Horoszkóp

Ez a 6 csillagjegy mindenkinél hiúbb

Néhány csillagjegy egészen könnyedén veszi az életet. Mások folyton azon dolgoznak és aggódnak, hogyan feleljenek meg a külvilágnak, hogyan és mivel vívják ki mások elismerését. Ez a hat csillagjegy egészen elképesztően sokat foglalkozik a külsejével. Hogy melyek a leghiúbb csillagjegyek, a horoszkópokból kiderül. Te köztük vagy?

A Halak sok időt tölt a tükör előtt

Amikor a Halak kilép a vízből, először azt ellenőrzi, hogyan néz ki. A folyamatos önellenőrzés ugyanis az élete része. El nem hagyná a lakást ápolatlanul. Külsejének tökéletesnek kell lennie. Mindegy, hogy férfi vagy nő, hosszabb időt is eltölthet a tükör előtti készülődéssel. Aztán pedig várja, hogy besöpörhesse az elismeréseket. Ugye, csöppet sem hiú ez a csillagjegy?

A Kos smink nélkül nem lép az utcára

Ha belenézel egy Kos szemébe, azonnal láthatod benne az egészen elképesztő erőt. Sok időt és energiát fordít a külsejére, legyen nő vagy férfi, mindezt pedig leginkább azért teszi, mert jó benyomást szeretne másokban kelteni. A Kos egészen biztosan sokat pepecselget a sminkjével, amelynek persze tökéletesnek kell lennie. Smink nélkül az utcára sem lépne ki. Leginkább önmagának akar megfelelni, így amikor gyönyörűnek látja magát, akkor a legelégedettebb.

A Bika megjelenése elragadó

Erősek és eltökéltek a Bika csillagjegyben született nők és férfiak. Különleges a kisugárzásuk, elragadó a megjelenésük. A Bika szinte megszállottként ügyel a megjelenésére, a tökéletes külsőre. Szereti ugyanis begyűjteni az elismerő pillantásokat. Nagyon szívesen szelfizik, ilyenkor viszont nem érdemes háborgatni, mert ha a fotó nem sikerül tökéletesre, biztosan megorrol rád. Ne törődj vele, ha figyelmen kívül hagy szelfizés közben, de a fotónak elsőrangúnak kell lennie.

A Rák szerénynek tűnik, de nem az

Amikor találkozol egy Rákkal, az Univerzum legtüneményesebb, legszerényebb emberének tűnhet első pillantásra. Ne hagyd, hogy félrevezessen. Ha jobban megfigyeled, a következő percben már a valódi arcát mutatja neked, az pedig egyáltalán nem az, mint amire számítanál. A külsejét, szépségét el ne felejtsd megdicsérni, hiszen pontosan a méltányolásodra vár.

Az Oroszlán a hiúság királya

Az Oroszlánnál talán nincs is hiúbb csillagjegy. Rendkívül büszke nemcsak a megjelenésére, valójában mindenre. Ő az, aki sosem engedne mást a rivaldafénybe. Neki kell ott állni, őt kell dicsérni és magasztalni. Ekkor érzi a legjobban magát. Szóval, az Oroszlán férfi vagy nő megjelenését, tökéletességét sose felejtsd el értékelni. A tenyerén fog hordozni.

A Mérleg fotókat küld

A Mérleg is nagyon ügyel a külsejére. Ráadásul nagyon komolyan veszi, hogyan néz ki. Mindig tökéletes és kifogástalan a haja, az öltözete, a megjelenése. Szívesen fotózza vagy fotóztatja magát, a képeket pedig “csak úgy” jelzéssel küldi el neked. A közösségi oldalára is nagyon sok fotót posztol, aztán várja az elismerő lájkokat. Ha nem akarod, hogy megsértődjön, inkább jelöld be.

Ezek a csillagjegyek rémesen ügyelnek a megjelenésükre
Ezek a csillagjegyek rémesen ügyelnek a megjelenésükre

(via Woman’sEra)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top