Horoszkóp

Ettől az embertől biztosan kiakadnak a csillagjegyek

Milyen embertípus, emberi tulajdonság akaszt ki a leginkább? Ki az, akitől valóssággal menekülni tudnál, akit rémesen idegesítőnek tartasz? Nos, ebből az őszinte, ugyanakkor mosolyt fakasztó horoszkópból ezt is megtudhatod...

Kos

A Kost azok az emberek akasztják ki a leggyorsabban, akik folyton meg akarják őt nyugtatni. Mivel ő alapból is lobbanékony és könnyen felkapja a vizet, ki nem állhatja, amikor mosolyogva mondják neki: „lazíts, nyugodj meg”. Amikor eljön az ideje, magától megnyugszik.

Bika

A Bika azoktól az emberektől borul ki a leginkább, akiket képtelenség követni, mert folyton az utolsó pillanatban mondják le a megbeszélt találkozót, változtatják meg a terveiket. Tőle viszont elvárnák, hogy mindig pontos és kiszámítható legyen. Ő valóban ilyen is, de miért ne járna neki is ugyanez?

Ikrek

Az Ikrek gyűlöli a kéretlen tanácsokat, főleg, ha az olyas valakitől kapja, akinek valójában semmilyen konkrét tapasztalata nincs az adott témában. Jogosan gyűlöli az észt osztogató embereket, hiszen ő nagyon sok témában jártas, de csak akkor válaszol, ha kérdezik.

Ezek az emberek idegesítik a leginkább a csillagjegyeket (iStock)

Rák

A Rák jegyet leginkább azok az emberek kergetik ki a világból, akik már az ismerkedést követően azonnal bizalmaskodóan viselkednek. Ahogyan ő sem önti rá senkire sem a lelkét, jogosan várja el, hogy mások se a lelki szemetesládát lássák meg benne elsőre.

Oroszlán

Az Oroszlán nagyon szívesen tündököl a figyelem központjában, szeret a társaság közepe lenni, szórakoztató és vidám típus. Nem véletlenül gyűlöli azokat az embereket, akik ellopják előle a show-t, és úgy tesznek, mintha ő ott sem lenne.

Szűz

A Szűz semmit sem gyűlöl jobban, mint a csámcsogást, a szürcsölést, a kulturálatlan viselkedést. Valósággal ölni tudna, amikor valaki az asztalnál illetlenül viselkedik, telemorzsázza a terítőt, vagy teli szájjal beszél.

Mérleg

A Mérleg valósággal menekül a folyamatosan panaszkodó, siránkozó emberek elől. Azoktól végképp kiakad, akiknek valójában semmi okuk az elégedetlenségre, de mégis mindig a negatívumokat keresik az életükben.

Skorpió

A Skorpió valósággal hidegrázást kap azoktól az emberektől, akik már akkor bocsánatot kérnek, mielőtt bármilyen megbocsátani valót elkövettek volna. Rosszul van, amikor úgy kezdik a mondandójukat, hogy bocsánat, elnézést vagy ne haragudj.

Nyilas

A Nyilast végtelenül fárasztják azok az emberek, akik lassan, rendkívül megfontoltan és óriási körmondatokban beszélnek, minden történetet a kályhától indulnak el, és csak nagyon sokára jutnak el az igazán fontos információkig. Persze, azoktól is kiveri őt a víz, akikben csipetnyi spontaneitás sincs.

Téged vajon mi idegesít másokban a leginkább? (iStock)

Bak

A Bak jegyet valójában nagyon is sok minden zavarja másokban. Nem is igazán könnyű csupán egyetlen tulajdonságot kiemelni. Az biztos, a megbízhatatlanságot sosem tolerálja, ahogyan az álszent embereket is nagy ívben kerüli.

Vízöntő

A Vízöntő képtelen megérteni, hogyan lehet csak szájon át lélegezni. Amikor olyan emberrel találkozik, aki szó szerint is tátott szájjal tekint rá, már veszi is nyúlcipőt. A hörgést, a szuszogást, a szörcsögést meg pláne képtelen elviselni.

Halak

A Halak jegyet kirázza a hideg az alakoskodó emberektől. Akik úgy kezdik a mondandójukat, hogy ne vedd sértésnek, aztán persze igencsak sértőt mondanak. Szerinte vagy legyen valaki egyenes és őszinte, vagy jobb, ha meg sem szólal.

(via gostica)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top