nlc.hu
Horoszkóp

Ikrek és a Szűz párkapcsolata

Erre számíthat az Ikrek és a Szűz egy párkapcsolatban

Ismerjük meg közelebbről az Ikrek és a Szűz csillagjegyet! Vajon mi várhat rájuk egy párkapcsolatban? Most kiderül!

Az Ikrek és a Szűz is erős csillagjegy, sok hasonlósággal és különbséggel. Máris kielemezzük, hogy ezek vajon kedveznek-e kettőjük szerelmének, párkapcsolatának.

Az Ikrek alaptermészete

Az Ikrek a levegő elem szülötte. Nem takarékoskodik, nem ragaszkodik a meglévőhöz, nem tapad a röghöz vagy az anyaghoz. Viszi őt a lendület, vonzza a tudás- és tapasztalásvágy. Lételeme a kommunikáció, a kapcsolatteremtés és a kapcsolódás. Mindig az új és a meglepő dolgokat keresi, de nem hatol a mélységekbe, nem törekszik a dolgok lényegének feltárására. Elég számára, ha csak a fő üzenet eljut hozzá és azt továbbadhatja.

Ikrek csillagjegy

Az Ikrek laza és könnyed

Az Ikrek nem az érzelmek embere. Játékos, szenvedélyes szerető, testvér, jó barát és szellemi társ egyszerre, de a párkapcsolatban sem mélyed el igazán. A kapcsolat elején heves és nagyon figyelmes, sőt hajlamos arra is, hogy eljátssza azt a szerepet, amiről úgy érzi, hogy a partnerének szüksége van rá. De, ha beleun a játékba, könnyen továbbáll.

A Szűz alaptermészete

A Szűz jegy a föld elem szülötte. Fókusza az anyagi, földi dolgokon van, a gyűjtés és a meglévőkről való gondoskodás kiemelten fontos számára. Takarékoskodó, így tudja beosztani az erejét és a pénzét egyaránt. Óvatos és elővigyázatos, ezek mellett pedig gondos, szorgos, motivált és figyelmes. A dolgok mélyebb természetének megismerésére törekszik. Kutat, tapasztal és a megismerteket rendszerbe foglalja, hogy könnyebben áttekinthesse.

Szűz csillagjegy

A Szűz pedáns és mélyreható

A Szűz a szerelemben is könnyen lehet hűvös és tartózkodó. Érdekli a szenvedély és a szexualitás, de tart is tőle, mert ez ismeretlen és bizonytalan terep a számára, ezért nehezen veti bele magát a szerelembe. Hűséges, segítőkész és megbízható. A Szűzhöz olyan társ illik, aki magabiztos, aki mellett biztonságban érezheti magát.

 Az Ikrek és a Szűz párkapcsolata

A fentebb felsoroltak alapján jól látszik, hogy a két jegy nem éppen a legösszeillőbb páros. Ami közös bennük, az az, hogy mindketten a Merkúr bolygóhoz tartoznak, tehát kiemelten fontos számukra a tudás és az intellektus. Azonban teljesen másképp, úgyhogy ez is inkább elválasztja őket, mint összeköti. Nehezen alakulhat ki közöttük érzelmi kötődés az Ikrek illékony hozzáállása és a Szűz erős biztonságra törekvése miatt. A dolgot tovább nehezíti, hogy a Szűz hajlamos lehet állandóan a hibáira figyelmeztetni az Ikreket. Erős elemző hajlama miatt egyébként saját magával is ugyanígy tesz. Az Ikrek pedig szintén  nem az a csendes, magába forduló típus, aki szavak nélkül hagyná, ha valami zavarja. Erős véleményével, könnyed, gyakran felszínes hozzáállásával, és azzal, hogy sosem lehet vele biztosra menni, könnyen felkavarhatja a Szűz mélységekre vágyakozó lelkét. Különbözőségük miatt nem csoda, ha hamar távoznak egymás életéből.

Szerelem, párkapcsolat

Az Ikrek és a Szűz nem a legösszeillőbb páros

Kiemelten fontos megemlíteni, hogy, amikor csillagjegyek összeillőségével foglalkozunk, akkor csak a napjegyet vizsgáljuk (jelen esetben Ikrek és Szűz szülöttekről van szó), komoly szerepet játszanak azonban a bolygóállások és más tényezők is. Így attól, hogy valaki a Szűz és az Ikrek jegyében született, még nem jelenthető ki, hogy minden érvényes rájuk a fent leírtak közül.

Olvass még többet a csillagjegyekről:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top