Horoszkóp

Ez az 5 csillagjegy viseli a legrosszabbul a kudarcot

Ezek a csillagjegyek képtelenek veszíteni. Valódi kudarcként élik meg, ha valamiben nem győzhetnek, nem ők az elsők, a legjobbak. Folyton versenyeznek, pedig valójában azzal nyerhetnék a legtöbbet, ha nagyvonalúan átengednék a többieknek az elsőséget. Legalább csak néha. Te is köztük vagy?

1. Kos

csillagjegyek kudarc veszteség kos horoszkópA Kos az élet minden területét versenyszituációnak éli meg. Nemcsak szeret nyerni – neki egyszerűen létszükséglet a győzelem. Bár rosszul fogadja a kudarcot, valójában nagyon hamar túlteszi magát rajta, hogy a következő pillanatban már ő lehessen a legjobb.

2. Bak

csillagjegyek kudarc veszteség bak horoszkópA Bak a munkahelyét igazi versenypályának fogja fel: ha egy kolléga előbb végez a munkával, vagy nagyobb elismerést kap nála, azt kudarcként éli meg, teljesen kikészül a helyzettől. Nem csoda, hiszen ő túlságosan is sok időt tölt azzal, hogy másokhoz hasonlítja magát. Sokkal boldogabb lehetne, ha elismerné a többiek sikerét is.

Ezek a csillagjegyek nagyon rosszul viselik a kudarcot (iStockphoto)

Ezek a csillagjegyek nagyon rosszul viselik a kudarcot (iStockphoto)

3. Oroszlán

csillagjegyek kudarc veszteség oroszlán horoszkópAz Oroszlán bámulatosan magabiztos csillagjegy, mégis folyamatos megerősítésre van szüksége, hogy ő a legjobb, a legokosabb, a legtehetségesebb. Ha ennek az ellenkezője bizonyosodik be, teljesen megzuhan. Az is biztos, hogy ő addig nem adja fel, amíg nem sikerül valahogy mégis az első helyre feltornáznia magát.

4. Rák

csillagjegyek kudarc veszteség rák horoszkópA Rák érzékeny csillagjegy, hajlamos mindent túlságosan is a szívére venni. Ő is elképesztően rosszul viseli, amikor veszít. Bár nem mutatja, mennyire bántja a kudarc, még azon is képes napokig őrlődni, hogy legyőzték a társasjátékban.

5. Bika

csillagjegyek kudarc veszteség bika horoszkópA Bika híresen rossz vesztes, ezért aki ismeri, kerül mindenféle versenyhelyzetet vele. A Bika alapból is nagyon nehezen enged el bármit, így a kudarcot sem tudja egykönnyen feldolgozni, a haragját pedig meglehetősen látványosan és dühösen fejezi ki. 

yourtango

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top