Horoszkóp

Ezek a csillagjegyek hinni akarnak a szerelemben, de…

Ezek a csillagjegyek szeretnének hinni a valódi szerelem létezésében, de szinte mindig történik az életükben olyasmi, amitől elbizonytalanodnak. Szóval, ők amolyan hisznek is, meg nem is típusok. Te köztük vagy? És a párod? A horoszkóp megmutatja a részleteket.

Néhány csillagjegy egész életében a valódi szerelmet keresi. Akadnak természetesen sokan, akik meg is találják, s boldog párkapcsolatban élnek. Ezek a csillagjegyek hiszik is és nem is, hogy létezik a valódi, egész életre szóló szerelem. Ők általában realistábban, józanabbul tekintenek a kapcsolatokra, s nemcsak a rózsaszínű felhőket látják benne, hanem a kitartó munkát is, amivel életben tarthatják az érzéseket. S hogy miért kételkednek az igaz szerelemben? A horoszkópból kiderülnek a részletek.

A Mérleg

A Mérleg valójában hisz a szerelemben, ám nem ártana önmagát is jobban értékelnie, mielőtt bárki másra zúdítja az érzéseit. Amikor egyedül van, imádja élvezni az élet szépségeit, s önmagát helyezi előtérbe, ám amint feltűnik egy társ az oldalán, háttérbe szorítja a saját igényeit, mintha azok innentől csak a párjának lennének. Előszeretettel álmodozik a romantikus könyvekben megírt szerelemről, s amikor rájön, két lábbal a földön állva, hogy ez a valóságban mennyire másként fest, valójában meg is találja a társat, akit mindig is keresett.

A Nyilas

A Nyilas hisz a szerelemben… egy bizonyos mértékig. Valószínűleg tisztában van a szabad szerelem fogalmával, ám az elkötelezettség nem igazán neki való. Úgy véli, mindez egyfajta mítosz, s nem az ő stílusa mindent egy lapra feltenni. Inkább saját magát, az életet szereti, minthogy érzelmeit olyan partnerre áldozza, aki később összetöri a szívét. Szüksége van a szabadságra, így nem is meglepő, hogy az igaz barátságot jobban értékeli, mint a romantikus párkapcsolatot. Ez persze nem jelenti, hogy soha ne kötelezné el magát. Egyszer ő is rátalál az igazira. Csak soká.

Ezek a csillagjegyek hisznek a szerelemben, de… (fotó: Pixabay)

A Bak

A Bak hinni akar az igaz szerelem létezésében, ám a jövőre vonatkozó tervei nem nagyon adnak neki erre időt. Így kizárólag akkor találhatja el szívét Ámor nyila, amikor már biztos hátteret, karriert épített magának. Egy nap persze ő is eljut oda, hogy társat, családot szeretne, ám tisztában van vele, hogy a mindent elsöprő, igaz szerelem csupán a romantikus filmekben és könyvekben létezik. Amikor úgy látja, készen áll a szerelemre, mindent megtesz, hogy megtalálja az igazit. Ám addig – és valójában gyakran után is – marad a munka.

A Szűz

A Szűz hinne a szerelemben, ám realista énje folyton arra emlékezteti, hogy a párkapcsolat bizony munka nélkül aligha valósulhat meg. Inkább egyedül éli az életét, mintsem folyamatosan keresse az igazit. Igazság szerint jól elvan szerető családja és nagyszerű barátai körében, minthogy hajkurássza azt a valakit, aki lehet, nem is létezik. Egy nap változhat a véleménye, ám jobban szereti a valóságot, s energiáját inkább olyasmire szenteli, aminek látja az értelmét. Ő egyébként se megy bele egyetlen párkapcsolatba sem csak azért, hogy ne legyen egyedül.

Az Ikrek

Az Ikrek jobban kedveli az alkalmi találkát az elkötelezettségnél. Ebben szerepet játszik, hogy nem könnyű neki egyetlen partnerre áldozni a figyelmét. Valójában bárkivel is hozza össze a sors, a vele kapcsolatos érzelmei szinte folyamatosan változnak. A szerelemről úgy véli, csak kifogás, hogy két ember őrült dolgokat csináljon együtt, s az élet egyébként is túl rövid ahhoz, hogy egyetlen ember mellett lecövekeljen. Nincs ellenére a szerelem, sőt a tartós párkapcsolat sem, csak sokat kételkedik, hogy tényleg létezik-e az a partner, aki erre érdemes.

A Vízöntő

A Vízöntő a csillagjegyek antiszerelmese. Nem arról van szó, hogy egyedül akarja leélni az életét, csupán olyan elképzelése van a szerelemről, amit senki más nem oszt vele. A realitások talaján mozog, s mindenben a saját feje után megy. A szerelem számára egyfajta összeesküvés-elméletnek tűnik, mint inkább valóságosnak, s úgy véli, ha bárki is szerelmes akar lenni, akkor annak tárgya inkább saját maga, a munkája, az élete legyen, s nem egy mítosz. Nem hangzik túl jól, de neki nem könnyű érzésekről beszélni. Azért az ő szívét is eltalálja Ámor nyila.

(via your tango)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top