Horoszkóp

Ezek a csillagjegyek nem békülnek az exekkel

Vannak, akik számtalan újabb esélyt hajlandók adni akár a szakítást követően, mások meg talán akkor sem melegítenék fel újra a káposztát, ha fizetnének nekik érte. Vajon te is az utóbbi csillagjegyek közé tartozol? Kiderül a horoszkópból.

1. Bak

szakítás exbarát békülés horoszkóp bak csillagjegyA Bak híres arról, hogy mindent a praktikum és a hatékonyság igájába hajt. Ezért neki biztosan eszébe sem jutna valaki olyanra pazarolni az idejét, aki előzetesen már leszerepelt előtte. Ráadásul ő kifejezetten a stabilitás, a biztonság, a megszokások híve, amiből az exszerelem könnyen kibillenthetné. Ezt pedig nem engedi meg magának.

2. Kos

szakítás exbarát békülés horoszkóp kos csillagjegyA Kosnak egyáltalán nem kenyere a megbocsátás. Ha valakivel konfliktusba kerül, azt halálosan komolyan veszi, és még ha el is párolog a dühe, akkor is úgy véli, egy életre végzett az illetővel. Ő akkor sem ad újabb esélyt, ha még érzi a lelkében a vonzalmat, mereven kitart az elve mellett, az exek nála tabutémák.

szakítás exbarát békülés horoszkóp csillagjegyek

Ezek a csillagjegyek nem békülnek (iStock)

3. Oroszlán

szakítás exbarát békülés horoszkóp oroszlán csillagjegyMindegy, miért szakított párja az Oroszlánnal, büszkesége olyan nagy, hogy a döntés nagyon mély nyomot hagyott az egóján. Ezért viselkedik hűvösen és távolságtartóan az exeivel. Ez azonban csak a felszín, a valódi ok, amiért sosem jönne össze egyetlen exszerelmével sem, mert retteg, hogy újra átejtik, ismét fájdalom érheti.

4. Skorpió

szakítás exbarát békülés horoszkóp skorpió csillagjegyA Skorpió nem azért szeretné örökre elfelejteni az exeit, mert annyira haragszik rájuk, még ha a legtöbbször ez pontosan így is tűnik. Valójában magában keresi a hibát, és inkább tiszta lappal szeretne új kapcsolatba kezdeni, mint olyan partnerrel kockáztatni, akiről úgy érzi, sosem lenne képes maximálisan megbízni benne.

elitedaily

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top