Horoszkóp

3 csillagjegy, akikben túlteng a versenyszellem

Minden csillagjegy másként reagál a versenyhelyzetekre: akad, aki behúzza fülét-farkát, másokat az ilyen helyzetek lelkesítenek csak igazán. Lehet, nem is tudsz róla, mert annyira természetesnek veszed, hogy imádod a versengést. A horoszkópból kiderül, te is a legversengőbb jegyek közé tartozol-e.

1. A Bika

bika horoszkóp versenyszellem csillagjegyekA Bika szeretne mindenben a legjobb lenni, amibe csak belefog és energiát fektet. Ha versenyhelyzetbe kerül, akkor érzi igazán, hogy él – pláne, ha győztesként kerül ki belőle. Imádja, amikor elismerik teljesítményét a többiek, azt meg főleg, ha tőle kérnek tanácsot. Nagyon akaratos, ezért olyan dolgokba is belevág, amiktől mások inkább óvnák. De ő bízik a megérzéseiben, és ha elbukik, önmagát hibáztatja. 

2. A Skorpió

skorpió horoszkóp versenyszellem csillagjegyekA Skorpió vérében van a versenyszellem. A verseny során okosan és taktikusan gondolkozik. Nem siet sehová, mert tudja, az életben vannak helyzetek és célok, amelyeket csak idővel érhet el, de ezekre hajlandó is várni. Képes ugyanakkor kihasználni az ellenfeleit, csak hogy nyerni tudjon: miután kiderítette a gyengeségeiket, kegyetlenül támadhat. Mindez mégsem jelenti, hogy ne lenne segítőkész – csak előbb kerüljön ő a dobogó felső fokára.

Ezek a csillagjegyek imádják a versenyhelyzeteket (iStock)

Ezek a csillagjegyek imádják a versenyhelyzeteket (iStock)

3. Az Oroszlán

oroszlán horoszkóp versenyszellem csillagjegyekAz Oroszlán sosem éri be az átlagossal, ami az élet valamennyi területére igaz nála. Ő mindenben nagyszerűt akar végrehajtani, ezért a versenytől sem ijed meg. Mindenkor sportszerű és pontos versenyző, de nem áll távol tőle, hogy megleckéztesse az ellenfeleit, csak hogy ezzel is bizonyíthassa, úgyis ő a legjobb. A sikereire nagyon büszke, a dicsőséget és az abból származó hasznot szívesen megosztja azokkal, akik segítették őt a sikerhez vezető úton.

herway

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top