Horoszkóp

Ez a legértékesebb tulajdonságod a horoszkóp szerint

Mindenkinek vannak irigylésre méltó tulajdonságai. Vajon, mi lehet, amit tőled irigyelnek a többiek? És te milyen példát követhetsz? Ebben a nagyon találó horoszkópban minden választ megtalálsz. Vajon miben inspirál a párod?

Kivel ne fordult már elő, hogy olyasvalakivel futott össze, aki mellett magabiztosabbnak, lelkesebbnek érezte magát, mert a másik egyénisége kifejezetten pozitívan hatott rá. Minden csillagjegynek megvannak azok az előnyös jellemvonásai, amikből nagyon is szívesen kölcsönöznénk néha egyet-egyet. S vajon melyek a te legértékesebb tulajdonságaid? Vess egy pillantást a horoszkópodra, s minden kiderül.

A Kos átveszi az irányítást

Ha ismersz olyan embert, aki állandóan kezdeményez és mindent megtesz, hogy a projekt végére oda tegye a pontot, akkor jó eséllyel Kossal van dolgod. Ő valóban tele van szenvedéllyel és aktivitással, kreatív, amit előszeretettel használ a problémái megoldására. Mit tanulhatsz tőle? Bátran lépj ki a komfortzónádból, s ha a kitűzött célt nem is sikerül elérned, a próbálkozás így is hasznos.

A Bika türelmes

A Bika mindent elkövet, hogy kényelmessé tegye az életét, s másoknak is megteremtse a komfortot. Ehhez nem kevés türelemre van szüksége, képes kivárni, amíg meg nem szerzi, amire vágyik. Nem rohan, nem hoz elhamarkodott döntéseket, helyette a maga tempójában járja útját, s élvezi az élet minden pillanatát. Mit tanulhatsz tőle? A mindennapok megfeszített tempóját szakítsd meg szünetekkel, s élvezd a pihenést.

Az Ikrek tudásvágya példaértékű

Az Ikrek odavan a mély beszélgetésekért, imád új emberekkel találkozni, új dolgokat tanulni. A kíváncsiság, a kedvesség, a tudásvágy a legnagyobb erényei közé tartoznak, a kommunikációban pedig verhetetlen, akár történetet kell mesélnie, akár meghallgatni a többieket. Mit tanulhatsz tőle? Tanulj másokat meghallgatni, információkat megosztani, nyitott lenni az új ismeretek befogadására.

Vajon mi a legpozitívabb tulajdonságod? (iStock)

A Rák együtt érző típus

A Rák remek barát, aki bármilyen gond esetén támogatja a többieket. Ezért is van, ha bárkit sérelem ér, az ő vállán kisírhatja magát. Meghallgatja minden bánatodat, megvigasztal, s néhány jó tanáccsal is ellát. Mit tanulhatsz tőle? Fontos, hogy törődj magaddal és másokkal, mutasd ki szeretetet, a valódi érzelmeidet a többieknek is. Nem mellesleg, legyél te is együtt érző, empatikus.

Az Oroszlán nagyon lelkesítő

Az Oroszlán született vezető, karizmatikus és jókedvű teremtés. Ha vele vagy, nem tudod magad kivonni a hatása alól. Ez pedig olyan jellemvonás, amire mindenki vágyik: inspirálni, irányítani másokat, hinni abban, hogy meg tudjuk változtatni a világot. Mit tanulhatsz tőle? Ha többet akarsz kihozni az életből, szükség van az önbizalmad erősítésére, hiszen csak így tudsz pozitív erőt sugározni mások felé.

A Szűz segítőkész

Ha bárkinek segítségre van szüksége, a Szűz jelenti a megoldást. Tudja, miként kell gondját viselni másoknak, egészséges életmódja mindenki számára követendő példa. Remek csapatjátékosnak számít mind a munkahelyen, mint otthon, s szívesen nyújt segítséget akár idegeneknek is. Mit tanulhatsz tőle? Az önkéntes munka jó alkalmat nyújt, hogy segíts a bajbajutottakon, ám az is nagy tett, ha egy barátodat kisegíted.

Te mivel inspirálod a többieket? (iStock)

A Mérleg igazságos

A Mérleg ki nem állhatja, ha valakit igazságtalanság ér. Remekül mérlegeli az egyes lehetőségeket, s mindig képes igazságos döntést hozni, ami vitahelyzetekben mind a munkahelyén, mind odahaza hasznos tud lenni. Mit tanulhatsz tőle? Könnyű elhamarkodott következtetésre jutni, ám ahhoz, hogy korrekt maradj, a másik fél nézőpontjából is érdemes megvizsgálni a dolgokat.

A Skorpió megértő

A Skorpió igaz barát, aki az élet sötétebb oldalát is átlátja, s bármilyen nehézséggel bátran néz szembe. A szenvedélyesség is segíti abban, hogy mélyebbre ásson legbelül, hiszen ezáltal az ismeretlen kevésbé rémíti meg. Mit tanulhatsz tőle? Nagyon jó emberismerő, köszönhetően annak, hogy tanulmányozza, s meghallgatja a többieket. Csak gyakorlat kérdése, hogy az embereket és az érzelmeit jobban átlásd.

A Nyilas becsületes

A Nyilas az igazság bajnoka, aminek nem fél hangot adni. Ha valami zavarja, vagy valami fontos számára, megtalálja a módját, hogy a környezete tudtára adja. Körültekintő, egyenes, igyekszik elejét venni a félreértéseknek, ami a párkapcsolatban, baráti kapcsolatban, és a munkahelyén is nagyszerűen működik. Mit tanulhatsz tőle? Nem könnyű őszintének lenni, hiszen ezzel kockára teszed, hogy megsérted mások érzéseit. Ám úgy is lehetsz nyílt, hogy azt nem goromba stílusban adod elő. Csupán némi gyakorlásra van ehhez szükség.

Méltán lehetsz büszke erre a tulajdonságodra (iStock)

A Bak vállalja a felelősséget

A Bak mindenkor pontos, betartja az ígéretét, a feladatokat határidőre végzi, szorgalma pedig nem ismer határokat, aminek meg is van a gyümölcse. Mit tanulhatsz tőle? Ahhoz, hogy minél nagyobb felelősséget vállalj másokért, először neked kell hitelesnek lenned. Tűzz magad elé kisebb célokat, s próbáld elérni azokat. Ha teljesítetted, nehezebb helyzetekben is megállod a helyed.

A Vízöntő gondoskodik magáról

A Vízöntő tudja, miként vállaljon felelősséget önmagáért, az érzelmeiért, a helyzetéért. Ha valami nem stimmel, azonnal reagál rá, változtat a dolgokon, egy másik, kedvezőbb utat próbál keresni. Mit tanulhatsz tőle? Imádja a függetlenséget, és nem okoz neki gondot, hogy másoknak is biztosítsa azt a teret, amit a többiektől elvár. Koncentrálj te is az öngondoskodásra, ez olyan tulajdonság, amit bárki könnyedén elsajátíthat.

A Halak empatikus

Együttérzésben és jóindulatban verhetetlen a Halak. Meleg, szerető környezetet teremt mind odahaza, mind a munkahelyén, s miután remekül beleéli magát mások helyzetébe, megtalálja az utat, hogy érzelmileg támogassa a többieket. Mit tanulhatsz tőle? Ahhoz, hogy az empátia szerephez jusson a mindennapi életedben, próbáld figyelmesen meghallgatni a többieket. Ez nem csupán azt jelenti, hogy meghallgatod a mondandójukat, hanem bele is éled magad a helyzetükbe.

(via bustle)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top