nlc.hu
Horoszkóp

A horoszkóp szerinti legjobb tulajdonság

A horoszkóp szerint ez a legjobb tulajdonságod

Ezúttal a legértékesebb tulajdonságodról olvashatsz.

Kos – magabiztosság

A Kos alapvetően független és magabiztos típus. Tudja, mit akar elérni az életében, bátor és céltudatos. Ha kell, kockázatokat is vállal, de a tettei következményeit is figyelembe veszi. Ha máskor nem, utólag vállalja a felelősséget. Magabiztossága kétségtelenül példaértékű tulajdonság.

Bika – stabilitás

A Bika valójában abban hisz, amit az érzékszerveivel érzékel. Fontos számára a biztonság, a stabilitás, de meg is tesz érte mindent, hogy ezt elérhesse az életében. Érzelmes és érzéki, akinek az életében épp úgy fontos a hűséges és megbízható társ, mint a stabil anyagi helyzet.

Ikrek – kommunikáció

Az Ikrek lételeme a kommunikáció. Persze, nem csupán beszél a „nagyvilágba”, remek előadó, született szónok, aki nagyon sok témában jártas. Az is igaz, hogy gyakran felszínesnek tűnhet a tudása, de kétségtelenül sokat olvas, inspirálódik, és persze kíváncsian tekint mindenre és mindenkire.

Csillagjegyek legjobb tulajdonságai

Fotó: Getty Images/Westend61

Rák – érzelmi biztonság

A Rák nagyon érzelmes és gondoskodó típus. Az otthon, a család, a gyerekek jelentenek számára mindent. Nagyon szeretetteljes és figyelmes, de ugyanígy szeretné érezni, hogy ő is fontos a többieknek. Érzelmi biztonságot ad és teremt, és persze ugyanezt várja el ő is cserébe.

Oroszlán – önkifejezés

Az Oroszlán ellenállhatatlan vágyat érez az önkifejezésre. Nem véletlenül tehetséges művész, aki szívesen mutatja meg magát mindenkinek. Nincs benne félelem és lámpaláz, ő tényleg a színpadra született. Imádja a figyelmet, s nagyon vágyik az elismerésre, a feltétel nélküli szeretetre. Önkifejező képessége ugyanakkor hihetetlenül inspiráló lehet.

Szűz – szolgálat

A Szűz talán úgy nőtt fel, hogy mindig magát hibáztatta a családi problémákért. Kétségtelen, hogy mindig a legjobbra és a tőle telhető legtöbbre törekszik az életében. Gondoskodó, figyelmes és hihetetlenül szolgálatkész. Tőle bármikor bármit kérhetsz, ha megígéri, meg is tartja az adott szavát.

Mérleg – egyensúly

A Mérleg mindenben az egyensúlyra törekszik. Mindenféle kapcsolata nagyon fontos az életében, de a párkapcsolatában is mindig az egyensúlyt keresi. Amennyit beletesz a kapcsolataiba, ugyanannyit vár cserébe. Sem többet, sem kevesebbet, hiszen így kerül egyensúlyba a mérleg nyelve…

Skorpió – élvezet

A szeretet, a gondoskodás, a valódi szenvedély és élvezet jellemzi a Skorpiót. Nagyon megbízható és hűséges típus, ugyanakkor meglehetősen hangulatfüggő lehet. Az viszont kétségtelen, hogy a párkapcsolat örömeit nála senki sem éli meg mélyebben, ami szinte az újjászületés élményével ér fel.

Nyilas – felfedezés

A Nyilas teljes életet él. Imádja a kalandokat, ha tehetné, folyamatosan úton lenne. A felfedezés, az újdonság élménye tölti és varázsolja el a lelkét. Ő semmit sem tesz félig, mindent a lehető legnagyobb örömmel él meg. Élményekkel gazdagodik, gyűjti a tudást, az új ismereteket. Nem mellesleg a szabadság gyermeke.

Bak – céltudatosság

A Bak számára a siker jelenti a legtöbbet. Rendkívül céltudatosan és következetesen építi fel az életét. Mindent megtesz, hogy egyre följebb lépkedjen a karrierje létráján, és persze a lehető legmagasabbra juthasson. Céltudatossága bámulatos és lenyűgöző is egyben.

Vízöntő – szabadság

A Vízöntő is a szabadság gyermeke. Valódi egyéniség, aki nem tűri a korlátokat. Mégis nagyon inspiráló ez a függetlenség, amit ő képvisel. Elszántan küzd azért, hogy megvalósíthassa mindazt, amiben mélyen hisz. S persze töretlenül tesz a boldogabb és élhető jövőért.

Halak – másként látás

A Halak csillagjegyben megtalálható a másként látás képessége. Bámulatosan intuitív és spirituális típus, s bizton állítható, hogy „túllát a fizikai határokon”. Ő ugyanis pontosan tudja, hogy a világ jóval több annál, mint amennyit az érzékszervekkel tapasztalhatunk belőle. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top