Horoszkóp

Ezzel a csillagjeggyel jobb, ha nem kezdesz

Ezzel a csillagjeggyel jobb, ha nem kezdesz. Talán nagyon sok energiabefektetéssel működhet a párkapcsolatotok, de lehet, túlzottan is nagy árat kellene fizetned érte. Mellette igazán sosem lehetsz boldog, még a nagy szerelem ellenére sem. Legalábbis a horoszkóp szerint...

A mai rohanó világban egyre nagyobb teret kapnak az internetes társkeresők. Bár egyes elvárások alapján szelektálni lehet a lehetséges jelölteket, nagyon sok időt és energiát spórolhatsz, ha már az első randevú előtt előtt szemügyre veszed a másik fél horoszkópját. S ha nem illik a képbe, érdemes valaki mással próbálkoznod. Lássuk, mely csillagjegyre felesleges pazarolni az idődet.

Kos – Rák

A jókedvű és nyugtalan Kosnak alapjában optimista kisugárzású társra van szüksége, aki képes vele lépést tartani. A Rák pedig korántsem ilyen típus. Érzékeny csillagjegy, aki biztonságra és kiszámíthatóságra vágyik, nem beszélve arról, hogy könnyen megbántódik. A Kosnak pedig az érzelmi játszmákhoz nincs elég türelme.

Bika – Nyilas

A Bika és a Nyilas teljesen különböző dologra vágynak az életben, beleértve a párkapcsolatot is, ami komoly ellentétet kelt közöttük. A Bika melegszívű és megbízható partnert keres, akivel élvezni tudja a stabil és biztonságos családi hátteret. A nyughatatlan Nyilas ugyanakkor kalandokról ábrándozik, s nem hagyja, hogy bármi és persze bárki is visszatartsa.

Ikrek – Skorpió

Az Ikrek imádja, amikor óriási a nyüzsgés körülötte. Ugyanakkor a kíváncsiságát a Skorpiót övező titokzatosság és szenvedély is nagyon erősen felébreszti. A kezdeti csábítás azonban hamar véget ér, s előáll az a helyzet, amikor már ki nem állhatják egymást. Az érzelmes Skorpió birtoklási vágyából az Ikrek ugyanis egyáltalán nem kér.

Rák – Vízöntő

A Rák csak akkor tud megnyílni partnerének, ha biztonságban érzi magát mellette. Olyan társ illik hozzá, aki közvetlen és érzelmileg ragaszkodó. A Vízöntő nem ez a típus, amellett, hogy csöppet sem érzelmes, a szerelemben szinte irtózik a szokványos sablonoktól. A Rák nem kapja meg a vágyott biztonságot, s a Vízöntő nyíltsága és nyersesége is nehéz perceket okoz neki.

Oroszlán – Kos

Hacsak nem harcba készül az Oroszlán, úgy nem árt távol tartania magát a Kostól. Párkapcsolatában csakis ő csilloghat, amit egyáltalán nem néz jó szemmel a Kos, hiszen a kapcsolatban ő is domináns pozícióra vágyik. Ők aztán jócskán előhozzák egymásból a versenyszellemet, ami aztán gyakran vérre menő viszályt szíthat. És persze egyikük se tud veszíteni…

Szűz – Rák

A maximalista Szűz jegyet csupa jó szándék vezeti, amikor építő kritikával illeti a párját. Vannak, akik méltányolják a visszajelzést, ami mindkettőjükre pozitívan hathat. A hiperérzékeny Rák ugyanakkor minden megjegyzést katasztrófaként él meg, s ahelyett, hogy felismerné az abban rejlő lelkesítést, személyes támadásként fogja fel.

Ezzel a csillagjeggyel jobb, ha nem kezdesz… (iStock)

Mérleg – Szűz

Első látásra úgy tűnhet, a Mérleg és a Szűz remekül kijön egymással, hiszen mindketten az igazság élharcosai. A Mérlegnek ez a harmónia megteremtésében, a pártatlanságra való törekvésben ölt testet, míg a Szűz arra koncentrál, ami „helyes”, függetlenül attól, hogy ez problémát okoz-e, vagy sem. Ha a Szűz eldönt valamit, ahhoz foggal-körömmel ragaszkodik, s a rugalmatlansága komoly ellentéthez vezet a Mérleggel.

Skorpió – Mérleg

A párkapcsolatban a Skorpió legrosszabb tulajdonsága a féltékeny természete. Egy olyan társ mellett, aki szorgalmas és szavahihető, aligha jön elő ez a probléma. Ám a Mérleg mellett, aki sportot űz a flörtölésből, s imádja a társasági életet, nem mellesleg feltűnően gyönyörű, a féltékenységi jelenetek mindennaposak. Nem is tart sokáig ez a kapcsolat.

Nyilas – Bak

A Nyilas ki nem állhatja azt a kapcsolatot, ahol úgy érzi, megfullad. Szüksége van a szabadságra, és hogy időnként egymagában legyen, ám a hagyománytisztelő és konzervatív Bak mellett szinte börtönben érezheti magát. A Nyilas és a Bak esetében ugyanakkor éppen ezek az ellentétek nagyszerű barátság alapját képezik. Esetükben a szerelem helyett érdemes a barátságot választani.

Bak – Ikrek

A Bak módszeres, hagyománytisztelő, célorientált és földhözragadt csillagjegy. Az Ikrek vele szemben az ösztöneire hallgat, s elég egy lágy fuvallat, hogy irányt váltson. Nos, tényleg nem sok közös vonás található bennük. Nem arról van szó, hogy egyfolytában veszekednének, csupán nem igazán tartják izgalmasnak a másikat. Munkatársakként remekül kijönnek, ám a kettejük közötti románc már az előtt kudarcot vall, hogy elkezdődne.

Vízöntő – Bika

A Vízöntő ragaszkodik a saját dolgaihoz, amiket a maga módján, a saját iramában végezne. Büszke páratlan jellemvonásaira, egyéniségére. A Bika ugyanakkor meleg otthonra, valódi családi tűzhelyre és kiszámíthatóságra vágyik, s nem érti, hogy a Vízöntőnek ezek az értékek mégis miért nem fontosak… Nem is jönnek ki egymással.

Halak – Vízöntő

A Halak rendkívül érzékeny, romantikus alkat. Számára a párkapcsolat lovagkori regénnyel és a „boldogan éltek, míg meg nem haltak” befejezéssel ér fel. A Vízöntő szerint mindez egyszerűen nevetséges. Véleménye szerint jóval komolyabb problémák vannak a világban, mint amiről a Halak ábrándozik. Nem arról van szó, hogy képtelenek egymást elviselni, csak nem valószínű, hogy az a bizonyos szikra fellobbanhat közöttük.

(via elite daily)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top