Horoszkóp

Ilyen a Bak, amikor lángol a szerelemtől

A Bak az egyik legvisszafogottabb csillagjegy. Tőle felesleges várni, hogy lángoló érzelmeket mutasson. Hűvös, kimért, elegáns, ugyanakkor inkább tartózkodó. Még a párkapcsolatában is. De ez nem jelenti, hogy ne lennének nagyon is mély érzései. A horoszkópból megtudhatod, milyen a Bak, amikor igazán szerelmes.

Fura módon a Bak nem igazán tart igényt a többiek együttérzésére, segítségére. Inkább egyedül akarja megoldani a problémáit, legyen szó párkapcsolatról, érzelmekről, munkáról. Valójában csöppet sem egyszerű a kedvében járni, ő viszont nagyon szívesen és gyakran tesz szívességet másoknak. Hihetetlenül büszke csillagjegy, és nagyon fél a kiszolgáltatottságtól.

A Bak valójában nagyon is romantikus szerelmes

Bármilyen hihetetlenül hangzik sokak számára, a Bak a lelke mélyén nagyon is romantikus. Tele van érzésekkel, csak nagyon nehéz feltörni a páncélt, amivel óvja a lelkét. Pedig nagyon vágyik a szeretetre, a melegségre, a meghittségre. Döntéseiben ugyanakkor mindenkor kimért és higgadt, ő mindenkor racionálisan dönt, ilyenkor képes félretenni a lángoló érzelmeket is. Inkább feláldozza a romantikus szerelmet a biztonságos és kiszámítható párkapcsolatért. Ha túl korán házasodik, akkor gyakran a biztonságot és az anyagi hátteret keresi. Ilyenkor megbánhatja választását.

A horoszkóp szerint ilyen a Bak, amikor igazán szerelmes (iStock)

A Bak a szerelemben is a hagyományokat követi

A Bak – legyen férfi vagy nő – erősen kötődik a hagyományokhoz, ő még mindig a régimódi udvarlás híve, és valójában csöppet sem idegenkedik a régi idők házasságmodelljétől sem. Nála különösen fontos az egymás iránti tisztelet, ha ez nincs meg, a kapcsolatnak sem lehet jövője. Ugyanakkor elfogadja, és hisz benne, hogy párjával a mély és tartós érzelmek nem egyik napról a másikra, hanem idővel alakulnak ki, mélyednek el. Hihetetlenül szervezetten éli az életét, mind a munkában, mind a párkapcsolatában, ami néha bosszantó is lehet a társának. Az is biztos, hogy a Bak vagy nagyon hamar, vagy nagyon későn házasodik. Előbbi esetben vélhetően második apát, vagy apaszerepet keres magának, míg a késői házasság oka az lehet, hogy nagyon sokáig kereste a megfelelő partnert.

A Bak szenvedélyes a szerelemben

A Bak kifelé visszafogott ugyan, de ez nem jelenti, hogy a hálószobában is hűvös és kimért lenne. Sőt, talán csak a szerelme tudja róla, mennyire szenvedélyes szerető. Az érzelmeit nem nagyon mutatja, és nem is igazán mondja ki, viszont a szeretkezésben egyértelműen kitűnik, mennyire fontos neki a párja. Nagyon bizalmatlan típus, ezért nagyon kell szeresse azt a férfit avagy nőt, akinek őszintén felfedi magát. A Bak még a komoly párkapcsolatban is csak hosszú idő után, vagy talán sosem bízik meg igazán a partnerében. Emiatt pedig párja szenved a leginkább. Ugyanakkor, akinek sikerül elnyernie a bizalmát, az fantasztikus társra talál személyében.

A Bak szeret irányítani a párkapcsolatban

A Bak előbb-utóbb megpróbálja átvenni az irányítást a kapcsolatban, ezt a tényt szerelmének el kell fogadnia, ha nem akar összetűzésbe kerülni vele. Nagyon könnyű megsérteni a büszkeségét, az önbecsülését, amit aztán nagyon sok időbe és energiába telik visszaszerezni. Már ha egyáltalán megbocsát, és elfelejti a történteket. Mivel két lábbal a talajon áll, valójában nagyon nehezére esik egyértelműen kifejezni a vonzalmát, a szeretetét a másik iránt. Sőt, az is megeshet, hogy szerelme soha nem tudja meg, milyen mély szeretetet táplál iránta. Leginkább olyan partnerekhez vonzódik, akik mellett lazíthat, nyugalomban, harmóniában érezheti magát, aki mellett önmaga lehet, s aki képes felszabadítani a benne élő gyermeket. A valódi szerelem felszabadítja a merevségét, a visszafogottságát, s ő erre vágyik a leginkább.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top