Horoszkóp

Ezek a csillagjegyek nagyon figyelnek magukra

Ezek a csillagjegyek nagyon tudatosan élnek, s nagyon figyelnek magukra. Persze ez nem jelenti, hogy önzőek lennének, s saját magukon kívül semmi és senki sem érdekelné őket. A horoszkópból kiderül, te is közéjük tartozol-e...

Ezek a csillagjegyek nagyon erősen törekszenek az egészségtudatos életre. Figyelnek magukra, a testük, a lelkük szükségleteire, s abban az értelemben valóban önzőek lehetnek, hogy megadják maguknak, ami jár. De valójában a lehető legjobban is teszik, hiszen pontosan tisztában vannak vele, akkor tudnak másoknak adni, ha ők is jól érzik magukat a bőrükben. A horoszkópból kiderülnek a legfontosabb részletek.

A Kos a legjobb akar lenni

A Kos személyiségéből adódóan imád versenyezni, de persze a kihívásokat sem bánja, sőt egyenesen keresi az életében. Alapból jó fizikummal áldotta meg a természet, mindebből fakadóan igazi sportolói alkat. Nagyon aktív és céltudatos, kitartó, ezért biztosan nem ő az, aki egy-két edzés után feladja, amit kitűzött maga elé. Mozgással teli életmódjával erősen inspirálja a környezetét. Mindenben a legjobb akar lenni, ezért is figyel magára, a testi, lelki egészségére annyira.

Ezek a csillagjegyek tudatosan figyelnek magukra (Fotó: Pixabay)

A Szűz az egészség mintaképe

A Szűz talán mindenkinél jobban figyel magára, a teste jelzéseire. Nagyon tudatosan éli az életét, mindenben igényes, egészségesen táplálkozik, a lehető legjobbat adja magának. Amikor beteg, orvosságok helyett a jól bevált házi praktikákkal gyógyítja magát. Gyógynövényteákat iszik, inhalál, sokat pihen, s csak akkor fordul orvoshoz, ha mindenképpen muszáj. Rendszeresen lazít, relaxál, jógázik, próbál a lehető legtudatosabban élni

A Skorpió a leglelkesebb

A Skorpió határozott és energikus típus, aki szenvedélyesen veti bele magát az újdonságokba. Például egy számára izgalmasnak és elfogadhatónak tartható életmódváltásba, amelynek minden előírását lelkesen be is tartja. Persze, annál jóval tudatosabb ő is, mintsem meggondolatlanul sanyargassa a testét, mielőtt változtat, alaposan áttanulmányozza az adott diéta, edzésprogram hatásait és ismérveit, előnyeit és hátrányát.

A Bak következetes és kitartó

A Baknak nem esik nehezére önfegyelmet gyakorolni, hiszen ő alapból is szigorú magához, ezért soha nem esik át a ló túloldalára, ha például nassolásról esik szó. Gyűlöli, amikor bűntudatot kell éreznie, ezért inkább megtesz mindent, hogy büszke lehessen magára. S ha finom falatokra vágyik, aznap inkább többet edzi a testét. Életében szinte folyamatosan a mértékletességre törekszik. Ő alapból sem az a hedonista típus, aki nagykanállal falná az életet. Inkább figyel magára.

Popsugar

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top