Horoszkóp

Ezek a csillagjegyek komoly pénzügyi sikerre számíthatnak 2019-ben

Párkapcsolat, egészség, család, karrier... 2019 számos területen hoz változásokat a csillagjegyek életében, mind pozitív, mind kevésbé kedvező értelemben. S bár mindentudó kristálygömbje az asztrológiának sincs, a csillagok sokat elárulnak a várható lehetőségekről. Lássuk, pénzügyek terén, mely csillagjegyek számára ígér valódi szerencsét az idei év.

A Kos a siker felé repül 2019-ben

pénzügyi sikerek kos csillagjegy horoszkóp 2019A szerencse valójában már az év kezdete óta kíséri a Kos jegyet. Ösztönző környezete további önbizalommal vértezi fel, ami újabb és újabb sikerek felé repíti őt. Fontos ugyanakkor az óvatosság, a higgadtság, a kimerítő munka mellett a lelki és fizikai állapotra is oda kell figyelnie. Enerváltan ő sem képes jól teljesíteni, márpedig számos sikeres lehetőséget nyitnak meg előtte a csillagok 2019-ben.

Az Ikrek jól bánik a pénzzel 2019-ben

pénzügyi sikerek ikrek csillagjegy horoszkóp 2019Sikeres évre számíthat az Ikrek is, pénzügyi helyzete idén érezhetően sokat javul. Ez különösen az első félévet jellemzi, anyagi jólétet könnyen válthat ki irigységet a többiekből. Az év második felében kisebb veszteségek látszanak, különösen a nyár közepén. Lényeges, hogy a pénzügyi gyarapodástól ne veszítse el a fejét, és ne kezdjen végtelen költekezésbe, a takarékosság, a megfontoltság a siker egyik záloga 2019-ben. Összességében az idei év a pénzügyekben neki is szerencsét ígér.

A Szűz rekordbevételre számíthat 2019-ben

pénzügyi sikerek szűz csillagjegy horoszkóp 2019Pénzügyi szempontból az egész év kedvezően alakul a Szűz számára, de különösen az év közepe mutat rekordprofitot. Problémát okoz ugyanakkor, hogy pénzügyek terén nem mindig a legjobb döntéseket hozza, ami kisebb-nagyobb hullámokhoz vezethet. Visszatérve az év közepén várható sikeres időszakra: az óvatosság ekkor sem árt, jó lenne, ha nem ugrana bele azonnal mindenféle lehetőségbe. A rá jellemző körültekintés és maximalista szemlélet sok fejfájástól kímélheti meg.

pénzügyi sikerek csillagjegyek horoszkóp 2019

Ezeknek a csillagjegyeknek pénzügyi sikereket ígér 2019 (iStock)

A Skorpió rendezheti az adósságokat 2019-ben

pénzügyi sikerek skorpió csillagjegy horoszkóp 2019A 2019-es esztendő pénzügyek terén igazi szerencsét hoz a Skorpiónak, bár a hullámvölgyek sajnos idén sem maradnak el. Éppen ezért nem árt, ha a kiadásokra még inkább odafigyel, ami még fontosabb, ha hitelei, tartozásai vannak. A bevételek növekedéséből a meglévő az adósságokat könnyedén rendezheti. A pénzügyi téren bekövetkező kedvező fordulatnak köszönhetően az önbizalma idén biztosan megerősödik.

A Bak befektetései megtérülnek 2019-ben

pénzügyi sikerek csillagjegy bak horoszkóp 2019Az év elején a befektetések kamatai, az osztalékok nem várt növekedést hoznak a Bak számára, amellyel meglévő pénzügyi tartalékait tovább gyarapítja. Emellett egyéb forrásokból is többletbevételei származnak, amelyek lehetővé teszik, hogy az év közepén néhány luxuskiadás is becsússzon. Nem árt azonban féken tartani az efféle költekezést, hiszen ez megingathatja a biztos pénzügyi hátteret.

A Halak pénzügyei is javulnak 2019-ben

pénzügyi sikerek halak csillagjegy horoszkóp 2019A kemény munka végre meghozza gyümölcsét, a Halak pénzügyi helyzete érdemben javul 2019-ben. Mivel több lábon áll egyszerre, ezért több forrásból is komoly profitot könyvelhet el, s egy hosszútávú befektetés nyereségének köszönhetően anyagilag is megerősödik. A túl sok készpénz azonban nem szabad, hogy elvakítsa őt, hiszen ez nem jelenti, hogy kényelmesen hátradőlhet a székében. Szorgalmas munkájára továbbra is szükség van, hogy a kisebb hullámvölgyek mellett, biztos anyagi helyzetét fenntartsa.

(via bold sky)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top