Horoszkóp

A horoszkóp párkapcsolati javaslatát mindenképpen érdemes megfogadniuk a csillagjegyeknek

A horoszkóp minden csillagjegynek megfontolandó párkapcsolati javaslatot ad. Ugye, a saját boldogságod érdekében megfogadod és követed a tanácsot?

Ha te is úgy véled, tökéletes partner vagy a párkapcsolatban, akkor van egy kellemetlen hírünk: senki sem tökéletes, így természetesen te sem vagy az. Mindenkinek vannak pozitív és negatív tulajdonságai egyaránt. De ez a “tökéletlenség” legalább lehetőséget ad a személyiséged fejlődésére. Számodra is szól a horoszkóp párkapcsolati javaslata, amit mindenképpen érdemes megfogadni, hogy a párod valóban benned láthassa a tökéletes és neki rendelt társat.

A Kos párkapcsolati javaslata

Kos jegyűként sosem futamodsz meg a kihívások elől. Ugyanakkor hajlamos lehetsz a versengésre, és minél nagyobbnak tűnik a kihívás, annál izgalmasabbnak tűnik a számodra. Ám akadnak olyan esetek, amikor fel kell adnod a küzdelmet, és a saját boldogságod érdekében el kell engedned bizonyos dolgokat…

A Bika párkapcsolati javaslata

Bika jegyűként gyűlölöd az előre kiszámíthatatlan változásokat. Neked a megszokásaid nagyon fontosak, és nem szereted, amikor valami, avagy valaki felborítja a terveidet. Pedig a párkapcsolatban kénytelen vagy időként túllépni a komfortzónádon. Mindenképpen próbálj ki újdonságokat is!  

Az Ikrek párkapcsolati javaslata

Ikrek jegyűként nagyon fontosak a baráti kapcsolatok, a társasági események az életedben. Remekül kommunikálsz, s számodra különösen fontos, hogy minden fontosnak tartott eseményt megoszthass a közösségi oldalakon. A boldog és harmonikus kapcsolatért tedd félre a mobilodat, és inkább a párodra fordítsd a teljes figyelmedet.

A Rák párkapcsolati javaslata

Rák jegyűként nagyon érzékeny típus vagy, akinek a párkapcsolata mindennél fontosabb. Viszont hajlamos lehetsz a páncélodba bújni, mert ezzel védekezel a csalódások ellen. A sérelmeket képes vagy hosszú évek múltán is felróni a párodnak, akinek nem könnyen szavazol újra bizalmat. Pedig pontosan ezzel ásod alá a boldogságodat… 

Az Oroszlán párkapcsolati javaslata

Oroszlán jegyűként született vezetői alkat vagy, amit a párkapcsolatban sem tudsz félre tenni. Folyton és folyamatosan irányítani akarod a másikat, pedig meg kellene neki is adnod az önállóságot, amit magaddal szemben elvársz tőle. Hidd el, neki is lehetnek nagyszerű javaslatai, amit érdemes megfogadnod.

A Szűz párkapcsolati javaslata

Szűz jegyűként nagyon magasra helyezed az elvárásokat a párkapcsolatodban és valójában az életed minden területén. De épp ezzel akadályozod magad a leginkább. Meg kellene tanulnod elfogadni és szeretni a párodat olyannak, amilyen. Ne a hibákat, hanem az erősségeket keresd benne, így mindketten sokkal boldogabbak lehettek.

Ezt a párkapcsolati javaslatot mindenképpen érdemes megfogadniuk a csillagjegyeknek

Ezt a párkapcsolati javaslatot mindenképpen érdemes megfogadniuk a csillagjegyeknek (fotó: Getty)

A Mérleg párkapcsolati javaslata

Mérleg jegyűként a párkapcsolat számodra is prioritást élvez. A saját boldogságod érdekében ugyanakkor figyelned kell a saját igényeidre is. Ahelyett, hogy kerülöd a konfliktusokat, és mindent félretéve csak a párod kívánságait próbálod teljesíteni, időnként a saját akaratodat is érvényesítened kellene. Hidd el, a párodat ezzel is boldoggá teszed.

A Skorpió párkapcsolati javaslata

Skorpió jegyűként hajlamos lehetsz mindent a borús oldaláról látni. Nálad a pohár szinte mindig “félig üres”, pedig pontosan ezzel a hozzáállással szabotálod a párkapcsolatodat. Nem mellesleg nagyon nehezen bocsátasz meg, és hihetetlenül féltékeny tudsz lenni. A saját boldogságod érdekében próbálj ezeken a tulajdonságokon változtatni.

A Nyilas párkapcsolati javaslata

Nyilas jegyűként nagyon őszinte típus vagy. Gyakran túlzottan is őszinte, mert előbb beszélsz, mint gondolkozol. Már pedig így gyakran megbántod akaratlanul is a párodat. Próbálj kicsit meggondoltabb lenni, és számolni a szavaid következményével. Meglátod, sokkal sikeresebb lesz a párkapcsolatod.

A Bak párkapcsolati javaslata

Bak jegyűként el kell fogadnod, hogy az élet egyáltalán nem kiszámítható. Sőt, egyetlen dolog bizonyos csak, az pedig a változás. Bármennyire is gyűlölöd, hogy nem tarthatsz mindent az ellenőrzésed alatt, a változáshoz neked is alkalmazkodnod kell. A legfontosabb párkapcsolati javaslat számodra a rugalmasság, és hogy semmihez se akarj túlzottan ragaszkodni.

A Vízöntő párkapcsolati javaslata

Vízöntő jegyűként sokan gondolják rólad, hogy érzéketlen vagy, mert leginkább a fejedben élsz, és nem tudod az érzéseket kimutatni. Tény és való, hogy mindent racionális alapon, az érzelmeket mellőzve döntesz el, de ez nem jelenti, hogy képtelen lennél empátiát is gyakorolni. Figyelj a párodra, és próbáld kifejezni, mennyire fontos a számodra.

A Halak párkapcsolati javaslata

Halak jegyűként nagyon romantikus a lelked, és számodra is különösen fontos szerepet tölt be a párkapcsolat. Ugyanakkor hajlamos lehetsz sokkal rózsaszínű ködön át szemlélni és idealizálni a párodat. Pontosan ezért érnek téged gyakran csalódások. Meg kell tanulnod, hogy senki sem tökéletes, és csak egymásnak kell megfelelnetek, senki másnak…

(via elite daily)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top