Horoszkóp

Ezek a csillagjegyek nagyon finnyásak a szerelemben

Ezek a csillagjegyek nagyon magasra helyezik az elvárásaikat. Az ő igényüknek nem könnyű megfelelni. S bizony a szerelemben is válogatósak, finnyásak. Vajon te is köztük vagy? És a párod? A horoszkópból minden kiderül.

Ha valaha úgy érezted, égen-földön nem akadsz olyan partnerbe, akivel szívesen randiznál, megnyugodhatsz: nem vagy kukacoskodó. Egyszerűen arról van szó, hogy túlságosan is meggondolod, kit tisztelsz meg a romantikus érzelmeiddel. A kívánalmaid meglehetősen szigorúak, s nincs ezzel semmi baj. Inkább maradsz magányos, minthogy olyasvalakire szánj időt, aki nem felel meg maradéktalanul az elvárásaidnak. Pontosan tudod, mit szeretnél, milyen párra van szükséged. Ha ez igaz rád, akkor nagy valószínűséggel azon csillagjegyek közé tartozol, akik könyörtelenül válogatósak, ha szerelemről esik szó.

1. A Szűz a legfinnyásabb

A Szűz a csillagjegyek maximalistája. Magasak az elvárásai mind másokkal, mind magával szemben, s egyúttal önmaga legszigorúbb kritikusa. Ez alapján nem is meglepő, hogy jövendőbelijének is át kell ugrania azt a bizonyos lécet. Föld jegyűként konkrétan tudja, mit szeretne elérni az életben, s ebbe a párkapcsolata is beletartozik. Ez az oka, hogy mindent megfontoltan csinál: tüzetesen feltérképezi dolgokat, s csak azután lép, ha úgy véli, megéri időt áldoznia a kiszemelt partnerre. Ekkor előveszi kedvesebb és szerethetőbb énjét, ám ez korántsem jelenti, hogy a jövőben ne látná el „építő kritikákkal” a társát.

Ezek a csillagjegyek nagyon válogatósak a szerelemben (fotó: Pixavay)

2. A Bak nehezen választ

Hasonlóan a Szűzhöz, a Bak is föld jegyű, nagyon reális és pragmatikus elképzelése van arról, mit is szeretne elérni az életben, így a párkapcsolatában is. Rettentően céltudatos és ambiciózus, s olyan társra vágyik, akivel élete minőségi szintet ugorhat. Így az éretlenek és a dolgokat előszeretettel dramatizáló partnerek szóba sem jöhetnek. Párjának bele kell illeszkednie az életébe, s hasonló prioritásokat kell követnie. Nem szereti elvesztegetni az idejét, így szóba sem jöhet, hogy csak úgy beleveti magát az éjszakai életbe, mondván, hátha szerencséje lesz. Ha a Bak randira hív, akkor biztos lehetsz benne, hogy már tüzetesen nagyító alá vett téged.

3. A Vízöntő meglehetősen válogatós a szerelemben

A Vízöntő a legfüggetlenebb csillagjegy, folyamatosan térre, levegőre, önállóságra van szüksége, így nem is igazán érzi magán a nyomást az elköteleződésre. Teljesen jól elvan magában, s valójában fölöslegesnek tartja, hogy olyasvalakivel kösse össze az életét, aki nem illik hozzá tökéletesen. A Vízöntő amúgy is különleges, nem csekély kihívást jelent számára, hogy olyan partnert találjon, aki tökéletesen megérti különc viselkedését. Ez megmagyarázza, hogy a szerelmei többnyire miért a barátai közül kerülnek ki. Olyan társra vágyik, akivel a párkapcsolat teljesen nyugodtan, a maga ritmusában fejlődik ki.

(via elite daily)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top