Horoszkóp

Ezek a csillagjegyek odafigyelnek magukra

A mostani időszakban még fontosabb, hogy figyelj magadra, s megőrizd az egészségedet. Ezektől a csillagjegyektől példát vehetsz, a horoszkóp szerint ők ugyanis odafigyelnek magukra, a saját igényeikre. S persze mindent meg is tesznek az egészségük, a jólétük érdekében.

Ezek a csillagjegyek valójában előbb gondolnak magukra, mint a többiekre. Néha kifejezetten önzőnek tűnhetnek, pedig valójában nagyon is jól teszik, hogy figyelnek magukra, azt teszik, amit a lelkük diktál nekik. S talán ezért is annyira egészségesek és életvidámak. Lehet tőlük mit tanulni… Vajon te köztük vagy? A horoszkópból kiderülnek a részletek.

A Kos a legegészségesebb

A Kos kétségtelenül a legegészségesebb a csillagjegyek között. Tele van energiával, nagyon sokat mozog, sportol a szabad levegőn is, imád versenyezni, az újabbnál újabb kihívások pedig csak még inkább felcsigázzák a képzeletét. Nagyon szívesen méri fel a képességeit a többiekkel, s bizony csöppet sem könnyű őt legyőzni. Mindent megtesz a sikerért, akarata, állóképessége nagyon erős, s persze mindent meg is tesz a fizikai állapotáért. A sporttal idősebb korában sem áll le.

Az Oroszlán figyel a testére

Az Oroszlán nagyon szereti a figyelmet, a tökéletes megjelenésre pedig mindennél jobban ügyel. S ha ehhez rendszeres mozgásra, fegyelmezett táplálkozásra van szükség, ő mindent meg is tesz a sikerért. Annál egyébként is hiúbb, hogy elengedje magát. De mivel alapvetően aktív típus, szívesen pörög, s örömmel izzasztja magát az edzőteremben, vagy rendszeresen kocog a futópályán. A legjobban akar kinézni, bárhol is jelenjen meg, ehhez pedig az egészséges életmód alapvető.

Ezek a csillagjegyek mindent megtesznek az egészségükért (fotó: Getty)

Ezek a csillagjegyek mindent megtesznek az egészségükért (fotó: Getty)

A Skorpió nagyon egészségtudatos

A Skorpió erős, céltudatos és bátor csillagjegy, született vezető. Az egészségére ő is nagyon ügyel, s mindent meg is tesz a tökéletes fizikai állapotárért. Igazság szerint hajlamos a hipochondriára, ezért alapból is folyton figyeli a testi tüneteket, jelzéseket. Az is biztos, minden újdonságot kipróbál, ami az egészségtudatos életmódba illeszthető. A különböző diétákat könnyedén követi, s amelyik beválik nála, ahhoz erősen ragaszkodik.

A Bak a legfegyelmezettebb

A Bak önuralma, önfegyelme és kitartása csodálatra méltó. Amit kitűz maga elé, azt következetesen véghez is viszi. Ha eldönti, hogy mostantól mindennap 5 kilométert fut, akkor ha esik, ha fúj, veszi a futócipőket, és letudja a napi adagot. Semmi sem állíthatja meg, hogy elérje a kitűzött célját. Figyel magára, nagyon tudatosan étkezik, s mivel a munkája mindennél fontosabb, nem engedi meg magának, hogy betegség miatt kiessen néhány napra.  

Ez is érdekelhet Megnézem

(via popsugar)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top