Horoszkóp

Ez a 4 csillagjegy érzékien ölel

Egy őszinte és érzelmes ölelés többet jelent a szavaknál. Minden kapcsolatban nagy a jelentősége. Legjobb barátod és a szerelmed számára is ugyanazt jelenti. Ezek a csillagjegyek tudják, hogyan kell érzékien ölelni. Te is köztük vagy? És a párod? A horoszkópból kiderül.

Egy kapcsolatnak sok fontos építőköve van, ilyen például a bizalom, az érzelmek kimutatása, a megbecsülés, és persze az intimitás. Utóbbihoz pedig szinte elengedhetetlenek a finom ölelések. Az alábbi négy csillagjegy erre kiemelt figyelmet fordít. Imádnak ölelkezni, és természetesen nagyon sok érzelemmel teszik.

A Bika szinte csimpaszkodik

A Bika számára kifejezetten fontos az érintés. Arra is kiemelten figyel, hogy mi ér hozzá a bőréhez. Szereti a puha, finom tapintású ruhaneműket, a kiváló minőségű ágyneműhuzatot, de persze bolondul a párja öleléséért. És persze ő maga is imád ölelni, mert így igazán közel érzi magát a szerelméhez, akit nemcsak a karjaival, de a lábaival is szívesen átölel, már-már csimpaszkodik rajta. Ő természetesen aludni is összebújva szeret a legjobban.

Ezek a csillagjegyek érzékien ölelnek (iStock)

A Kos ebben is a legjobb

A Kos szeret mindenben a legjobb lenni, és ez sok mindenben sikerül neki, például élen jár az ölelésben is. Sokszor az érintés, az ölelés segítségével kapcsolódik a kedveséhez és mindent megtesz azért, hogy megtalálja a mindkettőjüknek megfelelő pozíciót. Imádja, ha a párja a karjai között alszik el, és az ölelésével védelmezheti, miközben ő is védve érzi magát minden bajtól. Ilyenkor egyszerre érzi magát erősnek és érzékinek, lágynak is.

A Rák nagyon figyelmes

A Rák számára kiemelten fontosak az érzelmek, a mély beszélgetések, és természetesen az intimitás is. Szereti érezni a párja közelségét, kézfogások, ölelések formájában is. És mivel nagyon gondoskodó típus, ő is szívesen ad, méghozzá úgy, hogy kellő figyelmet fordít közben arra, hogy a szerelme tényleg kényelmesen érezhesse magát a karjai között. Neki egyszerűen szüksége van az ölelés biztonságára, amit meg is ad magának és a párjának is.

Az Oroszlán szeretetteljes

Az Oroszlán szenvedélyes és gyengéd csillagjegy. Imád adni és kapni is. Mindez pedig az ölelkezés esetében is érvényes. Ez egy olyan eszköz a számára, amivel megmutathatja a párjának, hogy mennyire szereti őt. Így érthető, hogy minden alkalmat megragad a szerelmével való finom ölelésre, legyen ez az utcán séta közben, vagy az ágyban szeretkezés előtt, közben és után…

Via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top