Horoszkóp

10 különleges érv, amiért a Szűz a legnagyszerűbb csillagjegy

A Szűz havában a Szűz jegy legpozitívabb tulajdonságait gyűjtöttük egybe, melyekre méltán büszke lehet mindenki, aki a Szűz jelében született. Igaznak érzed? Különleges horoszkóp következik.

2020-ban a Nap augusztus 22-én kora este lépett a Szűz jelébe, mellyel együtt megkezdődött a szeptember 22-ig (kora délutánig) tartó Szűz hava. A Szűz jegy legfőbb tulajdonságai a precízség, a maximalizmus, a megbízhatóság, a szorgalom. Augusztus végén, szeptember közepén érnek be a gyümölcsök, s ez a szüret ideje is.

Alaposság, ugyanakkor szerénység jellemzi a Szűz jegy szülöttét, aki imádja a rendet, és rendszerben is gondolkodik. Hihetetlenül alapos, előtte semmi sem marad titokban, a legapróbb részleteket is könnyedén kiszúrja. Néha nyugtalan és kicsinyes lehet, nehezen szavaz bizalmat, s az önbizalma is ingatag lehet.

Uralkodó bolygója a Merkúr, amelynek köszönhetően nagyszerűen kommunikál, remek író, újságíró, kutató, kritikus, tanár válhat belőle. Nagyon diszkrét és lojális, ő semmilyen titkot sem fecseg ki. Nagyszerű barát, gondoskodó társ és szülő válhat belőle.

S mi mindent érdemes még tudni róla? Melyek azok a tulajdonságai, melyekre igazán büszke lehet? A különleges horoszkóp-videóból megtudhatod a részleteket. Az összeállítás elején és egyszer közben is rövid hirdetés jelenik meg, kérünk türelmesen várd végig ezeket is…

Méltán lehet büszke a Szűz ezekre a tulajdonságaira

Méltán lehet büszke a Szűz ezekre a tulajdonságaira (fotó: Getty)

Fotók: Getty

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top