Horoszkóp

Ettől a 3 tulajdonságtól irtóznak a csillagjegyek

Három dolog, amit ki nem állhatnak a csillagjegyek. De vajon, mi az a három tulajdonság, amitől a leginkább irtóznak? Jó ha tudod, mit gyűlölnek a barátaid vagy a párod. A horoszkóp ebben is támogat téged.

Ettől a 3 tulajdonságtól irtózik a Kos

  1. csillagjegyek tulajdonságok kos horoszkópmanipuláció
  2. kontrollmánia
  3. agresszív emberek, akik meg akarják őt változtatni.

A Kos az első pillanatban menekülésre fogja a dolgot, ha azt érzékeli, bárki változtatni akar rajta bármit is. Akármilyen jól mennek is a dolgok a kapcsolatban, amint a manipuláció legkisebb jelét tapasztalja, valósággal olajra lelép.

Ettől a 3 tulajdonságtól irtózik a Bika

  1. csillagjegyek tulajdonságok bika horoszkópállandó panaszkodás
  2. helyzet dramatizálása
  3. hazugságok

A Bika nem bírja, amikor a szemébe hazudnak. S azoktól is igyekszik távol tartania magát, akik folyamatosan panaszkodnak, illetve minden csip-csup apróságon felhúzzák magukat. A drámai jelenetektől egyszerűen kirázza a hideg, s az első ilyen esetnél veszi is a nyúlcipőt.

Ettől a 3 tulajdonságtól irtózik az Ikrek

  1. csillagjegyek tulajdonságok ikrek horoszkópünneprontók
  2. pesszimizmus
  3. visszahúzó emberek

Az Ikrek viszolyog a búskomorságtól, a pesszimizmustól, ami érthető is. Ő az örök optimista, boldog és vidám párkapcsolatra törekszik a társával, aki természetesen legyen mentes mindenféle negatív kisugárzástól. Olyan párra vágyik, aki végigkíséri az úton, s nem vonja kétségbe az ötleteit.

csillagjegyek tulajdonságok horoszkóp

Ezeket a tulajdonságokat nem tolerálják a csillagjegyek (iStock)

Ettől a 3 tulajdonságtól irtózik a Rák

  1. csillagjegyek tulajdonságok rák horoszkóparrogancia
  2. önzőség
  3. kompromisszumképtelenség

A nagylelkű, másoknak örömmel segítő Rák nem bírja elviselni azokat az embereket, akik csak önmagukra gondolnak. Olyan társról álmodozik, akik számára fontosabb adni, mint csak kapni. Ha egoista személlyel hozza össze a sors, elhúzza a csíkot, amilyen gyorsan csak tudja.

Ettől a 3 tulajdonságtól irtózik az Oroszlán

  1. csillagjegyek tulajdonságok oroszlán horoszkópfolyamatos letargia
  2. önzőség
  3. arrogáns viselkedés

Az Oroszlán ki nem állhatja azokat, akik lelombozzák jókedvét, hiszen odavan a bulikért, s igyekszik minden helyzetben optimista maradni. Ha úgy látja, összetűzésekkel kell nap mint nap szembenéznie, igyekszik mielőbb kilépni a kapcsolatból. Olyan társra van szüksége, aki támogatja a törekvéseiben, s nem olyanra, aki elnyomja azokat.

Ettől a 3 tulajdonságtól irtózik a Szűz

  1. csillagjegyek tulajdonságok szűz horoszkópnem megfelelő higiénia
  2. rossz szokások
  3. lustaság

A tiszta, rendezett környezet elengedhetetlen a Szűz számára, hiszen csak ilyen körülmények között képes alkotni. Éppen ezért olyan társra vágyik, aki hozzá hasonló preferenciával rendelkezik. Ha a levágott körömdarabokat az éjjeli szekrényen hagyod, netán hangosan és csámcsogva rágózol, jobb, ha nem is próbálkozol nála. Ugyanígy képtelen elviselni a tunyaságot, társra vágyik, nem pedig felnőtt gyerekre.

Ettől a 3 tulajdonságtól irtózik a Mérleg

  1. csillagjegyek tulajdonságok mérleg horoszkópveszekedő, civakodó természet
  2. helyzet dramatizálása
  3. pesszimizmus

A Mérlegnek nincs ideje, s alapból sem is vágyik semmilyen ellentétre. Ki nem állhatja az olyan embereket, akik folyton a konfliktusokat, a vitákat keresik, de a pesszimizmus, a folyamatos panaszkodás is nagyon lelombozza.

Ettől a 3 tulajdonságtól irtózik a Skorpió

  1. csillagjegyek tulajdonságok skorpió horoszkóptisztességtelenség
  2. gerinctelenség
  3. hűtlenség

A Skorpió igen hűséges és megbízható társ, s ezt várja el a társától is. Mérföldekre megérzi, amikor hazudnak neki, s ha kettős játékot próbálsz vele űzni, jobban jársz, ha időben lelépsz. A hűtlenséget például sosem felejti el.

Ettől a 3 tulajdonságtól irtózik a Nyilas

  1. csillagjegyek tulajdonságok nyilas horoszkópmonotonitás
  2. csalás
  3. folyamatos ellenőrzés

A hétköznapi, unalmas, földhözragadt életstílus nem való a Nyilasnak, s ez érvényes a párkapcsolatára is. Olyan társat keres, aki örömmel utazik vele, jár-kel a világban, aki benne van a kalandokban. Ha nem bírod elviselni, hogy nem tudhatsz a párod minden lépéséről, jobb, ha nem is kezdesz vele.

csillagjegyek tulajdonságok horoszkóp

Ezeket a tulajdonságokat nem nézik el senkinek sem a csillagjegyek (iStock)

Ettől a 3 tulajdonságtól irtózik a Bak

  1. csillagjegyek tulajdonságok bak horoszkópönzőség
  2. mindentudók
  3. egoista emberek

A Bak nincs oda azokért az emberekért, akik mindent jobban tudnak mindenkinél. Az egoista, maguknak való emberekkel sem igazán tud mit kezdeni, ahogyan azokkal is inkább messze elkerüli, akik folyamatosan a saját véleményüket hangoztatják.

Ettől a 3 tulajdonságtól irtózik a Vízöntő

  1. csillagjegyek tulajdonságok vízöntő horoszkóptúlzottan ragaszkodó emberek
  2. irreális elvárások
  3. túlságosan is alkalmazkodó típusok

A Vízöntő gyorsan otthagyja a párját, amikor úgy érzi, a másik túlságosan is csüng rajta. Szüksége van a szabadságra, így társának – még a párkapcsolat komolyra fordulása esetén is – tudnia kell, mikor vágyik az egyedüllétre. Ha úgy érzi, nem jut levegőhöz a kapcsolatban, hamarosan pontot is tesz a végére.

Ettől a 3 tulajdonságtól irtózik a Halak

  1. csillagjegyek tulajdonságok halak horoszkópelfogultság
  2. aljasság
  3. parancsolgató magatartás

A túlságosan hatalmaskodó személyektől menekül a Halak a leginkább. Szereti, amikor szabályosan haladnak a dolgai, nem pedig úgy, ahogy a másik személy akarja. Azokkal az emberekkel sem tud mit kezdeni, akiknek folyton az kell, hogy övék legyen az utolsó szó, vagy éppenséggel örömmel osztogatnak kéretlenül is tanácsokat, parancsokat.

(via awareness act)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top