Horoszkóp

Ez a mozgásforma tökéletesen passzol a csillagjegyekhez

Vajon te is a folyton kifogásokat kereső csillagjegyek közé tartozol? Vagy ellenkezőleg, a másik oldalt, a mozgás megszállottait képviseled? Bármi is legyen a válasz, a horoszkóp szuper javaslatait érdemes elolvasnod. Nos, melyik mozgásforma illik hozzád a leginkább?

Mindig van valami kifogás… Rossz az idő, zsúfolt a hét, sok a meló, hirtelen közbejött valami, egyébként is itt fáj, ott fáj, vagy jövő héten biztosan elkezdem mantrák. A rendszeres mozgásra ugyanakkor mindenkinek szüksége lenne, legyen szó gyaloglásról, netalán futásról, hogy csak a legegyszerűbben kivitelezhető edzésformát említsük. Persze nem mindenkinél válik be a monotonnak tűnő mozgás, néhány csillagjegyek vidámságra, társaságra, pörgősebb mozdulatokra vágyik. Nos, milyen sportot javasol a horoszkóp? Íme. Inspirációnak sem utolsó, nem igaz?

Kos: Kick-box

Kos jegyűként olyan sportot válassz, amely a fizikai erőnlétedet teszi próbára, hiszen ezáltal kiengedheted magadból az összegyűlt gőzt. A kick-box tökéletes választás. Gondolj arra, hogy az életed összes negatív élményét a másik képébe ütheted. Máris jobban érzed magad, nem igaz?

mozgásforma sport csillagjegyek kos horoszkóp

Az aktív Kos aktív mozgást keres (iStock)

Bika: Kocogás

Bika jegyűként nem szereted túlbonyolítani az életedet, szívesen térsz azonnal a lényegre, ráadásul nagyon jól tűröd a monotonitást, ezért a kocogás ideális mozgásforma számodra. Nem kell túlkomplikálni az edzést, s nem kell egy rakás pénzt sem kifizetned, csupán szerezz be kényelmes futócipőt, meg valami rucit és egyszerűen csak kezdj el futni.

mozgásforma sport csillagjegyek bika horoszkóp

A Bika szívesen kocog (iStock)

Ikrek: Gimnasztika

Ikrek jegyűként téged a változatosság éltet, egy kicsit ebből, egy kicsit abból, egy kis intenzív gyakorlat, egy kis lazítás… A gimnasztikát kedvedre variálhatod a szakaszos edzésekkel, ahol a magasabb intenzitású gyakorlatokat mindig lazább mozdulatok követik, és amely remekül illik a személyiségedhez is. Gyorsan felpöröghetsz a maximumra, hogy aztán finoman lazíthass.

mozgásforma sport csillagjegyek ikrek horoszkóp

Az Ikrek a változatos mozgás híve (iStock)

Rák: Aerial légtorna

A cirkusz világából ismert, selyemszalaggal végzett gyakorlatok kiválóan illenek hozzád. Rák jegyűként olyan mozgásformára vágysz, ahol a spiritualitás keveredik az akrobatikával, az aeriel légtorna pontosan ezt adja meg neked. Fejleszted az erőnléted, izmosabb leszel, miközben úgy érezheted magad, mintha a cirkuszi reflektorfényben adnád elő a gyakorlatodat.

mozgásforma sport csillagjegyek rák horoszkóp

A Rák szívesen keveri a spiritualitást a mozgással (iStock)

Oroszlán: Zumba

Oroszlán jegyűként minden alkalmat megragadsz, hogy megmutathasd magadat, s a környezetedből kiváltsd a wow felkiáltást. A Zumba táncnál keresve sem találhatnál hozzád jobban illő jobb mozgásformát, hiszen tökéletesen kikapcsol és átmozgat, nem mellesleg rendkívül kreatív és változatos, akárcsak te.

mozgásforma sport csillagjegyek oroszlán horoszkóp

Az Oroszlán nagyon szeret táncolni (iStock)

Szűz: Pilates

Szűz jegyűként kedveled az olyan mozgásformát, ahol a precizitáson, a megfontoltságon van a hangsúly. A Pilates-gyakorlatoknál a légzés segít a mozdulatok helyes kivitelezésében, ráadásul mentális és fizikális edzés kombinációja, ami nagyszerűen illik következetes és nyugalomra vágyó természetedhez.

mozgásforma sport csillagjegyek szűz horoszkóp

A Szűz a mozgásban is nagyon precíz (iStock)

Mérleg: Balett

Ha edzés közben is úgy tapasztalod, gyönyörűvé varázsol, amit éppen csinálsz, Mérleg jegyűként azt a mozgásformát épp neked találták ki. A balett pontosan ilyen mozgásforma, rendkívül nőies, a hangsúly a testtudatra, a koncentrációra kerül, karcsú és hajlékony izomzatra tehetsz szert, miközben a Hattyúk tava főszereplőjének érezheted magad.

mozgásforma sport csillagjegyek mérleg horoszkóp

A balett kecsessé teszi a Mérleget (iStock)

Skorpió: Rúdtánc

Skorpió jegyűként kár félrebeszélned: téged éltet, hogy minél szexibb legyél. A rúdtáncban megélheted az ízig-vérig szexi nőt, nem mellesleg elképesztően komoly edzést is végzel. Bár kívülről egyszerűnek tűnhetnek a gyakorlatok, a valóságban elképesztően kemény edzésmunka húzódik meg. Káprázatos alakot csinál.

mozgásforma sport csillagjegyek skorpió horoszkóp

A rúdtánc kihozza a szexi nőt a Skorpióból (iStock)

Nyilas: Biciklizés

Amikor mozogsz, aligha szeretnél a négy fal között maradni. Nyilas jegyűként egyszerűen szükséged van a szabadságra, a levegőre, hogy korlátok nélkül fedezhesd fel a világot. S mi nyugtathatja meg a benned lakozó kalandort, ha nem biciklire pattanva szélsebesen szelni a kilométereket?

mozgásforma sport csillagjegyek nyilas horoszkóp

A Nyilas legszívesebben körbetekerné a világot (iStock)

Bak: TRX

Amikor eljön az edzésidő, fegyelmezett éned mozgásba lendül. Bak jegyűként imádod, hogy saját magadat folyamatosan le tudod győzni, így a választás nem eshet másra, mint TRX gyakorlatokra, amely teljes testtel végzett edzést jelent. Mindig többet és többet vállalsz, többször végzed el az alapból is kemény mozgássort, hiszen tudod, csak így juthatsz előrébb.

mozgásforma sport csillagjegyek bak horoszkóp

A Bak a kihívást keresi a sportban is (iStock)

Vízöntő: Csapatjáték

Vízöntő jegyűként legszívesebben társasággal mozogsz. S melyik a legjobb módszer az izzadásra, a mozgásra, ha nem a barátokkal közösen végzett valamilyen csapatsport. Lehet ez foci, kézilabda, kosárlabda, sőt akár rafting is, lényeg a jó hangulat. Ezek a sportok úgy mozgatnak át, hogy közben észre sem veszed, és persze unalomról, magányról szó sem lehet.

mozgásforma sport csillagjegyek vízöntő horoszkóp

A Vízöntő a barátokkal sportol (iStock)

Halak: Jóga

Miközben edzel, szeretsz a testedre figyelni, éppen ezért Halak jegyűként a jóga jelenti számodra a legjobb választást. Amellett, hogy tökéletesen kikapcsol, feltölt energiával, segít megtalálni a belső békét, de ami a legjobb benne, hogy szó sincs versenyről. A magad iramában, a saját utadon haladva végezheted az ászanákat.

mozgásforma sport csillagjegyek halak horoszkóp

A Halak békét, nyugalmat talál a jógában (iStock)

(via elite daily)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top