Horoszkóp

Ezeknek a csillagjegyeknek kicsit sem jön be a barátság extrákkal

Az olyan laza, kötelezettségmentes kapcsolat, mint a barátság extrákkal, nem mindenkinek jelenti álmai netovábbját. Ez a négy csillagjegy például kifejezetten kellemetlenül érzi magát az ilyen kapcsolatokban – már ha belevág egyáltalán. A horoszkópból az is kiderül, vajon miért.

1. Oroszlán

párkapcsolat barátság extrákkal csillagjegyek oroszlán horoszkópAz Oroszlán túl büszke és hiú ahhoz, hogy jól érezze magát egy barátság extrákkal típusú viszonyban. Neki olyan párkapcsolatra van szüksége, ahol ő a világegyetem központja, nem csak amolyan jó haver, akivel időről időre a barátság mellett az ágyban is jól érzi magát a másik – mindenféle elköteleződés nélkül.

2. Kos

párkapcsolat barátság extrákkal csillagjegyek kos horoszkópA Kos számára egy barátság extrákkal típusú kapcsolatban egyszerűen nincs elég izgalom. Az első pár alkalom talán nagyon is felizzítja benne a vágyat, de aztán gyorsan alábbhagy a lelkesedése, és inkább visszatérne a vadászmezőre a következő hódításhoz.

párkapcsolat barátság extrákkal csillagjegyek horoszkóp

Ezek a csillagjegyek nem keverik a barátságot a párkapcsolattal (iStock)

3. Bika

párkapcsolat barátság extrákkal csillagjegyek bika horoszkópA Bika szinte biztos, hogy előbb-utóbb párkapcsolatra akarja váltani a lazának induló barátság extrákkal viszonyt. Imádja a stabilitást és a megszokást, és ha ezzel a másik is így érez, fantasztikus szerelem is várhat rájuk. Ám ha nem, a Bika valószínűleg csalódik. Neki a barátság és a szerelem valójában két eltérő kapcsolat.

4. Rák

párkapcsolat barátság extrákkal csillagjegyek rák horoszkópA Rák természetéből fakadóan annyira odaadó, törődő és romantikus csillagjegy, hogy a barátság extrákkal párkapcsolatban is képtelen lenne másként viselkedni. Nála ez is jóval több lehet, mint amire a másik fél vágyik, ez pedig természetesen rendre félreértéshez, fájdalomhoz vezethet. Nem tehet róla, de ő minden párkapcsolatába beleviszi az érzelmeket is.

elitedaily horoszkóp ikonok: iStock

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top