Horoszkóp

Ez a 4 csillagjegy képtelen veszíteni a párkapcsolatban

Ezek a csillagjegyek képtelenek veszíteni a párkapcsolatukban. Belőlük a szerelmi csalódás a lehető legrosszabbat hozza ki. Vajon kik ők, és miért viseli meg őket a szakítás ennyire? A horoszkópból megtudhatod a választ.

Valójában mindenkit megvisel a szakítás. Ezek a csillagjegyek ugyanakkor nem csupán szomorúságot, csalódottságot éreznek, amikor párjuk elhagyja őket. Mérhetetlen düh és fájdalom önti el a szívüket, és mintha megszűnne létezni az addig nagyon is szerethető oldaluk. Személyiségük sötétebb oldalát villantják fel, mert képtelenek a veszteséget elviselni, tolerálni párjuk döntését.

1. A Kos nem tud veszíteni

A Kos szenvedélyesen versenyez mind a munkájában, mind a magánéletében. Hihetetlenül ambiciózus, tele van energiával, lelkesedéssel, ő az, aki mindenkor a győzelemre törekszik. Éppen ezért is viseli annyira rosszul a vereséget. Képtelen veszíteni, képtelen elfogadni a gondolatot is, hogy alulmaradhat. Már pedig, ha párja mondja ki a végső szót, az számára egyenlő a teljes megsemmisüléssel és kudarccal.

Ezek a csillagjegyek képtelenek veszíteni a párkapcsolatban (iStock)

2. A Bak képtelen kezelni a szakítást

A Bak nagyon sokat vár önmagától, magasra helyezi a lécet. A Koshoz hasonlóan ő is győzelemre, sikerre született. Így, amikor vesztesnek, legyőzöttnek érzi magát, képtelen a helyzetet elfogadni, kifordul önmagából, elveszti a kontrollt az érzelmei fölött. Őrjöng, kiborul, senki nem képes megnyugtatni, megvigasztalni őt. Mindenkor a legjobb szeretne lenni, így a munkájában és a párkapcsolatában is. Céltudatos, nem ismer lehetetlent, a kudarcot már csak ezért sem ismeri el, még maga előtt sem.

3. Az Oroszlán nem veszíthet a párkapcsolatában

Az Oroszlán úgy gondolja, neki az életben mindenből a legjobb jár. Imádja, amikor az elképzelése szerint történnek az események, amikor valójában mindenki úgy táncol, ahogy ő fütyül. Ő is győztestípus, hiszen ő a király, a királynő, akit nem lehet csak úgy legyőzni. A legbüszkébb csillagjegyként képtelen elviselni a fájdalmat, a megaláztatást, a veszteséget. A párkapcsolatnak szerinte akkor lesz vége, amikor ő mondja ki az utolsó szót.

4. A Rák belehal a szakításba

A Rák a legérzelmesebb csillagjegy. Az Oroszlánhoz hasonlóan ő is hajlamos mindent a szívére venni. Imádni való és kedves lényével könnyen elvarázsolja a környezetét. Számára a párkapcsolat, a szerelem mindenek fölötti. Mélyen hisz a valódi érzelmekben, ezért valójában a lelke törik darabokra, amikor szakít vele a párja. A fájdalmat képtelen feldolgozni, teljesen összezavarodik, ő sem képes elfogadni a szakítás, a veszteség tényét.

(via RelRules)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top