Horoszkóp

Ezek a csillagjegyek tökéletesen illenek a Szűzhöz

A Szűz jegy sem mindenkivel illik össze. Ebből a horoszkópból ugyanakkor kiderül, hogy kik azok, akikkel tökéletes párost alkothat. Te is a Szűz jelében születtél? És a párod?

A Szűz havában a Szűz jegy legfontosabb kapcsolatait gyűjtöttük egybe. Vajon mely csillagjegyekkel alkothat tökéletes párost? Kikkel köthet életre szóló barátságot, párkapcsolatot? A horoszkópból minden fontos információra fény derülhet. Te a Szűz jelében születtél? És a párod?

A Szűz és a Bika párkapcsolata

Mindkét jegy a föld elemhez tartozik, s ezért számtalan közös vonás lelhető fel bennük a különbségek ellenére is. Hasonló értékeket képviselnek a munkában és a magánéletében, hiszen a Bika és a Szűz egyaránt nagyon szorgalmas, remekül értenek a pénzhez, ami alapvetően fontos a tartós és sikeres párkapcsolathoz. Nem mellesleg hűségesek, lojálisak, kitartóak, és sosem fecsegnek fölöslegesen. Nyugalomra, biztonságra, őszinte szeretetre vágynak, amit meg is kapnak a másiktól. Függetlenek, önállóak, szóval minden adott a közös boldogsághoz.

A Szűz és a Rák is összeillő páros

Az érzékeny és figyelmes Rák gyakran szavak nélkül is tudja, mire vágyik a Szűz. Míg a Szűz nyugalommal és türelemmel viseli a Rák időnkénti hangulathullámzását. Mindent meg tudnak beszélni egymással, a bizalom, az érzelmi biztonság alapvető a számukra. Mindketten gondoskodó típusok, szívesen töltik együtt a szabadidőt. Barátokként is könnyen egymásra hangolódnak, így ha összekerülnek, szinte biztosan hosszú és tartós kapcsolat szövődik közöttük.

Ezekkel a csillagjegyekkel tökéletes párkapcsolatot alkot a Szűz

Ezekkel a csillagjegyekkel tökéletes párkapcsolatot alkot a Szűz (Fotó: Getty)

A Szűz és a Skorpió szerelme szenvedélyes

A Szűz meglepően jól kezeli a Skorpió bátor személyiségét. A Skorpió ki tudja hozni a Szűzben mélyen rejlő szenvedélyt. Nagyon gyengéd és szeretetteljes párkapcsolat alakulhat kettejük között. A Skorpió nagyra értékeli a Szűz megbízhatóságát, őszinteségét és következetességét, míg a Szűz örömmel veszi a párja ragaszkodását. Különleges és elválaszthatatlan szerelem jellemzi a kapcsolatot. A legjobbat hozzák ki egymásból, hiszen a hűség, a bizalom mindkettőjüknek különösen fontos.

A Szűz és a Bak párkapcsolata tökéletes

A Szűz és a Bak is föld elemi jegyek, ami önmagában jó alap a hosszú távú és boldog párkapcsolathoz. A független, felelősségteljes, önálló és nagyon megbízható Bak sikeréhez a Szűz hihetetlenül sokat hozzá tud tenni. Valódi háttérbázist nyújt neki, cserében a Bak anyagi és érzelmi biztonságot ad a Szűznek. Nagyon erősen inspirálják egymást, amivel nemcsak a magánéletben, hanem a munkában is számtalan sikert érhetnek el. Kétségtelenül ütőképes párost alkotnak együtt.

(via your tango)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top