Horoszkóp

Ezek a csillagjegyek nem könnyen kötelezik el magukat

Ezek a csillagjegyek szinte rettegnek az elköteleződéstől. Vágynak persze ők is a párkapcsolatra, csak a maguk önálló és független módján... Vajon te köztük vagy? A horoszkópból kiderül.

Ha nem muszáj, ezek a csillagjegyek nem kötelezik el magukat. Vagyis muszájból pláne nem teszik. Önállóak, függetlenek, óvják a szabadságukat. S persze gyűlölnek minden elvárást és előírást. A maguk útját járják, azt teszik, amit a szívük diktál. Persze, ez nem jelenti, hogy egész életükben menekülnek a párkapcsolatok elől, s képtelenek lennének elkötelezni magukat, de tény és való, erre inkább csak későbbi éveikben éreznek hajlandóságot.

Amikor képesek megállapodni, mert megtalálták azt a partnert, aki megadja nekik a szükséges mozgásteret, s elfogadja őket olyannak, amilyenek, izgalmas és odaadó társ válik belőlük. Addig viszont nem könnyen kötelezik el magukat… Te köztük vagy? És a párod? A különleges horoszkóp videóból megtudhatod a választ. A videót a kép alá görgetve indíthatod el. Mindenképpen érdemes a rövid hirdetést türelmesen kivárnod…

Ezek a csillagjegyek nagyon nehezen kötelezik el magukat (fotó: Getty Images)

Ezek a csillagjegyek nagyon nehezen kötelezik el magukat (fotó: Getty Images)

Fotók: iStock

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top