Horoszkóp

5 csillagjegy, akitől a falra mászol

Folyton kiforgatja a szavaidat. Állandóan meggondolja magát. Mindenen megsértődik. Sorolhatnánk a legidegesítőbb jellemeket. Most azt is megtudjuk, mely csillagjegyek vannak megáldva vele.

A kedvenc nagynénid, a legjobb barátod és a szerelmed is lehet néha olyan idegesítő, hogy attól megőrülsz. Érdemes kifogni a szelet a vitorlájukból, és készülni erre: mindenkinek a jelleme és tipikus hibái alapján. Ismerd meg az öt legidegesítőbb csillagjegyet, és próbálj meg mellettük nyugodt maradni. Az idegeskedés árt a szépségnek!

mérges

Fotó: Unsplash

1. Bika – a szóbárbaj győztese

Az első helyezett az „őrületbe kergetők listáján” ki más, mint a Bika. Annyira makacs és önfejű, hogy az szinte már fáj. Már azon gondolkodsz, hogy többé nem találkozol vele, hogy ne kelljen a folyamatos ellenszegülése miatt szenvedned. A legidegesítőbb benne az intelligenciája. Mesterien forgatja ki a szavaidat, és mindig tudja, milyen érvekkel tud leigázni. Ezért rendkívül dühítő vele vitatkozni. Mindegy, hogy igaza van vagy sem, a Bika győztesen kerül ki bármilyen szópárbajból. És lássuk be, ez aztán borzasztóan idegesítő.

2. Ikrek – mindig mást állít

Az Ikrek kettőssége igen gyorsan megmutatkozik: mond neked valamit, majd öt perc múlva teljesen az ellenkezőjét állítja. Vicces, és csupa móka mellette az élet… egészen addig, amíg a következő pillanatban be nem fordul. Ráadásul az Ikrek imád kibeszélni a hátad mögött, szóval ne lepődj meg, ha neked másokról mesél ugyanígy. Mindez nem az ő hibája, egyszerűen csillagjegye természete a kiszámíthatatlanság. Ez mit sem változtat azon, hogy néha olyan bosszantó az Ikrek, hogy kitéped a hajad.

3. Szűz – a tökéletesen idegesítő

A Szűz hihetetlenül haragtartó, nem hajlandó megszabadulni sérelmeitől. Számára a tökéletesség a cél, és ha dolgozik valamin, minden erejét beleteszi. Amikor a szabadidejét tölti veled, akkor sem tud ettől szabadulni. Kizárólag arról fog beszélni,  épp min dolgozik. Ha ezt szóvá teszed, nagyon megsértődik, és ez sokáig így is marad. Minden kritikát zokon vesz, hiszen ő mindent tökéletesen csinál, sőt ő maga a tökély. És tökéletlennek lenni mellette, hát, minimum idegölő.

4.  Mérleg – pókerarc mögé rejti az érzelmeit

A Mérleg képes egy randin is inkább pókerarccal ülni, nehogy veszekedés legyen. Képtelen konfrontálódni, inkább nem mutatja ki az érzelmeit. Úgy csinál, mintha minden rendben lenne, miközben te tudod, hogy semmi nincs rendben. Szeretnéd megoldani a problémáitokat, de nem lehet, mert annyira zavarja az összetűzés, hogy egyszerűen elkerüli azt. Soha ne kérd meg a Mérleget, hogy bármiben ő döntsön. Bizonytalansága miatt minden döntése évezredekig tart, te pedig közben megőszülsz az idegességtől.

5.  Halak – egy másik világban él

Az álomvilágban úszkáló Halakra nem lehet számítani. Úgy tűnik, veled van és éppen rád figyel, de ez csak a látszat. Gondolatban fényévekre jár, a saját kis világában. Kreatív szelleme nem viseli a földhözragadt dolgokat, mint a határidők és a tervezés. Ezért számíthatsz rá, hogy ebben is megbízhatatlan, te pedig teljesen jogosan húzod föl magad, ha miatta bajba kerülsz. Azon se lepődj meg, ha az utolsó pillanatban mondja le a számodra legfontosabb programot. Ki tudja, mi történik épp a gondolataiban.

(via HerWay)

Ez is érdekelhet Megnézem

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top