Horoszkóp

Ezek a csillagjegyek tudják, mennyit érnek

Ezek a csillagjegyek kifejezetten magabiztosak. Tisztában vannak a saját értékeikkel, és nem is félnek használni azokat. Érdemes ellesni a titkaikat, és tanulni tőlük. Ők ugyanis nagyon sokra viszik az életükben. Vajon te is tudod, hogy mennyit érsz?

Tisztában vagy az értékeiddel? Ha nemleges a válasz, ne ijedj meg, nem vagy egyedül. Bár sokan nem mutatják, legbelül folyamatosan megkérdőjelezik életük célját, értelmét. S vannak, akiknek egyáltalán nincsenek önértékelési problémáik, tele vannak önbizalommal, s hajtja őket az a bizonyos belső tűz céljaik elérése felé. Az öntudatos emberek nem kérdőjelezik meg, hogy rászolgáltak-e az elismerésre, vagy képesek-e elérni a céljaikat, hiszen ez számukra magától értetődő: tisztában vannak a képességeikkel, de azzal is, hogy mi jár nekik a szerelem, a siker, a munka vagy a boldogság terén. Lássuk, kik ezek a csillagjegyek.

1. Az Oroszlán a legmagabiztosabb

Az Oroszlán nem vesztegeti az idejét, hogy másokhoz hasonlítsa magát. Tisztában van az értékeivel, önbizalma megingathatatlan. Semmiképpen sem változtatna magán csak azért, hogy elfogadják a többiek, vagy elnyerje valakinek a szívét. Tudja, hogy jövőbeli párjának a valódi énjébe kell beleszeretnie, a hibáival, furcsaságaival együtt kell őt elfogadnia, más különben a kapcsolat sosem lesz életképes.

2. A Vízöntő a legöntudatosabb

A Vízöntő öntudatossága olyan erős, hogy minden kritikára fittyet hány. Ha úgy véli, hogy megér egy misét, meghallgatja az észrevételeket, s megfontolásnak veti alá, különben elenged mindent a füle mellett. Neki nincs szüksége, hogy bárki megerősítse bármiben is, véleménye szerint csupán elvesztegetett idő és energia lenne, ha erre törekedne. Pontosan tisztában van a képességeivel, magabiztos, és mindig el is éri, amit akar.

Ezek a csillagjegyek pontosan tudják, mennyit érnek (iStock)

3. A Bika erősen hisz magában

A Bikának nem okoz gondot, hogy a saját véleményének hangot adjon, még akkor sem, ha ez teljesen ellentétes a többiek meglátásaival. A kompromisszum nála szóba sem jöhet, ha eldönt valamit, akkor ahhoz a végletekig ragaszkodik. Igencsak hosszú időbe telik, amíg sikerül valakinek megváltoztatnia a nézetét. Ő is pontosan tudja, mit és hogyan akar elérni az életében, és nagyon nem szereti, ha ebben megkérdőjelezik őt a többiek.

4. A Bak ismeri a saját értékeit

A Bak öntudatossága a párkapcsolatában is megmutatkozik: hosszútávon gondolkodik, s flörtök helyett a komoly viszonyt preferálja. A tisztelet és a becsületesség hatja át minden cselekedetét. Azt pedig senkinek sem engedi, hogy baleknak nézzék, vagy kihasználják a jóhiszeműségét. Mivel tiszteletben tartja a többieket, ugyanígy elvárja, hogy a másik is hasonlóan viselkedjen vele szemben. Magabiztos, és nagyon hisz a saját értékeiben.

5. A Skorpió tudja, miben a legjobb

A Skorpió tisztában van az intelligenciájával, s igyekszik „karbantartani magát”, mind külsőleg, mind szellemileg. Nem törekszik a tökéletességre, ám a fejlődés mindig a szeme előtt lebeg, s ez az érzelmei kontrolljára is vonatkozik. Nem okoz számára gondot, ha egyedül kell lennie, különösen a természet lágy ölén merül szívesen a saját gondolataiba. Határozott, magabiztos, pontosan tudja, miben jó. És ezt nem is fél bevetni a saját érdekében.

6. Az Ikrek mindig megújul

Az Ikreknek ugyan nem olyan erős az önbizalma, mint az előbbi csillagjegyeknek, ám az idő múlásával egyre inkább tisztában lesz az értékeivel. Semmi esetre sem csatlakozna olyan társhoz, aki nem teszi őt boldoggá, vagy támogatás helyett csak rombolja az önérzetét. Kreatív és számos adottsága van, így mindig képes fordulatokat hozni az életében. Ha pedig épp valami nem úgy sikerül, ahogy kellene, nem zuhan magába, igyekszik tanulni belőle, s már halad is tovább a maga útján.

(via your tango)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top