Horoszkóp

Vajon mi a csillagjegyek legszexibb tulajdonsága? A horoszkópból kiderül

Vajon mi a legvonzóbb tulajdonságod mások szemében? Mit látnak benned igazán vonzónak a többiek? A horoszkópból megtudhatod a részleteket. Izgalmas?

Valójában teljesen mindegy, hiszel-e az asztrológiában vagy sem, születési időpontod, a csillagjegyed nagyon sok mindent elárul rólad. A horoszkóp tökéletes személyiségrajzot állít fel, amelyből nagyon sok érdekesség más mellett a legszexibb tulajdonságokat is megtudhatod. Íme, olvasd el mindegyik csillagjegy szexepiljét.

A Kos

Kos jegyűként heves, szenvedélyes típus vagy. Szereted a függetlenséget, a szabadságot, keresed az izgalmakat, a kihívásokat az életedben. Melletted biztosan sosem unalmas az élet. És éppen ezek a tulajdonságaid bámulatosan szexivé tesznek a többiek szemében.

A Bika

Bika jegyűként elképesztően lovagiasan viselkedsz a hölgyekkel, avagy nőként nagyon figyelmesen és udvariasan közelítesz a a férfiak felé. Kedvességednek lehetetlen ellenállni. Ráadásul különleges kisugárzással is rendelkezel. Kell ennél egyáltalán több?

Az Ikrek

Talán egyetlen más csillagjegy sem beszélget nálad érdekesebben. Ráadásul Ikrek jegyűként rendkívül vonzó is vagy, és persze csöppet sem unalmas. Villámgyorsan gondolkodsz, és érvelsz, rendkívül jó meglátásaid, okos gondolataid vannak. Mindezek a tulajdonságok pedig rendkívül szexivé tesznek az ellenkező nem szemében.

A Rák

Rák jegyűként nagyon titokzatos lehetsz, és valójában nem könnyű kitalálni, éppen mit gondolsz. Hosszasan sóvárogsz valaki iránt, de sosem leplezed le az érzéseidet. A legszexibb benned éppen az, hogy kiszámíthatatlannak tűnsz a szó pozitív értelmében, te képes vagy valódi meglepetéseket, váratlan dolgokat okozni.

Az Oroszlán

Oroszlán jegyűként könnyedén felhívod magadra a többiek figyelmét. Csöppet sem okoz problémát, hogy sok ember elé állj ki, és az is biztos, te nagyon könnyen az ujjad köré csavarod azt az illetőt, aki igazán tetszik neked. Mesterien csábítasz. És mégis ki tudna ezeknek a szexi tulajdonságoknak ellenállni?

A Szűz

Szűz jegyűként rendkívül éles az eszed. Nagyon sokan csodálnak is ezért téged. Mindenben a tökéletesre törekszel, sokat teszel önmagadért és a környezetedért is. Gyakorlatias vagy, két lábbal állsz a földön, ami nagyon is szexi tulajdonság tud lenni a többiek szemében.

Íme a csillagjegyek legszexibb tulajdonsága (iStock)

A Mérleg

Mérleg jegyűként hűséges, kitartó, és nagyon érzéki típus vagy. Éles elméddel egészen lenyűgözöd a másik nemet. Az udvarlás során végigjárod a lépcsőfokokat, egyetlen szintet sem hagysz ki. Lényeddel, kedves személyiségeddel pidig egyszerűen lenyűgözöd a többieket. Nem is tudnak ellenállni a  szexi tulajdonságaidnak.

A Skorpió

Skorpió jegyűként részletezni sem kell, mennyire szexi vagy. Elbűvölő, sármos, nehéz rólad levenni a pillantást. Attól pedig még inkább izgalmas leszel, amikor drámát csinálsz apróbb dolgokból is. Persze, inkább csak azok szemében, akik kedvelik a szenvedélyt a párkapcsolatban.

A Nyilas

Nyilas jegyűként talán te tudsz a leginkább részvétet érezni mások iránt, hiszen pontosan tudod, hogyan fejezd ki magadat ilyen helyzetekben. Rendkívül megbízható típus vagy, te sosem fogod mások titkait kikotyogni. Nagyra értékeled az őszinteséget, és szívesen kimutatod a szeretetedet, az együttérzésedet. Ez a hozzáállás pedig rendkívül szexivé tesz téged.

A Bak

Bak jegyűként meglehetősen makacs lehetsz, ragaszkodsz a saját szabályaidhoz, az elvárásaidhoz. Ugyanakkor megbízható és rendkívül kiszámítható ember vagy, született bölcsességgel. Mély érzéseid, a belőled áradó nyugalom tesznek különösen szexivé a másik nem szemében.

A Vízöntő

Vízöntő jegyűként nálad keresve sem találni erősebb kisugárzással rendelkező csillagjegyet. Az is igaz rád ugyanakkor, hogy alapvetően befelé forduló típus vagy. Távolságtartásod sejtelmességet kölcsönöz neked, de különleges egyéniséged is rendkívül szexivé tesz.

A Halak

Halak jegyűként nem ismered a választ, hogy nem. Született bölcsességgel sosem keseregsz amiatt, ha valami áthúzza a számításaidat. Rendkívül érzékeny és empatikus típus vagy, és még felnőttként is ott bujkál benned némi naivitás, ami ugyanakkor az egyik legszexibb tulajdonságod.

(via Parhlo)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top