Horoszkóp

Ezért szeretnek ki párjukból a csillagjegyek

Nem minden szerelemből alakul hosszú párkapcsolat. S nem mindenki marad együtt örökkön örökké. Milyen okok miatt szeretnek ki párjukból a csillagjegyek? A horoszkóp természetesen most is válaszol a kérdésekre.

Csodálatos érzés valakibe beleszeretni, ám a szerelmet hosszú időn keresztül fenntartani már nem is olyan egyszerű. Számos nem várt nehézséggel kell szembenézni, mint például a családdal vagy az egyéni szabadsággal kapcsolatos elképzelésekkel. S esetleg az is kiderülhet, hogy a baráti kapcsolat sokkal jobban illik a két csillagjegyhez, mint a párkapcsolat. Milyen jelek utalhatnak rá, hogy – bárhogy is próbálod tagadni – kiszerettél a párodból? Vess egy pillantást a horoszkópodra, s minden kiderül.

A Kos szerelme a vadászatról szól

A Kos szinte fejest ugrik az új párkapcsolatba, s általában gyorsan szerelemre is lobban. Ez egy szenvedélyes kalandhoz tökéletesen illik, ám a folytatáshoz már nincs kellő energiája és türelme. Idővel egyszerűen kiég. Ha párja nem képes a „vadászösztönét” folyamatosan magas hőfokon tartani, sajnos hamar kihuny belőle a kezdeti lángolás.

A Bikának fontos a megbízhatóság a párkapcsolatban

Szívós és nagyon kitartó a Bika, ami a szerelmi életében is tetten érhető. Ő szinte mindig hosszú távra tervez. Sok mindennek kell történnie ahhoz, hogy véget vessen a párkapcsolatának, hiszen a kényelem, a megszokás, a számára mindennél fontosabb neki. Ugyanakkor, ha a párja megcsalja őt, vagy megbízhatatlanná válik a kapcsolatban, nincs visszaút.

Az Ikrek tartalmas beszélgetésekre vágyik

Az Ikrek a kommunikáció mestere, s nem véletlenül vágyik olyan párra, akivel mindenről lehet beszélni, hosszú-hosszú órákon keresztül. Ha társa nem hajlandó időt szakítani a tartalmasabb beszélgetésekre, vagy nem kellően nyitott az új témákra, az Ikrek hamar elveszíti az érdeklődését iránta.

A Ráknak a család mindennél fontosabb

A csillagjegyek anyjának is tekinthető Rák számára az első és a legfontosabb a család. Ha azt veszi észre, hogy a párja nem gondolkodik kettejükről hosszútávon, illetve nem lényeges számára a kényelmes családi fészek megteremtése, vagy a Rák szüleivel nem találja a hangot, ő biztosan nem látja értelmét a párkapcsolat folytatásának.

Az Oroszlánnak ragyognia kell a párkapcsolatban is

Az Oroszlán imádja a reflektorfényt, a figyelmet. Bár szenvedélyes és odaadó típus, amikor igazán szerelmes, neki mégis olyan párra van szüksége, aki folyamatosan ünnepli és kényezteti. Ha nem érzi nap mint nap a párja feltétlen szeretetét és megbecsülését, kiszeret belőle, és inkább továbblép.

A Szűz mindent megtervez

A Szűz mindent körültekintően megvizsgál, mielőtt bármit is tenne. Nem meglepő, hogy listát készít a teendőiről, mindent megszervez maga körül, hiszen pontosan szeretné tudni, mikor mi történik. S bár nem várja el párjától, hogy hozzá hasonlóan rendszerben gondolkodjon, ha úgy látja, hogy nincs terve a közös a jövőről, elveszíti az érdeklődését iránta.

Ezért szeretnek ki a csillagjegyek a párjukból a horoszkóp szerint… (iStock)

A Mérlegnek nagyon fontosak a barátai

A partik, a társasági élet egyik központi alakja, a Mérleg egyszerűen odavan a barátokért. A szerelem mámorában hajlamos romantikussá és álmodozóvá válni, ám ekkor is szüksége van a baráti beszélgetésekre is. Ha párja nem rajong a baráti köréért, vagy soha nem lehet elvonszolni szórakozni, a Mérleg kiszeret belőle, s inkább más partnert keres.

A Skorpió olyan társra vágyik, aki feltüzeli

A Skorpió heves, szenvedélyes, és komolyan veszi a párkapcsolatot. Nem nyílik meg egykönnyen, ám ha ez bekövetkezik, biztosan nem viccel a párja érzéseivel. Ha azon kapja magát, hogy a szerelmének korántsem olyan fontos a párkapcsolat, mint neki, s az érzelmi intenzitásuk is eltérő, véget ér a rajongása, és inkább szakít a párjával.

A Nyilasnak kell a szabadság a párkapcsolatban is

A Nyilas valójában a csillagjegyek felfedezője… Erősen ragaszkodik a saját dolgaihoz, a saját idejéhez, s bár nincs ellenére a párkapcsolat, nem tudja elviselni, ha korlátozni akarják a függetlenségét, a szabadságát. Menekül a kötelességek elől, s inkább szakít a párjával, semhogy megfulladjon a kapcsolatban.

A Baknak céltudatos társ kell

Az ambiciózus Bak mindig a végső győzelemre koncentrál. Tudja, mit akar az életben elérni, s azért mindent meg is tesz. Ha úgy látja, párjának nincs semmilyen célkitűzése, vagy a kisujját sem mozdítja, hogy álmait megvalósítsa, nagyon könnyen kiszeret belőle. Ilyen esetben a párkapcsolatának nincs jövője.

A Vízöntő nem tud megnyílni

Nem arról van szó, hogy a Vízöntő kiszeretne a párjából, inkább arról, hogy komoly nehézséget okoz neki, hogy egyáltalán megnyíljon neki érzelmileg. Független, a formalitásokra legyintő csillagjegy, akinek időbe telik, mire közel enged magához bárkit is, s nem könnyen hozza a párja tudomására, hogy mit is érez iránta.

A Halak nem érzi a támogatást a párkapcsolatban

Az álmodozó Halak ösztönös és kreatív. Olyan társra vágyik, akivel közösen alkothat, s mindig számíthat rá. Ha nem érzi, hogy párja érzelmileg mellette áll és támogatja őt, akkor nagy valószínűséggel a párkapcsolat lezárása mellett fog dönteni.

(via elite daily)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top