Horoszkóp

Ez a 4 csillagjegy a legbüszkébb

Ezeket a csillagjegyeket leginkább a büszkeségük akadályozza, hogy valóban őszinték lehessenek másokkal és persze magukkal szemben is. Sosem ismernék el ugyanis a hibáikat, sosem látnák be, ha valamit rosszul tettek, inkább falat emelnek maguk köré, melyet aztán szinte lehetetlen lebontaniuk a többieknek. Te is köztük vagy? A horoszkóp elárulja a választ.

Az Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Ez a 4 csillagjegy a legbüszkébbSenki sem büszkébb az Oroszlánnál, aki valójában mindenre büszke: amit elért, ahogy kinéz és egyáltalán, amilyen ember úgy egészében. Hihetetlenül magasak az elvárásai arra vonatkozóan, hogyan kellene szerinte a többieknek viselkedniük vele. Ha valaki nem értékeli a munkáját vagy kritizálja őt, sosem nem fogja magát megszerettetni az Oroszlánnal. Ő az, aki sosem ismerné be, ha hibázott, hiszen ez az, amit a büszkesége sosem engedne meg. Nem akar gyengének tűnni mások szemében, vagy azt mutatni, hogy esetleg nem tudja, mit tesz éppen. Mindenki hibázik olykor, ő is. Ha félre tudná tenni csak egy kicsit a büszkeségét, és beismerné a kudarcait, nagyon sokat tanulhatna azokból.

A Bak (december 22. – január 19.)

büszke csillagjegyek bak horoszkópA Bak nagyon büszke a munkájára és úgy egészében arra, ahogyan menedzseli az életét. Nagyon szorgalmas és kitartó típus, de a büszkesége néha gátolja, hogy például segítséget kérjen. Pedig az útmutatás vagy segítség kérése nem jelenti azt, hogy attól valaki kevésbé sikeres vagy tehetséges lenne, csupán annyit, hogy kellően bölcs ahhoz, hogy kikérje mások véleményét, ötleteket, inspirációt kapjon a továbblépéshez. A megvalósítás továbbra is rajta múlik, ugyanakkor a többiek segítségével gyorsabban találhatna rá a megoldásra, mint ha egyedül kezelné a problémát. Ő is büszkébb annál, hogy beismerje, nem mindig tudja, mit és hogyan kéne tennie.

A Kos (március 21. – április 19.)

büszke csillagjegyek kos horoszkópA Kos erős, merész és persze rendkívül büszke. Úgy véli, nagyobb kockázatokkal nagyobb jutalom is jár, amit másoknak is szeretne megmutatni. Nem is fáj neki jobban semmi, mint amikor valaki megkérdőjelezi a szakértelmét, a tekintélyét. Előfordul, hogy előre tudja, a döntése, a választása valójában csöppet sem kedvező a számára, mégsem fogadja el a többiek ötleteit, javaslatait, inkább megy a saját feje után. Időnként a vesztébe rohan, de képtelen veszíteni. Szívesen gondolja magáról, hogy ő mindent és mindenkinél jobban tud, neki nincs szüksége a többiek segítségére, mert az ösztönei úgyis mindenkor a siker felé irányítják. Néha bejön, néha nem.

Skorpió (október 23. – november 21.)

Ez a 4 csillagjegy a legbüszkébbA Skorpió a többiekhez hasonlóan ugyancsak rendkívül büszke csillagjegy, ami akkor válik nyilvánvalóvá, amikor valaki megpróbálja megtéveszteni őt vagy lóvá szeretné tenni. Könnyen átlát a szitán, szint lehetetlenség őt becsapni. A legnehezebb számára mégis beismerni, hogy a párkapcsolata kudarcot vallott. A lehető leghosszabb ideig tagadja, hogy tönkrement a kapcsolata, a legvégsőkig úgy tesz, mintha minden tökéletesen működne, hiszen ő mindent megtett a boldogságért. Képes évekig boldogtalan kapcsolatban élni, csak fenntarthassa kifelé a látszatot. Mindenkinek fájdalmas élmény szembenézni a szakítással, neki is meg kéne érteni, valójában semmi szégyellnivaló nincs ebben…

büszke csillagjegyek horoszkóp

Ezek a csillagjegyek sokkal büszkébbek annál, hogy beismerjék a hibáikat (Thinkstockphotos)

Your Tango Kiemelt kép: Thinkstockphotos

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top