Horoszkóp

Ez a 4 csillagjegy a legrémesebb expasi

Szakítani senkinek sem könnyű. Valójában a kezdeményező félnek sem, annak pedig főként nehéz ez az időszak, akit elhagynak. Ezek a csillagjegyek különösen rosszul viselik a szakítást, rémesen viselkednek, nagyon nehezen lépnek túl a sérelmeken. Vajon a te expasid is köztük van? A horoszkópból mindent megtudhatsz.

A Vízöntő expasi mélyen hallgat

vízöntő ex-pasi horoszkópA Vízöntő nagyon befelé forduló típus. Az érzelmeit illetően mindenképpen. Szórakoztatónak, nyitottnak, kedvesnek tűnik, de mindez inkább csak a felszín, a lelkét nagyon mélyen elrejti. Sosem mondja és nem is mutatja meg, hogyan érez. Talán épp ez a tulajdonsága vezetett a szakításhoz is, hogy sosem érezted, valóban a tiéd lenne. A kapcsolat elején a viselkedése még természetesnek tűnhetett, viszont az idő múlásával sem lett több, igaz, vélhetően kevesebb sem. Rá a bókok sem jellemzők, sőt kifejezetten ügyetlen benne, ahogyan abban is, hogy színleljen vagy mondjon bármit a szakításkor. Mintha csak hűvösen tudomásul venné az egészet. Inkább téged bánt a szitu, mert úgy érzed, csupán fölöslegesen fecsérelted rá az idődet.

A Bika expasi nem enged

bika ex-pasi horoszkópA Bika olyan típus, aki nagyon erősen ragaszkodik a dolgaihoz. Nagyon nehezen enged el nem csak tárgyakat, embereket is. A testi örömök az élete talán legfontosabb részét jelentik. A finom ételek mellett az érintések, a szex a jó közérzetéhez is alapvetően fontosak. Nem tud lemondani a kényeztetésről, minden porcikádat magának akarja. Ez a túlzott ragaszkodás és birtoklási vágy vezethet a szakításhoz. Minél jobban akar, vélhetően te annál jobban távolodnál tőle. A szakítást nagyon nehezen viseli, persze annál sokkal makacsabb és önfejűbb csillagjegy, hogy beismerje, mennyire szenved. Pedig belül forr és dühöng, a szíve is megtörhet, és megbocsátani sem fog neked.

A Szűz mindent jobban tud

szűz ex-pasi horoszkópA Szűz gondolkodó, analizáló, elemezgető típus. Hajlamos túlgondolni, túlbonyolítani még a legegyszerűbb dolgokat is. Nem is említve legrémesebb tulajdonságát, az időnként igencsak fájdalmas kritikát. Neki semmi sem elég jó, mindenben talál valami kivetni valót, lehetetlen az elképzeléseinek megfelelni. Nem is érdemes túlzottan sok energiát fektetni mindebbe, mert valójában ő saját magával sincs kibékülve. Könnyen lehet, azzal bosszant a leginkább, amikor a szeretkezéseteket boncolgatja. Nem tudsz megfelelni neki, bármit és bárhogyan tégy, képtelenség a kedvére tenni. Nem véletlen, hogy inkább szakítasz vele. A fájdalmat természetesen gúnyos kritikával leplezi.

A Halak magának való

halak ex-pasi horoszkópA Halak nagyon érzékeny csillagjegy, és valójában eléggé magának való is. Nagyon tud szeretni, nagyon érzelmes és figyelmes, nem mellesleg rendkívül vonzó típus. Eleinte úgy érezheted, ezzel a férfivel megütötted a főnyereményt. Aztán ahogy foszlik szét a rózsaszínű köd, ismered fel, hogy az ágyban inkább csak magára gondol, nem igazán foglalkoztatja, te mit és hogyan érzel. Igazi ásznak gondolja magát, ám a teljesítménye már nem mindenkor igazolja ezt. Nem véletlen, ha egy idő után megelégeled a viselkedését és megunod a folyamatos alkalmazkodást. A szakítást ő sem viseli könnyedén, többnyire belemélyed az érzelmi mocsarába, vagy gyorsan valaki más mellett vigasztalódik.

(via her way)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top