Horoszkóp

Ilyennek látják magukat a csillagjegyek

Talán nem váratlan, hogy a csillagjegyek egészen másnak látják saját magukat, mint amit a környezetük gondol róluk. Érdemes most picit tükörbe nézni. A horoszkóp meglepő részleteket fed fel mindenkiről.

Amikor saját csillagjegyünk tulajdonságai kerülnek szóba, automatikusan azt feltételezzük, a miénk a legjobb állatövi jegy. Még ha ez kissé gyerekesen hangzik is, ha jól belegondolsz, van benne igazság. Önértékelésed gyakran azon a felfogásunkon alapul, hogy mások mit gondolhatnak rólad, ennek azonban nem sok köze van a teljes valósághoz. Énképedet annak alapján formálod, hogy mi az, ami lenyűgöz, és hogyan rangsorolod magad a jó és a rossz tulajdonságok skáláján.

Néhány csillagjegy hajlamos lehet csak a legrosszabbat látni magában, míg mások a ragyogást és pozitív tulajdonságaikat tartják szem előtt. Melyik jó és rossz? Nem tudni. Az viszont bizonyos, hogy a horoszkóp szerint ilyennek látják magukat a csillagjegyek.

A Kos

A Kos bármilyen körülmények között vezetőnek tekinti magát, és azt feltételezi, hogy erről a többiek is meg vannak győződve. A csapatirányítási képességei alapján mindezt teljesen indokoltnak is tartja. Végül is, van benne valami.

A Bika

A Bika valódi partiarcként jellemzi magát. Szerinte bárhol is tűnjön fel, vége az unalomnak; hála neki, beindul a buli. Úgy gondol magára, mint DJ, rendező és a jó hangulat felelőse. Pedig valójában nála otthonülőbb csillagjegyet nem könnyű találni…

Az Ikrek

Az Ikrek úgy tekint magára, mint a magányos, soha meg nem értett zsenire, akinek mindig összetörik a szívét. Az életben sok mindent nehéznek és igazságtalannak gondol – természetesen saját magával szemben.

A Rák

A Rák megvilágosodottnak gondolja magát, nem tudja elfogadni, hogy valójában ő is ugyanolyan, mint a többi ember. Felsőbbrendűnek érzi magát a többiekhez képest, különösen spirituális gondolkodásban.

Az Oroszlán

Az Oroszlán úgy gondolja, hogy mindent tud, és neki mindig mindenben igaza van. Tapasztalatai alapján pedig meg van róla győződve, hogy mindenben ő a legjobb. Hatalmas az egója, s őt mindenkinek csodálnia kell.

A Szűz

A Szűz állandó fenyegetettségben érzi magát, de jaj annak, aki ellentmond neki. A legvédelmezőbb csillagjegy, mindemellett büszkének és korrektnek tartja magát. Ugyanakkor bosszantóan maximalista…

Egészen mást gondolnak magukról a csillagjegyek… (fotó: Pixabay)

A Mérleg

A Mérleg igazán jó és barátságos emberként tekint magára. Az a meggyőződése, ha mindenkivel egyetért, akkor őszintének és kedvesnek fogják tartani a többiek. Ez azonban nem így van. Valójában csak saját magát áltatja…

A Skorpió

A Skorpió úgy véli, spirituálisan magasabb szinten áll mindenki másnál, így nem csoda, ha kéretlen tanácsokkal, útmutatásokkal lát el többieket. A „szent segítő” szerepében tetszeleg, ám ha valaki nem veszi figyelembe a tanácsait, jobb, ha nem kerül többé a szeme elé.

A Nyilas

A Nyilas független, kreatív, optimista, ám nem áll távol a rögeszméktől sem. Nagyszerűnek és a legjobb barátnak tartja magát, miközben hajlamos lehet elfeledkezni a többiekről. Csupán azért, mert jobbat talált.

A Bak

A Bak az „igazság hangjának” tartja magát; egyből ugrik, ha valakinek segítség kell. Olyan barát, aki soha nem hagy el. Igazság szerint a magasra tett mércéjét, a sznobságát olykor nagyon nehéz kezelni.

A Vízöntő

A Vízöntő nehezen mutatja ki a szeretetét, de szerinte nincs ezzel semmi probléma. Néha rideg, s hajlamos lehet hárítani mások barátságos közeledését. Úgy gondolja, helyesen cselekszik, pedig valójában csak elzárkózik mindentől és mindenkitől.

A Halak

A Halak úgy gondol magára, mint az együttérzés szobrára. Nagyon jó énképe van, imád emberek között forogni, és mindig azon járnak a gondolatai, hogyan tehetné jobbá a többiek életét. Ám csak elméleti síkon, mert amikor cselekedni kell, neki már hűlt helye.

(via your tango)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top