Horoszkóp

Így adnák ki magukból a feszültséget a csillagjegyek

Hogyan találhatsz vissza önmagadhoz egy feszült és stresszes nap, időszak után? A horoszkópból pontosan kiderül, milyen tevékenységgel adhatod ki magadból a gőzt, mit érdemes tenned önmagadért, a lelki békédért. Ugye, megfogadod a bölcs javaslatokat?

A Kos

stresszoldás feszültség csillagjegyek kos horoszkópAmikor úgy érzed, összecsapnak fölötted a hullámok, irány az edzőterem. Kos jegyűként nem csekély nyomást helyezel magadra, mindig a legjobban akarsz teljesíteni, éppen ezért jó ötlet, hogy a benned összegyűlt feszültséget egészséges módon ereszd ki. A rendszeres mozgással nem csupán egy-két órára szabadulsz ki a napi verkliből, de ez a legjobb módja, hogy a nehéz nap, avagy az idegbajos hét után ellazítsd magad. Hetente legalább kétszer gondolj csak magadra.

A Bika

stresszoldás feszültség csillagjegyek bika horoszkópAmikor ki szeretnél kapcsolni, hívd segítségül az öt érzékszervedet. Bika jegyűként szereted a kézzel fogható dolgokat, s megnyugtat, amikor hallod, érzed, és sőt szó szerint bármibe bele is kóstolhatsz. Ha stresszes vagy, vonulj a konyhába, üsd össze kedvenc kajádat, tedd fel közben a kedvenc zenéidet, majd burkold magadat a kedvenc kanapédon pihe-puha takaróba. Hidd el, olyan leszel, mintha kicseréltek volna. S hogy mindig kéznél legyen minden, érdemes rendet rakni magad körül.

Az Ikrek

stresszoldás feszültség csillagjegyek ikrek horoszkópNem túl gyakran fordul elő, hogy magad alatt lennél. Ikrek jegyűként inspirálnak a körülötted lévők, a munkád, vagy éppen az új telefonod, így könnyen túlteszed magad az átmeneti fennakadásokon. Amikor viszont mindenképpen szükséged van a kikapcsolódásra, a legjobb, ha otthonodban szentelsz időt magadra. Kapcsold ki a telefont, vegyél meleg fürdőt, s csak lazíts. Ennyi, semmi bonyolult dolog, s máris jobban érzed magadat.

stresszoldás feszültség csillagjegyek horoszkóp

Mindenkinek ki kell néha ereszteni magából a gőzt (iStock)

A Rák

stresszoldás feszültség csillagjegyek rák horoszkópAz élet meglehetősen mozgalmas időszakokat hozhat számodra, amikor a magánélet, a barátok, a munka között kell lavíroznod. S miután Rák jegyűként mindent maximális beleéléssel csinálsz, mindent a szívedre veszel, így könnyen érezheted, hogy összecsapnak fölötted is a hullámok. Neked a szeretteid körében töltött órák hozzák meg a valódi nyugalmat és biztonságérzetet. Mindig ott vannak, amikor támogatásra van szükséged, hiszen a szeretetük energiával tölti fel a lelkedet.

Az Oroszlán

stresszoldás feszültség csillagjegyek oroszlán horoszkópAzon csillagjegyek közé tartozol, akik szinte kidolgozzák a lelküket, hogy elérjék a céljaikat. Oroszlán jegyűként hihetetlenül szorgalmas vagy, ám időnként annyira belemerülsz a napi feladatokba, hogy a kávészünetről is elfelejtkezel. Ilyenkor lenne a legfontosabb a kedvenc helyedet fölkeresni, és kikapcsolódni egy kicsit. Lehet ez szabadulószoba a legjobb barátokkal, netalán szórakozóhely, ahol hajnalig táncolsz, a lényeg, hogy hagyd magad mögött a mindennapok nyomasztó súlyát.

A Szűz

stresszoldás feszültség csillagjegyek szűz horoszkópSzűz jegyűként hajlamos vagy túlanalizálni a dolgokat. Túl sok időt töltesz a gondolataidba merülve, s nem veszed észre, odakint bizony zajlanak az események. Pontosan ezért oly lényeges, hogy időnként tarts szünetet, ami esetedben azt jelenti, hagyd abba, amit csinálsz, s vedd fel a napi ritmusodat. Menj el kávézni, ebédelni, bevásárolni, bármi legyen is a listádon, a lényeg, hogy kizökkenj a monoton feladatok hálójából. Engedd meg magadnak. Érdemes.

A Mérleg

stresszoldás feszültség csillagjegyek mérleg horoszkópAz élet olykor nehéz perceket tartogat számodra, Mérleg jegyűként úgy érzed, mintha minden a feje tetejére állna, próbálsz egyensúlyozni, ám mégsem találod az egyensúlyt. Ilyenkor érdemes nagy levegőt venni, és olyan helyet keresni, ahol megleled belső harmóniádat. Jógázhatsz, meditálhatsz, kipróbálhatod a Pilatest. Ezek mind kiváló gyakorlatok, hogy a lelki békét ismét megleld, de egy kiállítás, egy múzeum inspirációja is jótékonyan hat a testi-lelki egészségedre.

A Skorpió

stresszoldás feszültség csillagjegyek skorpió horoszkópSkorpió jegyűként ösztönösen és szenvedéllyel éled az életedet, még akkor is, ha mindig ugyanaz a lemez megy. Rád szokták mondani, két végén égeted a gyertyát, feszegeted a határokat. Pontosan ezért oly fontos, hogy időnként ki tudj kapcsolni, ilyenkor vesd bele magadat valami teljesen új dologba. Látogasd meg a barátokat, töltődj fel a társaságukban, vagy csak lazíts, és pihenj a szerelmed mellett. Lényeg, hogy minőségi időt tölts valakivel, aki szívén viseli a sorsodat.

A Nyilas

stresszoldás feszültség csillagjegyek nyilas horoszkópNyilas jegyűként mindig úton vagy, mindig tele vagy tennivalókkal, így érthető, ha előbb-utóbb kimerülsz. Számodra az élet kaland és izgalom, s egyetlen percet sem szeretnél elvesztegetni. Ám, időnként neked is le kell vezetni a stresszt, pihenésre van szükséged, amihez ideális lehetőség a legjobb barátod. Találjatok közös programot, sétáljatok, kiránduljatok, vagy csak nézzetek filmet közösen a moziban, otthon. A legfontosabb, hogy olyasvalakivel legyél, aki a legjobban ismer téged, a tudja, mire van szükséged.

stresszoldás feszültség csillagjegyek horoszkóp

Így vezetheted le a stressz a leghatékonyabban a horoszkóp szerint (iStock)

A Bak

stresszoldás feszültség csillagjegyek bak horoszkópBak jegyűként bizony a munkamániások prototípusa vagy, állandóan tele vagy teendőkkel, újabb és újabb projektekkel, s ember legyen a talpán, aki képes követni téged. Ugye, szükségtelen mondani, hogy neked is ki kell kapcsolnod időnként. Ilyenkor menj olyan messzire a megszokott tevékenységektől, amennyire csak lehetséges. Másképp ugyanis nem tudsz feltöltődni. Kirándulj, meditálj, a lényeg a teljesen más közeg.

A Vízöntő

stresszoldás feszültség csillagjegyek vízöntő horoszkópMiután egyszerre előszeretettel csinálsz több mindent, mindez nem csekély feszültséget jelenthet számodra. Vízöntő jegyűként úgy érzed, hogy naptáradnak állandóan tömve kell lennie, különben senki nem venne komolyan. Ha lélegzetvételnyi szünetre vágysz, csinálj olyat, amihez valóban kedved van. Vedd elő a rég elfeledett hobbidat, s amint eltűnik a követelmények nyomasztó súlya, máris jobban érzed magadat, hiszen nyoma sincs a stressznek.

A Halak

stresszoldás feszültség csillagjegyek halak horoszkópNem kell sok, hogy összecsapjanak fölötted a hullámok, hiszen Halak jegyűként csinálj bármit, abba apait-anyait beleadsz. Olyan beleéléssel végzed a feladatokat, hogy könnyen úgy érzed, mintha kiszívták volna minden energiádat. Állj meg egy pillanatra, s próbálj magadra figyelni, gondod végig, mire van szükséged, mi tenne boldoggá. A szemed előtt csak önmagad, a saját jólétet lebegjen, mindegy, hogy fodrászra, kozmetikára, gyógyfürdőre, masszázsra, szaunára szánod az időt, te kapcsolj ki, ne másokkal törődj.

(via your tango)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top