Horoszkóp

Ezek a csillagjegyek mindenkinél sikeresebbek

Ezeknek a csillagjegyeknek kijut a jóból az életük során. A horoszkóp szerint igazán szerencsés csillagzat alatt születtek. A sikerért természetesen nagyon sokat tesznek. Vajon te is köztük vagy? Téged a tenyerén hordoz az élet?

Néhány évvel ezelőtt nagyon érdekes felmérés látott napvilágot. A kutatás során megvizsgálták, vajon mely csillagjegyek szülöttei a legsikeresebbek. Több mint 8700 önkéntes jelentkező válaszait vizsgálták meg, és arra a következtetésre jutottak, hogy legjobban a Vízöntők és a Bak jegyben születettek keresnek. Előbbiek nagyon szívesen áldoznak akár nagyobb összegeket is karitatív célokra. Kiemelkedő fizetésük ellenére mégsem ezek a csillagjegyek a legsikeresebbek. Találtak ugyanis négy másikat, akik náluk is többet érnek el az életükben. A kutatás megállapításait természetesen a horoszkóp is alátámasztja. Ugye, milyen érdekes?

A Bika ösztönösen ért a pénzhez

A Bika a föld jegyek egyike, éppen ezért stabil, megbízható, gyakorlatias, kitartó és nagyon szorgalmas típus. Logikusan gondolkodik, előre tervez, számol, lépésről lépésre átgondolja a teendőit. A Bika talán a legmakacsabb csillagjegy, de éppen ezzel az időnként bosszantónak tűnő tulajdonságával éri el a céljait. Ösztönösen ért a pénzhez, született pénzügyi zseni. Imádja a luxust, a szép holmikat és környezetet, de mindezért keményen meg is dolgozik. Nem vár másokra, a tettek mezejére lép. Nem véletlenül ő az egyik legsikeresebb csillagjegy.

Ezek a csillagjegyek a felmérés szerint is a legsikeresebbek (iStock)

A Szűz a tökéletesség mintaképe

A felmérés szerint a világ leggazdagabb emberei között feltűnően sokan születtek a Szűz jegyében. A horoszkóp szerint sem a véletlen műve, hogy ez a jegy rendkívül sikeres. A Szűz a tökéletesség példaképe, addig nem nyugszik, amíg a legjobbat el nem éri. Folyamatosan elemez, a legapróbb részletek fölött sem sikkad el, így a hibalehetőségeket is mindenkor kiszűri. Ő addig dolgozik az adott feladaton, amíg az valóban tökéletes nem lesz. Nem mellesleg a mások szerint rémesen unalmas munkákat is megcsinálja. Sikerének titka pontosan ezekben a tulajdonságokban rejlik.

Az Oroszlán bámulatosan sikeres vezető

Az Oroszlán a tűz elemi jegyek egyike. Karizmatikus, nagyon megnyerő típus, akit egyszerűen nem lehet nem észrevenni. Fáradhatatlanul teszi a dolgát, tudatosan halad a siker felé vezető úton. Született vezető, valódi példakép, nagyon megbízható, nagylelkű, és a felelősséget is vállalja a munkatársaiért, a döntéseiért. Az Oroszlán imádja az életet, amikor igazán elemében érzi magát, valósággal ragyog. Nála a külsőségek is sokat nyomnak a latban. Megjelenése tökéletes, intelligenciája mellé jó ízlés is párosul. De a valódi sikerhez erre is szükség van.

A Skorpió kiszimatolja a sikert

A Skorpió hihetetlenül intuitív, lelkiekben nagyon erős típus. Kiváló problémamegoldó képessége mellett valósággal kiszimatolja a sikert. Célja megvalósításához mindig megtalálja a megfelelő partnereket, az optimális lehetőségeket. Hajlamos kockáztatni, ezért időnként veszteségek érik, de sosem merül az önsajnálatba, inkább újra talpra áll, és még több energiával folytatja a célja megvalósítását. Szenvedélyes, ambiciózus, nem ismer akadályokat. Igazi nyertes típus az üzleti életben és a szerelemben is.

Az izgalmas felmérést a Career Builder készítette.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top