nlc.hu
Horoszkóp

Férfiak, akik igazi királynőként bánnak párjukkal

Meg van írva a csillagokban: az ilyen jegyű férfiak igazi királynőként bánnak párjukkal

Egy jó kapcsolatban egyrangú felek vannak, de azért az extra figyelem és szeretet jól esik.

Jó, ha egy párkapcsolatban egyenlőek a felek, de emellett természetes, ha olyan társra vágyunk, aki úgy bánik velünk, mintha mi lennénk a legfontosabb ember a világon, akitől kellő szeretet kapunk, és aki – természetesen velünk együtt – kellő erőfeszítést tesz, ahhoz, hogy a kapcsolat működjön. Az asztrológia segíthet abban, hogy megtaláljuk azt, aki valószínűleg megadhatja ezt nekünk. 

Halak (február 20.–március 20.)

Szenvedélyesen szeretnek, és soha nem mulasztják el, hogy királynőként bánjanak a párjukkal, hajlamosak mindennel elhalmozni apró figyelmességekkel, ajándékokkal, virágokkal, csokoládéval és minden mással, amit szeretnek. A Halak olyan szerelemre törekednek, amely amellett, hogy csodálatos, az örökkévalóságnak szól.  Talán emiatt van, hogy nagyon megválogatják, hogy kihez kötődnek, de ha elkötelezik magukat valaki mellett, igyekeznek mindent megadni a másik félnek. 

Férfi virágcsokorral lepi meg barátnőjét

Fotó: Pexels

Bika (április 21.–május 21.)

Ha lehet így fogalmazni, akkor ők bizony nehézsúlyú romantikusok, a szenvedélyesség fontos személyiségjegyük. Egy Bika férfi olyan ember, aki bármit megtesz a szerelméért, odafigyel arra, hogy a másik úgy érezze szeretik, gondoskodnak róla. A Bikák emellett hűségükről is ismertek, akik képesek tiszta, teljes szívvel szeretni. 

Rák (június 22.–július 22.)

Érzékenyek, érzelmesek, és tudják, hogy gyengédség kell ahhoz, hogy valaki úgy érezze, igazán szeretik. Számukra a legfőbb prioritás a partnerükkel való kapcsolatuk, és emiatt nemcsak arra ügyelnek, hogy mindig tekintettel legyenek párjuk érzéseire, de igyekeznek, hogy a másik fél úgy érezze, ő a legkülönlegesebb.

Bak (december 22.–január 20.)

Büszkén vállalják fel kapcsolatukat, partnerüket, akiket nem csak szeretetükkel halmoznak el, nagyon figyelmesek és gondoskodóak. És ez nem minden, a Bakok hűségesek maradnak a párjukhoz, ha egyszer elkötelezik magukat valaki mellett, akkor bármi történjék is, mellette maradnak, mert tudják, hogy milyen értékes is az, ha valakivel sikerült ilyen kapcsolatot kialakítani. 

Fiatal pár a réten sétál

Fotó: Pexels

(via)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top