Horoszkóp

Szexi üzenetek Halloween estéjére, 5 csillagjegynek

A halloween hangulatától mindenki pajkosabbnak érzi magát. Talán attól, hogy azon az estén bármilyen jelmezt magadra ölthetsz, és akárki lehetsz. Ha kibújsz a hétköznapi ruhádból, könnyebb levetkőzni a gátlásokat is.

Halloween estéjén minden egy kicsit sejtelmesebb, izgalmasabb. Természetes, hogy közelebb húzódsz a szerelmedhez, vagy ahhoz, aki után már egy ideje epekedsz. Bármi is legyen az oka, ez a sejtelmes este jó alkalom, hogy valami különlegeset ajánlj neki a „csokit vagy csalunk” helyett.

Ha tudod, mi az a „sexting”, azaz írtál már szexi üzenetet a kiválasztottnak, egy kicsit egyszerűbb helyzetben vagy. De segítünk, hogy a csillagjegye szerint olyat írhass neki, hogy nem fogja érdekelni sem a csokigyűjtés, sem az ijesztgetés. Kizárólag arra vár majd, hogy kettesben legyen veled.

Lehet, hogy megnevetteted az üzenettel, de lehet, hogy felhúzod vele. Eggyel közelebb kerülsz a vágyaihoz. Tartsd közel magadhoz a Superwoman kosztümöd ostorát, még arra is szükséged lehet…

halloween

Fotó: Unsplash

Bika (április 19. – május 20.)

Az érzéki Bika bármikor megnyerhető egy olyan izgató üzenettel, ami valamelyik érzékszervére irányul. Mivel az ízlelés a gyengéje, ha innen közelíted meg a dolgot, nem lőhetsz mellé. Egyébként is: ki az, aki visszautasít bármikor egy kis szexi finomságot?

„Bevonnálak a legfinomabb csokoládéval, és elnyalogatnálak, mint egy óriás halloween-nyalókát!”

Rák (június 21. – július 22.)

Az érzékeny lelkű Ráknak is megvan a maga sötét, izgalmas oldala. Ha azt érzi, hogy szereted és kívánod is egyszerre, igazán különleges halloween-ünneplésre számíthatsz vele.

„Te vagy az ijesztő csontváz? Szeretném végigcsókolni minden kis csontocskádat.”

Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Az Oroszlán legfőbb erogén zónája az egója. Nagymacskaként odavan a simogatásért és az incselkedésért, a bókolás – már ha ő kapja – pedig a mindene. A tökéletes üzenet számára arról szól, hogy imádod minden porcikáját.

„Nem tudom eldönteni, mi izgat jobban a Halloweenban. Hogy végre jelmezben lássalak, vagy utána jelmez nélkül.”

halloween

Fotó: Unsplash

Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

A szerelem bolygója, a Vénusz uralta Mérleg végtelenül romantikus, de nagyon szexi oldala is létezik. Igazán szeret örömet szerezni a párjának, cserébe ugyanakkora örömet vár. Ha feltüzelő üzenetet kap, izgatottan írja a választ, hogy a partner legalább olyan felcsigázott legyen.

„Folyamatosan azon jár a fejem, halloween estéjén hogyan fogsz sikítani… hogy még, még, még!” 

Bak (december 22. – január 19.)

A Baknak hagyományos elképzelései vannak a férfi és női szerepekről. Úgy tűnik, az élet minden területén így gondolkodik, pedig van egy kivétel: ez a hálószoba! Kiváló alkalom a halloween sejtelmes izgalma, hogy felfedezd vele együtt a játékos és merész énjét.

„Ma este a jelmezem csupa feszes bőr és latex, sőt korbácsom is van. Remélem, készen állsz, hogy elfenekeljelek!”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top