Horoszkóp

Ez bosszantja fel a legjobban a csillagjegyeket

A csillagjegyeket egészen eltérő dolgokkal lehet a leggyorsabban feldühíteni, hiszen mindenkinél máshol húzódik a határ. Vajon téged mivel lehet a leginkább felidegesíteni? És a párodat mi bosszantja a legjobban? A horoszkóp nagyon lényeges részletekre világít rá...

Mindenkinek vannak pozitív és kevésbé vonzó belső tulajdonságai. Mindenkinél máshol húzódik az a határ, amíg türelmes és nyugodt tud maradni. S valójában a legkiegyensúlyozottabb csillagjegyeknél is eljön az a pont, amikor valósággal felrobbannak a méregtől. Párkapcsolatban nem árt épp ezért tisztában lenni társad gyenge pontjával, s a békesség, a harmónia, a szeretet érdekében jobb, ha ezt a dolgot nem feszegeted nála.

A horoszkóp pontosan megmutatja, mi az, ami a csillagjegyeket a legjobban bosszantja. Ha ezt a gombot nyomogatod, pillanatok alatt felidegesíted a párodat, a barátodat, és mindenki mást is, akinél itt húzódik a határ. S téged vajon mi bosszant legjobban? Kihagyhatatlan információk következnek.

Minden csillagjegyet fel lehet bosszantani valamivel

Minden csillagjegyet fel lehet bosszantani valamivel… (Fotó: Profimedia)

Kos

A Kos pillanatok alatt begurul, ha sietteted. Alapból sem lassú, de valósággal felrobban, ha valamit nem a saját akarata szerint csinálhat. 

Bika

A Bika gyűlöli, amikor valami felborítja a megszokott életét, a napi rutinját. A nagy jelenetektől, a párkapcsolati drámázástól pedig végképp felmegy a pumpa nála.

Ikrek

Az unalmas, egyhangú, monoton feladatoktól az Ikrek legszívesebben kifutna a világból. S ez ugyanígy érvényes a párkapcsolatára is. Folyamatosan új élményekre vágyik.

Rák

A Ráknak a párkapcsolat, a család jelenti a legtöbbet. Számára szent a privát szféra. Éppen ezért azok az emberek pillanatok alatt felbosszantják, akik elefántként trappolnak a magánéletébe.

Oroszlán

Az Oroszlán imádja a figyelmet. Épp ezért, ha párja, vagy bárki más csenddel bünteti, attól valósággal megüti a guta. Őszinteséget, szókimondást vár, nem duzzogást.

Szűz

A Szűz ugyan hajlamos a kritikus megjegyezésekre, s nem rejti véka alá a véleményét, de sosem goromba. Őt a durvaság, a gonoszság minden formája borítja ki a legjobban.

Mérleg

A Mérleg alapvetően nyugodt és kiegyensúlyozott csillagjegy, de az nagyon felbosszantja, amikor valaki olyasmibe kotyog bele, amihez csöppet sem ért.

Skorpió

A Skorpió szívből megveti a hazug és sunyi embereket Nagyon őszinte és egyenes jellem, a mellébeszéléstől viszont felrobban. S mindig rájön a hazugságokra…

Nyilas

A Nyilas a bezártságot, a korlátokat gyűlöli a legjobban. Mind a párkapcsolatban, mind a munkájában szüksége van a változásokra, az önállóságra, a szabadságra. E nélkül képtelen létezni.

Bak

A Bak képtelen elviselni a túlzott ragaszkodást, a társfüggőséget. De azoktól az emberek is nagyon idegesítik, akik nem veszik észre, hogy túl kéne már lépniük valamin.

Vízöntő

A Vízöntő ki nem állhatja, amikor mások semmibe veszik őt, vagy a véleményét. Ez a viselkedés a párjától a legbosszantóbb és a legfájóbb. Az igazságtalanságtól is felmegy benne a pumpa.

Halak

A Halak nyugodt típus, de attól benne is felmegy a pumpa, amikor nem képes megértetni magát másokkal, de a cinikus, gúnyos megjegyzések is nagyon idegesítik.

Ez is érdekelhet Megnézem

(via The Mind’s Journal)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top