálom lehet az olyan társ, aki folyton a figyelemre, a törődésre vágyik. Míg a társfüggő típusoknak a túl sok önállóság okozhat csalódást és bánatot. A párkapcsolatban ezért is fontos, hogy a párok megbeszéljék és ismerjék egymás igényét. Nem árt a kapcsolat elején tisztázni, mennyi időt szeretnének egymással tölteni, s mennyi szabadságra vágynak a másik mellett.

Ezek a csillagjegyek különösen igénylik a figyelmet, a szeretetet, a törődést a kapcsolatukban. A horoszkóp szerint odaadóak, gondoskodóak, nagyon ragaszkodóak. S nagyszerű partnerek, amikor valódi párjukra találnak. Vajon te is köztük vagy?

A Rák igaz szerelemre vágyik

A Rák tartós párkapcsolatot keres. A múló érzések nem az ő stílusa. Nagyon kedves és figyelmes típus, néha picit túlcsordulhat az érzelmektől, az egyedüllétet ugyanakkor gyűlöli. Olyan társra vágyik, aki a nap 24 órájában támogatja, szereti és elfogadja őt. Miután bizalmat szavazott a másiknak, minden tőle telhetőt megtesz a boldogságért, teljes szívvel szereti és elfogadja párját. A bátorítást, a megerősítést, az érzelmi támogatást ugyanakkor folyamatosan igényli.

Ezek a csillagjegyek nagyon sok szeretetre és figyelemre vágynak

Ezek a csillagjegyek nagyon sok szeretetre és figyelemre vágynak (fotó: Getty)

Az Oroszlán imádja a figyelmet, a szeretetet

Az Oroszlánnak a figyelem úgy kell, mint a falat kenyér. A Rákkal ellentétben nem érzelmi megerősítésre van szüksége, hanem kitüntetett szeretetre, amit csak ő kap meg a párjától. Imádja a bókokat, a dicséreteket, de azonnal megérzi, ha ezek nem őszinték. Nem esik kétségbe az egyedülléttől, de akkor a legboldogabb, amikor a szerettei körében töltheti az időt, s persze begyűjtheti tőlük az elismeréseket, a dicséreteket. Párjáért, a szeretteiért ő is mindent megtesz.

A Mérleg akkor ragyog, amikor szerethet

A Mérleg nagyon nem szeret egyedül lenni, de ezt ki is mondja. Ő párkapcsolatban ragyog igazán, a nélkül nem találja az egyensúlyt az életében. S amikor szerelmes, mindent megad a társának még annak árán is, hogy kevesebbet kap tőle. Persze, egy idő után az adok-kapok egyensúlyára törekszik, s viszonzást vár a szeretetért, azt viszont nagyon rosszul viseli, ha tőle függ a párja. Szerelmétől elvárja, hogy ugyanúgy kimutassa és éreztesse vele az érzéseit, ahogyan ő is teszi vele. 

A Skorpió nagyon mélyen szeret

A Skorpió nagyon zárkózott és visszafogott típus, sokan ezért nem is gondolják róla, mennyire vágyik a szeretetre, az érzelmi közelségre. S bár neki nagyon fontos az egyedüllét, az énidő a párkapcsolatban, a figyelem, a törődés is legalább ennyire kell neki a boldogsághoz. Valójában minden kell neki a párkapcsolatban. Hajlamos túlreagálni a dolgokat, s szóvá teszi, ha párja valamit nem úgy tesz, ahogy elvárja tőle. Az is biztos, nagyon hűséges és megbízható csillagjegy, hihetetlenül mélyen érez és szeret. 

(via elite daily)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top