Horoszkóp

Ez az, amivel bármit elérhetnek a csillagjegyek

Minden csillagjegy kezében van egy hatásos eszköz, amivel bármit elérhet a többieknél. Neked is. Talán csak nem tudtál róla eddig... A horoszkóp segít, hogy a legjobbat, a legtöbbet hozhasd ki magadból. Íme.

Mindenkinek van valami igazán erős és ütős tulajdonsága, amivel kitűnik a többiek közül. A mostani helyzetben épp ennek az értékes képességnek veheted a legnagyobb hasznát. A horoszkópból megtudhatod, mi a leghatékonyabb eszköz a kezedben, amivel bárkinél és valójában bármit elérhetsz.

A Kos

Kos jegyűként őszinte és egyenes típus vagy, s felnőttként is gyermeki naivsággal és kíváncsisággal tekintesz a világra, s minden apróságnak is nagyon tudsz örülni. A leghatékonyabb eszköz a kezedben a rugalmasságod, a spontaneitás, s nem mellesleg, hogy mindig betartod az ígéretedet.

A Bika

Bika jegyűként a nagylelkűség az egyik legvonzóbb tulajdonságod. Örömmel és önzetlenül segítesz mindenkinek, aki kéri tőled. Még a legelfoglaltabb időszakban is a többiek rendelkezésére állsz, s szinte azonnal ugrasz a kérésükre. Gyakorlatiasságodnak köszönhetően könnyedén oldod meg problémákat. 

Az Ikrek

Ikrek jegyűként nagyon pozitív a kisugárzásod. Sosem akarsz másnak látszani, mint aki vagy, önmagadat adod minden helyzetben. Akik valóban ismernek téged, és közel állnak a szívedhez, bármit kérhetnek tőled, s tudják azt is, mennyire megbízható típus vagy, és mennyi szeretet lakozik benned.

A Rák

Rák jegyűként a leggondoskodóbb típus vagy. Szeretteidért bármit megtennél, s ők tudják is, hogy mennyire szeretet és gyengédség van benned. A leghatékonyabb eszköz a kezedben a szeretet és a gondoskodás ereje. A figyelmeddel, a kedvességeddel, a támogatásoddal bárkit könnyedén elvarázsolsz.

Az Oroszlán

Oroszlán jegyűként csak úgy árad belőled a pozitív energia, az öröm, a jó kedv. S ezzel a tulajdonságoddal bármit elérhetsz a többieknél. Imádnak téged, belőled inspirálódnak. Mosolyod, a humorod különösen vonzóvá tesz. Nagyon jó érzés a közeledben lenni. Használd ezt a képességedet!

A Szűz

Szűz jegyűként te is nagyon figyelmes és gondoskodó típus vagy. Minden részletre odafigyelsz, s gyorsan kiszúrod a legapróbb jeleket is. Előtted nem marad titokban semmi. S ilyenkor örömmel és önzetlenül segítesz a többieknek. Aki igazán ismer téged, nagyra értékeli ezt a tulajdonságodat is.

Mindenkiben van valami igazán különleges... (fotó: Getty)

Mindenkiben van valami igazán különleges… (fotó: Getty)

A Mérleg

Mérleg jegyűként a személyes kapcsolataidra mindennél jobban figyelsz. A többiek pontosa tudják, hogy mindig számíthatnak rád. Lojalitásodnak köszönhetően megbíznak benned, bölcs és okos javaslataiddal nagyon sokat segítesz. S ez egy olyan eszköz a kezedben, amivel bármit elérhetsz.

A Skorpió

Skorpió jegyűként bámulatosak a megérzéseid. Zsigerből tudod és érzed, hogy mit kell tenned, vagy éppenséggel kitől érdemes távol tartanod magad. Elképesztően lojális típus vagy, mindig megtartod a rád bízott titkokat. Kitartásod példaértékű, s akkor még nem is említettük a szexi kisugárzásodat…

A Nyilas

Nyilas jegyűként nagyszerű ötleteid vannak, s nagyon sokan hallgatnak is rád. Könnyedén ismerkedsz, örömmel segítesz bárkinek, amiben csak tudsz. Téged mindig meg lehet keresni, mert sosem mondasz nemet. Nem mellesleg az optimizmusoddal mindig pozitív energiákat töltesz a többiekbe.

A Bak

Bak jegyűként visszafogottságod ellenére te nagyon tudatosan éled az életedet. Gyakorlatiasan szemléled a világot, nagyszerűen helytállsz a rád bízott feladatokban. Sokkal önzetlenebb vagy, mint azt gondolják rólad. Önzetlenül és szívesen segítesz, hiszen ez a leghatékonyabb eszköz a kezedben.

A Vízöntő

Vízöntő jegyűként nagyon különleges a kisugárzásod. Nyitott és kedves a személyiséged, nem mellesleg remek a humorod. Nagyon szeretnek veled lenni a többiek, mert mindig van egy okos ötleted, s nagyon szórakoztató a társaságod. A problémamegoldó képességed pedig elsőrangú.

A Halak

Halak jegyűként kétségtelenül az egyik legkedvesebb és legempatikusabb csillagjegyként ismernek téged. Árad belőled a nyugalom, a béke, a harmónia, mellyel nagyon erősen hatsz a környezetedre, pedig talán nem is tudsz róla. Csak azt veszed észre, hogy szeretnek veled lenni a többiek.

(via horoscope daily)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top