Horoszkóp

Ezzel vezesd le a stresszt a horoszkóp szerint

Akad, akikkel egy forró fürdő vagy egy finom masszázs tesz csodát, mások az illatok vagy a meditáció, megint mások a jóga vagy épp az akupunktúra erejével és segítségével gyógyulnak, töltődnek, vezetik le a legegyszerűbben a stresszt. Hogy melyik alternatív gyógymód hat rád a leginkább, így melyiket érdemes mielőbb kipróbálnod, horoszkópodból megtudhatod.

A Kos (március 20. – április 19.)

Kos jegyűként a Mars bolygó ural, aminek hatására sokat használod a fejed. Folyamatosan gondolkozol és agyalsz. Könnyen feldühítenek dolgok, és a stressz levezetése is gondot okozhat. Éppen ezért számodra a meditáció a tökéletes gyógymód, amelyet akkor is érdemes minél többet gyakorolnod, ha eleinte úgy érzed, nem tudod lecsendesíteni az elmédet. Gondolj arra, önmagadért teszed. Hidd el, menni fog.

Bika (április 19. – május 20.)

Bika jegyűként a Vénusz bolygó a szépség szeretetét adja neked. Horoszkópod szerint szereted a kényeztetést, a finom illatokat. Ötvözd a kettőt aromaterápiával. Amikor fáradtnak, kimerültnek érzed magad, válassz egy-két illatot, cseppentsd aromalámpába, és töltődj. Még jobban frissítenek az illóolajok, ha masszázsként alkalmazod azokat. Csak egyszer kell kipróbálnod, és a terápia rabja leszel.

Az Ikrek (május 21. – június 20.)

Ikrek jegyűként a Merkúr bolygó ural, amely erősen hat a kezedre, a válladra, az idegrendszeredre. Mivel mozgékony és igazán társaságkedvelő típus vagy, olyan gyógymódot érdemes választanod, ahol nem önmagadban merülsz el. Próbáld ki mielőbb a groove táncot, ahol nincsenek szabályok, mindössze egy-két alapvető instrukciót követsz, ahol a zene ritmusára mozogsz, és szinte szó szerint kirázod magadból a feszültséget. Meggyőző?

A Rák (június 21. – július 22.)

Rák jegyűként a Hold hatása következtében rendkívül érzékenyen reagálsz valójában mindenre. A zajokra, az ételekre épp úgy, mint mások hangulatára. Hajlamos lehetsz a depresszióra is. Amikor pedig levert vagy, leginkább az étkezésbe fojtod a bánatodat. Márpedig egyáltalán nem mindegy, mit és mennyit eszel. Csillagjegyed gyógymódja éppen ezért a táplálékban rejlik. Minél több nyers zöldséget és gyümölcsöt érdemes fogyasztanod az egészséged érdekében, ami nyugalommal tölt el, és az emésztőrendszeredet is karban tartja.

Az Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Oroszlán jegyűként a Nap hatása alatt állsz. A Naphoz pedig a szív kapcsolódik, éppen ezért a szívedre nagyon oda kéne figyelned. Ne lepődj meg azon, hogy te szinte mindig a szívedre veszed a dolgokat. A szív- és érrendszeri betegségek nálad még inkább jelentkezhetnek, mint másoknál. A stresszt, a feszültséget neked is meditációval célszerű levezetned. Csendesítsd el magad, figyelj a szíved hangjára, a szíved működésére.

A Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Szűz jegyűként rendkívül szervezetten és rendezetten éled az életedet. Maximalistaként, amikor munkáról vagy bármilyen probléma megoldásáról van szó, mindent eldobsz, és csak erre koncentrálsz. Neked is jár a kikapcsolódás. A hozzád leginkább illő gyógyító módszer az akupunktúra. Lehet, elsőre ijesztőnek tűnhet, hogy tűvel szurkálnak, de hidd el, semmit nem fogsz belőle érezni, csak azt, hogy egyre jobban és jobban vagy.

Csodákat tesz az Ájurvéda
Csodákat tesz az Ájurvéda

A Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Mérleg jegyűként a Vénusz bolygó hatására az egyensúlyt, a békét, a harmóniát keresed az életedben. A párkapcsolatban és a munkádban is a nyugalomra vágysz. Hogy elérhesd ezt, használd az Ájurvédát. Ez a különleges gyógyító kezelés az indiai emberek szerint az élet tudományát rejti. Pontosan azt a békét és harmóniát, egészséget adja neked, amit olyannyira keresel. Próbáld ki mielőbb.

A Skorpió (október 23. – november 21.)

Skorpió jegyűként titokzatos és rendkívül mély érzésű vagy. Kutatod a dolgok mélyebb értelmét, kíváncsiságod kimeríthetetlen. A Plútó bolygó ural, amely a vesédre és a nemi szervekre hat erőteljesen. Olyan gyógyító módszer illik hozzád, amelyben áramolhatsz, amelyben át tudod magad adni a mozgás energiájának. A kundalini jóga tökéletes feltöltődést nyújt számodra, elképesztő hatását tapasztald meg magad.

A Nyilas (november 22. – december 21.)

Nyilas jegyűként imádod a szabadságot, keresed a kalandokat, a kihívásokat az életedben. Az tesz téged igazán boldoggá, ha a szíved hangját követheted, ha megvalósíthatod a vágyaidat. Imádsz utazni, újabb és újabb kultúrákat megismerni. Imádod a zenét. A hozzád leginkább illő gyógymód éppen ezért is a tibeti hangtál terápia. A hangtálak rezgése az egész szervezetedet átjárva elképesztő módon tölt fel energiával.

A Bak (december 22. – január 19.)

Bak jegyűként a munka, a hivatásod szinte mindennél fontosabb számodra. Rendkívül célorientált a beállítottságod, a kemény munkától, a kihívásoktól csöppet sem futamodsz meg. A reiki egy ősi gyógymód, amelynek energiái rád különösen erősen hatnak. Ha stressz ért, vagy épp kimerültél a hajtásban, a reiki bámulatos módon tölt fel. Próbáld ki csak egyszer, és az  életed változik meg.

A Vízöntő (január 20. – február 18.)

Vízöntő jegyűként te is a szabadság híve vagy, nem viseled a korlátokat, azt teszed, amit jónak gondolsz. Csillagjegyed vonzó, rendkívül intelligens, alapvetően vidám a természeted. A rosszkedv ugyanakkor téged sem kerül el. Ilyenkor pedig elképesztően hatnak rád a kristályok. Ezzel a terápiával könnyedén visszanyerheted energiádat, frissességedet, üdítő személyiségedet.

A Halak (február 19. – március 20.)

Halak jegyűként érzékeny és álmodozó típus vagy. Különösen érdekelnek a titkos tanok, a spirituális gondolkodás, erősen vonz a misztikum. Hogy a téged érintő kérdésekben a tarot kártyákat érdemes kérdezned és fürkészned, az pillanatig sem kétséges.

A kristályok a gyógyításban is segítenek
A kristályok a gyógyításban is segítenek

(via AstroSpeak)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top