Horoszkóp

Ez az 5 csillagjegy mesterien használja a testbeszédet

Ezek a csillagjegyek bámulatosan használják a testbeszédet. Nemcsak a többiek mozdulatait olvassák le könnyedén, de saját testüket is művészien használják, amivel többet mondanak, mint szavakkal... Vajon te is köztük vagy? A horoszkóp elárulja a titkokat.

Néhány csillagjegyből csak úgy dőlnek a szavak, nagyszerűen fejezik ki magukat, egy pillanatig sem gondolkodnak, kinek, mit és hogy mondjanak, hiszen pontosan tisztában a kommunikációjukkal. Mások inkább a testbeszédet választják, arckifejezésük, gesztusaik, testhelyzetük sokkal többet mond minden szónál. Elég egy felhúzott szemöldök, egy villámokat szóró pillantás, s meg sem kell szólalniuk, hogy a többiek pontosan tudjuk, mi jár a fejükben. Lássuk, mely csillagjegyek testbeszéde a legárulkodóbb, a legkifejezőbb és persze a legtudatosabb.

1. Oroszlán

Az Oroszlán előszeretettel használja a testbeszédet, így kézmozdulatai, arckifejezése, mókás rezdülései állandó kísérői a mondanivalójának. Imád szerepelni, a figyelem középpontjában lenni, s ha bármilyen vicces gesztust tesz, szavak nélkül is azonnal megérti mindenki. Tisztában van vele, hogy vezetői alkatához hozzátartozik a lehengerlő első benyomás, így a határozott kézfogást, az őszinte mosolyt, a tudatos testbeszédet ő minden helyzetben beveti. És valóban nagyszerűen is használja.

2. Halak

A Halak az érzékenységéről ismert, s az arcáról minden leolvasható. Így az összeszorított száj, avagy a kissé nyitott ajkak, a felhúzott szemöldök, a kikerekedett szemek, a felfújt arc vagy a ráncosodó orr az ő esetében többet mesél minden szónál. Hasonlóan sokatmondó, amikor összefonja a karját maga előtt, vagy lazán maga mellett tartja, netán hirtelen elfordul. A testbeszéd tekintetében a legkifejezőbb csillagjegynek számít, s ő szavak nélkül is tökéletesen felfedi az érzéseit.

Ezek a csillagjegyek mesterien használják a testbeszédet (iStock)

3. Bika

A Bika rettentően érzéki csillagjegy, akinek az érintések többet jelentenek minden szónál. Így teljesen magától értetődő, hogy a testbeszéd fontos szerepet játszik nála is. Előszeretettel érinti meg a másik embert, cirógatja, finoman megsimítja a haját, ám ha éppenséggel közönyt tükröz a teste, az is sokatmondó. Ha fejébe vett valamit, akkor az remekül kiolvasható a testtartásából. Amikor ragaszkodik a véleményéhez, a testbeszéde sem változik.

4. Skorpió

Ha testbeszédre kerül sor, a Skorpió leggyakrabban az arckifejezését használja. Ha beszélgetni szeretne, nyugodtságot tükröz a tekintete, a szemöldökét leereszti, míg ha kérdést tenne fel, felhúzza a szemöldökét. Erősen koncentrál, így nem meglepő, ha ritkábban pislog, miközben másokra figyel. A szemkontaktust hajlandó addig a pontig folytatni, amivel már zavarba hozza beszélgetőpartnerét. A flört nem áll messze tőle, így testbeszédével a testi vonzalmat is kimutatja, anélkül, hogy bujának, tolakodónak vagy otrombának tűnne.

5. Kos

A Kos tele van energiával, aminek köszönhetően a beszéde és a teste azonos arányban van jelen a kommunikációjában. Pozitív elem, hogy a kimondott szavak összhangban vannak a testbeszédével. Nem képes arra, hogy azt mondja: jól érzem magam, miközben összevissza forgatja a szemét, sóhajtozik, és idegesen dobol a lábával a padlón. Szívesen használja a szemkontaktust, fejét, állát megemeli, s miután alapjában véve pozitív kisugárzású csillagjegy, szinte mindig mosolyog. De mindig őszintén teszi.

(via your tango)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top