Horoszkóp

Csak eddig, s nem tovább! Ez a 3 csillagjegy határokat húz a párkapcsolatban

Ezek a csillagjegyek csak bizonyos szintig engedik közel magukhoz a párjukat. A horoszkóp szerint ugyanis bizonyos távolságra van szükségük a kapcsolatban, amit a béke érdekében jobb figyelembe venni. Te köztük vagy?

Amikor igazán szerelmes leszel, egyre közelebb és közelebb akarsz kerülni a párodhoz, s ilyenkor eszedbe sem jut, hogy óvatos legyél, netán bizonyos határokat tarts a pároddal, hogy elkerüld a csalódást. Idővel könnyen lehet, hogy picit hátralépsz, s némiképp átértékeled az elvárásaidat.

A horoszkóp szerint ezek a csillagjegyek ugyanakkor a kapcsolat első pillanatától határokat húznak, s ők biztos, hogy csak óvatosan, lépésről lépésre engednek közel magukhoz, ha egyáltalán megteszik. S nemcsak azért, mert félnek a csalódástól, hanem mert személyes térre, szabadságra, bizonyos távolságra is szükségük van a párkapcsolatukban.

A Szűz távolságot tart a párkapcsolatban

A Szűz jegyről köztudott, mennyire igényes és kritikus típus, s milyen magasra helyezi a mércét a párkapcsolatában is. Nem adja magát könnyen, és valójában akkor is bizonyos határokat húz, amikor teljes szívvel elkötelezi magát a párja mellett. Tisztában van a kapcsolat előnyeivel és hátrányaival, amelyen meglehetősen sokat is agyal, s valójában azt is tudja, hogy párja nem biztos, hogy megérti ezt az igényét. Igaz, hogy nem könnyű elfogadni az elvárásait, de az is biztos, ha bizalmat szavaz neked, mellette nyugodt és kiegyensúlyozott párkapcsolatra számíthatsz.

Ezek a csillagjegyek határokat húznak a párkapcsolatban (fotó: Getty)

Ezek a csillagjegyek határokat húznak a párkapcsolatban (Fotó: Getty)

A Bak a párkapcsolatában is visszafogott

A Bak mindent pontosan megtervez, a párkapcsolatot is. A céljait mindenkor meg akarja valósítani, valójában nem ismer lehetetlent, de mindehhez fontossági sorrendet kell meghatároznia. Fegyelmezett, nagyon megbízható típus, és nem meglepő, hogy határokat húz a párkapcsolatában is. Ahhoz, hogy sikeres lehessen a munkájában, bizonyos szinten a szerelem hátrányba kerül nála.  Soha nem ugrik fejest a kapcsolatokba, s ezt tudnod kell tolerálni, ha vele szeretnél hosszú távon együtt élni. Neki ugyanis mindig a munkája lesz az első, ami nem jelenti, hogy ne lennél te is fontos az életében.

 A Vízöntő feszegeti a határokat

A Vízöntő meglepően ellentmondásos. Egyrészt meghúzza a határokat a párkapcsolatban, mert a szabadsága, az önállósága fontos. Ugyanakkor lázadó típus, ezért hajlamos a határokat feszegetni, főként ha a saját eszméiről, elgondolásairól van szó. Ilyenkor a szenvedélyét, az érdeklődését, az elképzeléseit követi. Független típus, aki nem siet elköteleződni senki mellett, s kompromisszumokat sem szívesen köt. Ha vele szeretnél élni, el kell fogadnod ezt az oldalát, de minél nagyobb teret és szabadságot adsz neki, annál közelebb kerülhetsz a szívéhez. 

(via elite daily)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top