Horoszkóp

Ez a 4 csillagjegy nem vállal felelősséget

Ez a négy csillagjegy nem sok mindenben hasonlít egymásra. Abban ugyanakkor mindenképpen, hogy egyikőjük sem szeret felelősséget vállalni. Inkább nem kérnek a párkapcsolatból, mert jól elvannak magukban is, így viszont rajtuk sem kérnek számon semmit. Melyik ez a négy csillagjegy? Íme, a részletek.

A Nyilas mindig a következő lehetőségen gondolkodik

A Nyilas épp csak belekezdett egy tartósnak tűnő párkapcsolatba, de máris azon gondolkodik, vajon mi lesz azután. Alapvetően is rendkívül kíváncsi természet, aki nem szeretne lemaradni az izgalmakról, a kalandról. Horoszkópja szerint a Nyilas retteg a felelősségvállalástól, az elköteleződéstől, mert azt gondolja, ha leköti magát egyetlen partner mellé, párja egy idő után borzasztóan unalmassá válik. A kapcsolatból elpárolog minden izgalom, csak a monoton hétköznapok maradnak. Az biztos, a Nyilas független és szabad lélek, aki szinte mindig úton van, mindig újabb és újabb dolgok felfedezésére vágyik. Hosszú időnek kell eltelnie ahhoz, hogy úgy döntsön, kitart a párja mellett.

Az Oroszlán ragaszkodik a függetlenségéhez

A független és merész Oroszlán mégsem annyira bátor, mint azt kifelé mutatja. A felelősségvállalástól ő legalább annyira fél, mint a Nyilas. Persze, sosem ismerné be, hiszen annál sokkal büszkébb. Az Oroszlán attól tart ugyanis, hogy a hosszú és tartós párkapcsolat sokkal több energiát kíván tőle, mint amennyit ő kaphat. Ő vezetőnek született, és csak olyasvalakivel hajlandó randevúzni, aki értékeli és elfogadja szabadságát, önállóságát. Az Oroszlán hűséges párjához, viszont óvja a szívét, mert szerinte a nagy szerelem inkább kockázatot jelent. Szeret kockáztatni, az igaz, de nem az érzelmekben.

Ezek a csillagjegyek nem vállalnak felelősséget

Az Ikrek könnyed és szabad

Az Ikrek leginkább arról ismert, hogy szeret flörtölni, beszélgetni. Imádja a társaságot, nagyon szerethető és népszerű típus. Könnyen ismerkedik, könnyen teremt kapcsolatokat, mégsem ugrik fejest a szerelembe. Hosszasan vizsgálja azt a lehetséges partnert, aki megfelelhet az elvárásainak. Nem könnyű megfelelni neki, mert igencsak magasra helyezi a lécet. Az is előfordul, hogy észből dönt, logikusan felvázolja – vagy inkább önmagát győzi meg –, miért is épp arra a társra esett a választása. A szabadságára, az önállóságára azt követően is szüksége van, hogy elkötelezte magát. És ha nem muszáj, az Ikrek felelősséget még ekkor sem vállal.

A Halak vágyik a szerelemre

A Halak érzelmes és nagyon érzékeny típus. Kedveli a társaságot, szívesen ismerkedik különböző típusú emberekkel. Álmodozó és igen élénk a fantáziája, bohém, igazi művész lélek. Bármilyen meglepő, de a Halak is a szabadság híve, aki ha vágyik is a hosszú és tartós kapcsolatra, mégis inkább egyik szerelemből a másikba esik. Félti a lelkét, félti az érzéseit, és persze ő is fél az elköteleződéstől. A kínálkozó lehetőségeket, amelyekből bőven akad, sosem hagyja elúszni. Így csak nagyon hosszú idő után fedezi fel a monogám párkapcsolat szépségeit, már ha egyáltalán eljut idáig. Viszont addig is gondtalanul a felhők között járhat.

(via though catalog)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top