Horoszkóp

Ezek a csillagjegyek a legveszélyesebb exek

A csillagjegyek szakítás után sem ugyanúgy viselkednek. Akadnak közöttük, akik a válást követően többé hallani sem akarnak expárjukról, mások szívesen ápolgatják a kapcsolatot továbbra is, megint mások durván bosszút állnak. Vajon mely csillagjegyek a legveszélyesebb exek? A horoszkóp elárulja őket. Te is köztük vagy?

Az Oroszlán a legbosszantóbb

oroszlán horoszkóp szakításAz Oroszlán nagyon büszke, így sosem ismerné be, hogy szakított vele a párja. Úgy tesz, mintha egyedül és csakis ő mondta volna ki az utolsó szót, miközben szenved, és nagyon rosszul viseli a szakítást. A korábbi szeretete gyűlöletbe vált, még csak egyetlen szobában sem akar maradni többé az exével. Úgy tesz, mintha nem érdekelné, mintha továbblépett volna, közben a sebeit nyalogatja. Titkon abban reménykedik, párja a bocsánatáért esedezik, és visszatér hozzá. Amikor rádöbben, hogy ez biztosan nem történik meg, álláspontot vált. Exe új szerelmét provokálja, flörtöl, folyton magára vonja a figyelmet, valójában nagyon bosszantóan viselkedik. A hiúságnak talán jól esik, hogy fájdalmat és bosszúságot okozhatott.

A Skorpió szenved

skorpió horoszkóp szakításA Skorpió az egyik legérzelmesebb csillagjegy valamennyi közül. Féktelen, szenvedélyes, és meglehetősen türelmetlen. Az is igaz, szerelméhez mindenkor hűséges, kitartó, és nagyon mélyen érez. Pontosan ezért viseli rendkívül rosszul a szakítást. A fájdalomba bizony szinte belepusztul. A válást követően igazi ellenséggé válik. Bármennyire is szerette a párját, képtelen többé pozitív érzésekkel gondolni rá. Csak a fájdalmat érzi, amit az neki okozott. Durva pletykákat híresztel az exéről csupán azért, hogy bántsa, hogy rossz hírét keltse, hogy neki se legyen jobb. Addig nem nyugszik, amíg nem bizonyosodik meg róla, hogy exe legalább úgy szenved, mint ő. A bosszú nála sosem marad el, szerethető természete ördögire fordul.

A Bak a leghűvösebb

horoszkóp bak szakításA Bak, amikor szerelmes, a kapcsolatot véresen komolyan gondolja. Az is igaz, soha nem mondaná ki, hogy szeretlek, ennek ellenére az érzései nagyon mélyek és tartósak. Hűvös és visszafogott csillagjegy, a szakítás tényét pontosan ilyen hűvösen veszi tudomásul. Nem drámázik, nem rendez jelenetet, pedig valójában a történtek nagyon megviselik. Kívülről úgy tűnik, könnyedén túllép a kapcsolaton, aztán csak később mutatja ki, mennyire tombol belül. Ha nyilvános helyen összefut az exével, sosem áll le vele bájos és kedves csevegésre. Éppen ellenkezőleg, látványosan és igencsak ellenségesen viszonyul hozzá. Minden benne lévő dühét és feszültségét rázúdítja, olyasmit is kimond, amit talán később, higgadtan és józanul már szíve szerint visszaszívna.

(via your tango)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top