Horoszkóp

Kétségtelenül ez a csillagjegyek legvonzóbb tulajdonsága

Mindenkinek vannak kevésbé vonzó, és nagyon is pozitív tulajdonságai. Ezúttal a leginkább megnyerő jellemvonásodat emeli ki a horoszkóp. Vajon mit tartanak benned a legvonzóbbnak a többiek? Íme az izgalmas, és persze szívet melengető részletek.

Elgondolkodtál már azon, vajon mivel vonzod a leginkább a többieket? Melyik tulajdonságod varázsolja el őket a leginkább? A horoszkóp sok mindent feltár a személyiségedről, a pozitív jellemvonásaidról éppúgy árulkodik, mint a kevésbé pozitívakról. S ha eddig nem gondolkoztál volna el rajta, milyen megnyerő tulajdonságaid vannak, vess most egy pillantást a csillagjegyedre…

Kos: céltudatos természet, rámenős viselkedés

A Kos uralkodó bolygója a Mars, így nem meglepő, hogy rendkívül szenvedélyes, merész, tapasztalt és céltudatos típus. Hajlandó mindent feláldozni a céljai elérése érdekében, s épp ez a soha nem adom fel hozzáállás, a kitartása üti szíven az embereket.

Bika: türelem és érzékiség

A Bika rendkívül határozott csillagjegy, megbízható és remek vezetői tulajdonságai vannak. Ami egyedülállóvá teszi őt a többiek szemében, az a természetes érzékisége. Nagyon türelmes típus, aki valójában mindig kész, hogy igazán élvezze az élet örömeit.

Ikrek: intelligencia és szellemesség

Talán nincs is olyan téma, amihez az Ikrek ne értene, s a környezete nem tud mást, csak csodálni kaméleonszerű személyiségét. Nem mindig könnyű ugyan kiigazodni rajta, hiszen teljesen váratlanul váltogatja a természetét, ám ahhoz kétség sem férhet, hogy nagyon szórakoztató történetmesélő, és rendkívül éles elméjű.

Rák: empátiakészség és káprázatos memória

A Rák memóriája egyszerűen bámulatos. Bármivel is bántották meg, ő még a leglényegtelenebb részletre is emlékszik, sőt évek múltán is felhánytorgatja. Érzelmi intelligenciája, empátiája kimagasló, aminek köszönhetően persze mindig megbocsát. Vagyis megbocsát, de soha nem felejt. Őt a megérzései sem csapják be sohasem. 

Oroszlán: karizmatikus és szórakoztató jellem

Az Oroszlán fényesen ragyog, akár a Nap, napsütést, örömet és biztonságérzetet sugároz a környezetére. A partik központi alakja, az osztály bohóca, a baráti kör tréfamestere, nincs olyan, hogy mellette bárki is unatkozzon, vagy mogorva arcot vágna. Nem mellesleg rendkívül kreatív, művészi hajlamú.

Szűz: pókerarc és részletekbe menő figyelem

A földjegyű Szűz sajátossága, hogy vagy jól végzi el a faladatát, vagy sehogy sem. A pontossága, odafigyelése a részletekre rendkívülivé teszi őt. Mindent képes kontroll alatt tartani, soha nem veszíti el a fejét, még akkor sem, ha a környezetében minden a feje tetejére állt. Nem mellesleg nagyon segítőkész.

Ezek a tulajdonságok teszik ellenállhatatlanul vonzóvá a csillagjegyeket (iStock)

Mérleg: diplomáciai érzék és ellenállhatatlan báj

A Mérleg harmonikus és gyengéd csillagjegy, nem véletlen, hogy hamarabb magával ragad téged, mint gondolnád. Nagyszerű beszélgetőpartner, aki tökéletesen tisztában van, hogyan szedje ki másokból a számára fontos információkat. Persze nem öncélúan teszi, egyszerűen csak minden érdekli.

Skorpió: egyedülálló csáberő és elkápráztató pszichikai érzék

A végzetes csáberő és a perzselő aura mellett a Skorpiónak számos más nagyszerű tulajdonsága is van. Így például egyetlen pillantásával halálra rémiszthet bárkit. Kétségtelenül félelmetesnek tűnhet, de ez csak a „varázsereje”, mert ő képes arra is, hogy megégesse és örökre magához láncolja a lelkedet.

Nyilas: ragadós optimizmus és életfelfogás

Ha szokatlan utazást tervezel, netán szakítás után biztató szavakra lenne szükséged, Nyilas barátodnál nem is találhatnál alkalmasabb embert. Optimizmusa, pozitív kisugárzása mindenkire átragad. Hasonlóan „testvérjegyéhez”, az Oroszlánhoz, ő is tele van életszeretettel, ugyanakkor gyakorlatias és intelligens, ő a csillagjegyek filozófusa.

Bak: bölcsesség és siker

A Bak kétségtelenül a legösztönzőbb csillagjegy, rendkívül céltudatos és szorgalmas típus. Sikere irigységet válthat ki, ám nem szabad elsiklani afelett a kemény munka felett, ami e mögött áll. A megpróbáltatások során összegyűlt tapasztalatának köszönhetően komoly életbölcsessége van, ami csak még inkább szerethetővé teszi a többiek szemében.

Vízöntő: egyéni gondolkodásmód és humánus lélek

A Vízöntőt emberbaráti viselkedése, és az a veleszületett képesség, hogy a dolgokat több szempontból is képes megvizsgálni, igazán különlegessé teszi. Ha egyetlen jellemzőjével kellene leírni, biztosan az egyéniség lenne a megfelelő szó, hiszen a hagyományos gondolkodásmódtól teljesen eltérő megközelítéssel szemléli a világot.

Halak: lenyűgöző képzelőerő

A Halak a csillagjegyek művésze. Sosem untat téged, a képessége, miszerint fantáziájával színezi meg a mindennapokat, igazán rendkívülivé teszi őt. Képzelőereje utolérhetetlen, s jóval értelmesebb, mint eleinte gondolnád. Ne zavarjon meg olykor furcsa viselkedése, mindez csak azért van, mert éppen a saját világába merült el.

(via the minds journal)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top