Horoszkóp

Ellenállhatatlan az Oroszlán, amikor lángol a szerelemtől

Talán nem is létezik másik csillagjegy, akiben annyi szeretet lenne, mint az Oroszlánban. Legyen nő vagy férfi, az Oroszlán lángol a szerelemtől, s ilyenkor mindent megad a párjának, csak boldognak láthassa. Mi mindent érdemes még tudni róla? A horoszkópból kiderülnek a jellemvonások.

Az Oroszlán szerelme – legyen ő férfi vagy nő – valószínűleg semmilyen korábbi tapasztalathoz sem hasonlítható. Mágikus tehetsége van a drámai viselkedéshez, nem mellesleg hihetetlenül romantikus és nagyvonalú.

A szerelmes Oroszlán mindent megad a párjának

Az Oroszlán alapvetően is nagylelkű a szeretteivel. De amikor lángol benne a szerelem, ajándékok tömegével halmozza el a párját. S ezek többnyire drága, egzotikus és nehezen megszerezhető ajándéktárgyak, általában olyan dolgok, amelyeket viselni kell. Neki rendkívül fontos az elismerés, hogy értékeled mindazt, amit érted tesz, ezért bármilyen ajándékkal is lep meg, mutasd ki a örömödet, a háládat iránta. Óriási csalódást okozol neki, ha úgy látja, nem fogadod lelkesedéssel a meglepetést. Az Oroszlán imád adni, de még jobban szereti látni a boldogságodat.

Ellenállhatatlan az Oroszlán, amikor igazán szerelmes (iStock)

Az Oroszlán nagyszerű szerető

Az Oroszlán számára a szerelem és a párkapcsolat mindenek fölött áll. Amikor fülig szerelmes, te vagy a legfontosabb az életében. Amikor egyensúlyban van a lelke, ő az ideális szerető. Nagyon ért hozzá, hogyan tegye feledhetetlenné és igazán varázslatossá a szerelmi együttléteket. Stílusosan szeret, mindenféle gátlás nélkül, és természeténél fogva nagyon hűséges típus. Férfiként és nőként is az örökké tartó szerelem ideája él a lelkében. Ha valóban szeret, hegyeket mozgat meg érted, ha nem igazán mélyek az érzelmei, inkább csak kihasznál téged.

Az Oroszlán férfi és nő is valójában féltékeny macska, nem tűri, hogy bárki is szemet vessen a szerelmére. Nagyon durva és ellenséges a viselkedése, amikor el kell távolítani a riválisokat a szerelme közeléből. Bizonyos szempontból versenynek tekinti ezeket az „összecsapásokat”, és valójában nagyon is élvezi a küzdelmet, persze leginkább akkor, ha biztos a győzelemben, a sikerben. Az árulást, a megcsalást, a hazugságot képtelen elviselni, ennél mélyebb sebet nem is ejthetnél a szívén. Ha véletlenül melletted marad ezt követően is, sosem felejti el neked.

Az Oroszlán király és királynő a szerelemben

Az Oroszlán persze nem csupán hűséget, feltétel nélküli szerelmet vár tőled, hanem azt is, hogy királyként vagy királynőként bánj vele. Ez az elvárása azonban kétélű kard. Egyrészt ő tényleg annyira szeretni való tud lenni, hogy magadtól is megadod neki a királyi bánásmódot, másrészt viszont hosszabb távon meglehetősen bosszantó lehet, hogy igencsak eltérő mércével méri önmagát és a többieket.

Az Oroszlán harcol a szerelméért, óvja és védi. Gondoskodó is lehet a párkapcsolatban, sőt áldozatokra is képes a szerelméért. Ha úgy dönt, feladja önmagát, az álmait érted, nem sajnálkozik emiatt, és nem is vágja később az arcodba. Az is biztos, hogy az Oroszlán szerelme és házassága kifejezetten izgalmas és érdekes, viszont egyszerűnek finoma szólva sem mondható. Nagyon temperamentumos csillagjegy, aki nem tűr ellentmondást, és hajlamos lehet leuralni a párját. Ő mindent akar: szerelmet, sikert, boldogságot, pompát, hírnevet.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top